Здравейте със приятеля ми пробвахме да правим секс може би малко прибързахме не се бях възбудила достатачно сигурно той се опита да проникне в мен но ме болеше супер много чак се разплаках , моля ви дайте ми съвет как не ме боли толкова много защото болката беше нетърпима как да се отпусна аз самата достатачно,все пак не всичко зависи от него мерси![]()
Не, че съм момиче или изключително компетентен относно девиците, но си имам моя опит. Ще ви посъветвам да започнете бавно с пръсти може да не стане от раз, а да трябват няколко „процедури“ но поне при моята приятелка подейства. Много ласки, много :P и според размера му горе-долу прибавяте определен брой пръсти. Може девойките да ме нахокат, че не е вярно това, което казвам, но при нас помогна. Пробвайте няма да ви навреди
Ами всъщност точно от него си зависиТой е този, който трябва да те предразположи и да действа. От теб се иска само да се отпуснеш максимално. Друг вариант е лубриканта.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Както подчертах малко по-нагоре, не съм момиче, но знам, че лубриканта няма нищо общо с тази болка. Той не разгражда химена, че да се разкъса по-лесно... Просто ще предотврати неприятното чувство при сухота. Мое мнение![]()
Аз разбрах, че е друг вид болкатаИначе съм съгласна с горното ти мнение.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
хайде моля ви някое момиче да сподели как е било при нея някъде четох че трябва да си свиеш мускулите на вагината и след това рязко да ги отпуснеш
Първият път не изпитах никаква болка..Приятелят ми беше много нежен и внимателен.Започна най-напред с език,постепенно с пръсти и когато усети,че съм достатъчно възбудено си го вкара внимателно,за да не ме заболи.Най-вероятно в случая грешката е в приятеля ти,че не е бил достатъчно внимателен и бавен
Първия път боли малко или много, при всяка е различно! Преди същинската част наблегнете на любовната игра , така ще се навлажниш достатъчно,за по-сигурно може да си вземете лубрикант.
не съм момиче, но знам, че лубриканта няма нищо общо с тази болка. Той не разгражда химена, че да се разкъса по-лесно...Лубриканта ЩЕ помогне , за да проникне по-лесно и няма да боли толкова. Болка ще има при разкъсването,ама не се плаши,след няколко минутки я няма!
maDamn
глупости. Между другото на колко години си? Ама честно! Помисли си дали наистина го искаш. За да се отпуснеш максимално трябва наистина да го искаш. Не е нужно приятеля ти да прави какви ли не магии, за да се възбудиш.Първоначално написано от viksun
При мене болката почти я нямаше и без да сме се клепали с лубриканти, 5 часа любовна игра и т.н. Просто като наистина го искаш самата мисъл те възбужда ужасно много, а при малко стимулация вече откачаш. Така че си помисли..
Ако наистина го искаш, а не го правиш само заради приятеля си, или за "гъзарията", не ти пука за болката, даже да я има. Спри да се притесняваш, и това е. Направи го все едно го правиш за стотен път.А ако чак толкова те боли, използвайте лубрикант, не за да ти разгради химена, а за да проникне по-лесно. Може да пробвате и малко любовна игра, но мисля, че това ще те притесни
![]()
Shut up, I wear heels bigger than your d*ck
на 16 съм и го искам наистина,не е само по негово желание,ами ще пробваме с лубрикант . според вас в коя поза най малко ще боли ?
Принципно щом на теб ти е за първи път - мисионерската е най -подходяща и удобна!
maDamn