.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

чувствам се толкова самотна..

Така първо да благодаря за всички, които ще си направят труда да го прочетат и да ми дадат смислен отговор.. момиче на 14 съм(сега ще кажете малка си, недей да бързаш ама съм зряла за възрастта си) и понякога имам чувството, че никога няма да намеря моето момче. И не, не искам просто гадже! Искам да се влюбя, искам сериозна връзка.. имам нужда от човек, който наистина ме обича и ме разбира.. защото в живота ми няма такъв(като изключим родителите ми) Истината е, че не се разбирам с момичетата.. не че нямам приятелки, даже напротив. Но винаги са ме предавали и наранявали.. няма нито една, на която да мога да вярвам изцяло.. Не разбирам защо момичетата ме мразят толкова много, но както и да е.. вече съм го приела. Имам приятели момчета, но просто.. толкова много искам да открия човека, в който да се влюбя истински.. който да ме обича, такава каквато съм и да ме подкрепя в живота. Сега много от вас ще кажат, че съм малка и има време и че нямам толкова сериозни проблеми и сигурно ще сте прави.. но понякога се чувствам толкова самотна.
    А напоследък само се убеждавам, че няма скоро да го открия поради няколко причини. Първо - срамежлива съм. В компанията на момче, което не харесвам нямам никакъв проблем.. държа се напълно естествено, но ако видя някой, към който имам чувства веднага го избягвам. Второ – момчетата ме приемат като приятелка. Не знам на какво точно се дължи това.. запознаваме се, зарибяваме се, той вижда, че не съм особено лесна и си оставаме приятели Досега съм имала само един приятел(което всъщност е нормално за моята възраст) и му беше нужно доста време да ме убеди, че наистина ме харесва(никога не вярвам, че е възможно някое момче да ме харесва..), но понеже той беше на 17 и искаше да правим секс, а аз исках да сме заедно от повече време(бяхме в началото на връзката си).. и се разделихме. Е както и да е.. него го преживях, а и чувствах, че не беше голямата ми любов и той май също го усещаше.
    Всъщност не знам как точно може да ми помогнете.. може би имам нужда да споделя на някой какво чувствам. И някой да ми каже, че ще намеря момчето, което ще ме опознае и оцени.. защото наистина имам нужда от един единствен човек, който да се нуждае от мен и аз от него.. просто да ме обича и разбира.. Не знам дали има смисъл да ми давате съвети как да не съм толкова срамежлива.. познавам се достатъчно добре, за да знам, че да си повиша поне малко самочувствието.. е почти невъзможно
    Ако някой модератор сметне, че темата няма смисъл може да я заключи.. и аз вече не знам дали има смисъл просто има ли случайно някой, който се чувства така? Може би просто ми даде съвет как да свиквам с мисълта, че в този живот съм сама.. как да спра да мисля за това, че съм сама. Пак благодаря за помощта, предварително
    П.П. Темата не е бъзик, бих ли написала толкова много за единия бъзик имам друга регистрация, която ползвам, но не искам да пускам темата от нея..

Голям фен Аватара на CR0W
    няма нужда от толкова чуства...и аз съм така до някъде но не мисля особено за това и прживявям

novasum
    nirvana13

Re: чувствам се толкова самотна..

Цитирай Първоначално написано от nikki713
    Така първо да благодаря за всички, които ще си направят труда да го прочетат и да ми дадат смислен отговор.. момиче на 14 съм(сега ще кажете малка си, недей да бързаш ама съм зряла за възрастта си) и понякога имам чувството, че никога няма да намеря моето момче. И не, не искам просто гадже! Искам да се влюбя, искам сериозна връзка.. имам нужда от човек, който наистина ме обича и ме разбира.. защото в живота ми няма такъв(като изключим родителите ми) Истината е, че не се разбирам с момичетата.. не че нямам приятелки, даже напротив. Но винаги са ме предавали и наранявали.. няма нито една, на която да мога да вярвам изцяло.. Не разбирам защо момичетата ме мразят толкова много, но както и да е.. вече съм го приела. Имам приятели момчета, но просто.. толкова много искам да открия човека, в който да се влюбя истински.. който да ме обича, такава каквато съм и да ме подкрепя в живота. Сега много от вас ще кажат, че съм малка и има време и че нямам толкова сериозни проблеми и сигурно ще сте прави.. но понякога се чувствам толкова самотна.
    А напоследък само се убеждавам, че няма скоро да го открия поради няколко причини. Първо - срамежлива съм. В компанията на момче, което не харесвам нямам никакъв проблем.. държа се напълно естествено, но ако видя някой, към който имам чувства веднага го избягвам. Второ – момчетата ме приемат като приятелка. Не знам на какво точно се дължи това.. запознаваме се, зарибяваме се, той вижда, че не съм особено лесна и си оставаме приятели Досега съм имала само един приятел(което всъщност е нормално за моята възраст) и му беше нужно доста време да ме убеди, че наистина ме харесва(никога не вярвам, че е възможно някое момче да ме харесва..), но понеже той беше на 17 и искаше да правим секс, а аз исках да сме заедно от повече време(бяхме в началото на връзката си).. и се разделихме. Е както и да е.. него го преживях, а и чувствах, че не беше голямата ми любов и той май също го усещаше.
    Всъщност не знам как точно може да ми помогнете.. може би имам нужда да споделя на някой какво чувствам. И някой да ми каже, че ще намеря момчето, което ще ме опознае и оцени.. защото наистина имам нужда от един единствен човек, който да се нуждае от мен и аз от него.. просто да ме обича и разбира.. Не знам дали има смисъл да ми давате съвети как да не съм толкова срамежлива.. познавам се достатъчно добре, за да знам, че да си повиша поне малко самочувствието.. е почти невъзможно
    Ако някой модератор сметне, че темата няма смисъл може да я заключи.. и аз вече не знам дали има смисъл просто има ли случайно някой, който се чувства така? Може би просто ми даде съвет как да свиквам с мисълта, че в този живот съм сама.. как да спра да мисля за това, че съм сама. Пак благодаря за помощта, предварително
    П.П. Темата не е бъзик, бих ли написала толкова много за единия бъзик имам друга регистрация, която ползвам, но не искам да пускам темата от нея..
    Не,че съм кой знае колко по-голяма от теб,но на тази възраст 1 годиниа си има значение ;д. Та по темата - виж са няма да си останеш сама за цял живот , на тази възраст си много объркана . И аз мин.година си мислех какви ли не глупости - колко съм грозна,дебела,срамежлива. Как никой не ме харесва , чудех се ... защо хората по улиците ме гледат ? Обаче осъзнах , че нито съм толкова грозна,дебела,срамежлива (...) и осъзнах,че хората по улиците ме зяпат ,zaщото виждат нещо хубаво в мен. ....... Когато се запознавах с нови хора и имах чуството че се държат някак ... дистанцирано. Е са осъзнах,че и аз се държа така докато опозная един човек. И аз мислех,че всички освен двете ми най-добри приятелки ме мразят,буквално. Но не е така. Просто не съм давала възможност на хората ,да ме опознаят.Сега си имам много готина компания и приятел , с които много си се обичаме . Замисли се и ще осъзнаеш , че е така . А дори и да не го осъзнаеш с годините ще се оправиш и ще видиш , че нещата далеч не са така -както си ги виждала на 14 .

Е аз не се мисля за грозна и глупава или нещо такова. И не смятам, че хората ме мразят.. просто няма на кой да се доверя.. така го чувствам и знам, че е така. Знам, че няма да съм сама цял живот и знам, че съм объркана.. но просто имам чувството, че.. съм сама и имам нужда от някой, който наистина да се нуждае от мен, а не просто така да казва..

Може би наистина влагам много чувства и затова питах как да се дистанцирам и да не мисля толкова за това..

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Е аз не се мисля за грозна и глупава или нещо такова. И не смятам, че хората ме мразят.. просто няма на кой да се доверя.. така го чувствам и знам, че е така. Знам, че няма да съм сама цял живот и знам, че съм объркана.. но просто имам чувството, че.. съм сама и имам нужда от някой, който наистина да се нуждае от мен, а не просто така да казва..

Може би наистина влагам много чувства и затова питах как да се дистанцирам и да не мисля толкова за това..
    Таз пък. Я се стегни малко... Всеки има нужда от малко обич и загриженост. Това, че си нямаш приятел не означава, че трябва да се спичаш. Моментно е. Излез с приятелки, направи нещо "разсеяно". И на мен ми е едно такова... кофти понякога, от както си нямам приятелка, но пък си знам, че всичко ще се нареди. http://www.youtube.com/watch?v=k8TBmeK9Abg
    да слуша

мисли за това,което имаш... не за това,което нямаш . щом си на 14 ...сега ще си в ново дскло ? ако е така ,там ще се запознаеш с много нови хора , 100 % ще се сближиш с някои , ще има с кои да споделяш и ще видиш , че има хора , които се нуждаят от теб. и бтл разбрах те ... какво искаш да кажеш,просто ти разказах моята история , а извода (според мен ) е ,че с годините ще го преодолеш този проблем и че не трябва да му обръщаш много внимание. а погледнато реално .. това не е проблем , а нещо нормално . бъди по-положителна и нещата ще се оправят , това е просто етап , през който минаваш (пак казвам-според мен)

спри да си мислиш за това, нещата се случват винаги когато най-малко ги очакваме

Супер фен Аватара на elysunny
    най-хубавото се случва, тогава, когато най-малко го очакваш

Мега фен Аватара на fenkaaa
    ^ Да,така е повярвай И аз си мислех,че винаги ще си карам с връзките по 2 седмици и винаги все на мен ще ми бъде гадно за някой.. но преди 1 година срещнах точния човек и ето че и моята мечта за добро,красиво и обичащо ме момче се сбъдна,когато най-малко очаквах

Е, предполагам, че аз още не съм стигнала чак до такова умопомрачение, но аз също се чувствам ужасно сама понякога.По стечение на обстоятелствата и аз се карах с приятелките си доста и всичко е различно сега.
    Просто си казваш, че ти си ти, уверена си в това, чувствай се щастлива да си себе си.Не си сама.Явно всичките пубери го минаваме тоя етап.Не се отчайвай

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Така... Пич, не си сама (за гаджетата), и аз съм така, а съм по-голям с 2 години.
    Относно приятелките: Излизай повече, търси. Може просто момичетата, на които си попаднала, да се мислят за много важни или нещо такова. Ще си намериш и приятелки, споко, има време.
    Относно момчетата: Срамежлива си, но това не е проблем. Важно е каква си по характер (е, и външността е фактор, но, какта ти каза, вече си имала приятел, значи не си годзила ). Ако си мила, забавна, приятна и т.н., нямаш проблеми. Просто някой момчета си падат к***ари. Иии, да, Ще си намериш приятел.
    Относно истинската любов: Може да си я изпитала, може и да не си. Тя не чака и не щади. Ще те удари като гръм от ясно небе и така ще ти врътне глават, че ще се чудиш какво да направиш.
    П.С.: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=426806
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Мисля ,че повечето от нас са изпадали не 1 път в същото положение , нормално да ти е гадно , но е вярно , че когато спреш да търсиш - то си идва . Така ,че насочи ежедневието и погледа си към друга страна - осъваршенствай се ,следвай целите си , сприятелявай се . занимавай се с нещо всичко ще се нареди . Бъди весела и раздавай усмивки , не мисли за това , всичко ще дойде невероятно бързо ! не се отчайвай -никога !

Супер фен Аватара на badsector
    Това "съм зряла за възрастта си" всеки го разправя и всеки казва, че е по-различен и наистина е така. Стандартен синдром за пубертета. Кифлите, които искат хората да им повярват, че това е така, тръгват да слагат тонове грим, проебават се, пият и т.н. действия, които принципно би трябвало да са запазена марка на възрастните. Реално погледнато, колкото и по-зрял да е даден човек от връстниците си, разликата в мисленето няма как да е повече от година на твоята възраст. Тоест, в момента да си максимум на нивото да 15-годишна пикла, без значение колко пиеш/пушиш/ебеш/гримираш и т.н.

Повече от фен Аватара на NoMore
    Каквото и да казваш, малка си! Малка си да се отчайваш от живота, да си сама и да си мислиш, че така ще е винаги. Първо на 14 какви приятели, каква голяма любов, кви 5 лева? Живей си живота, забавлявай се и недей да мислиш за тези неща. С времето ще си дойдат приятелите (ако изобщо има такива, без значение на каква възраст си) и гаджетата.
    In a mad world , only the mad are sane...

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Цитирай Първоначално написано от NoMore
    Първо на 14 какви приятели, каква голяма любов, кви 5 лева?
    Сякаш на 14 не може да имаш приятели и не може да си влюбен? Глупаво е да се подценяват чувствата на някого само заради крехката му възраст. Вярно, на 14 и на 20 усещанията са различни, но това не означава, че малките са неспособни да изпитат нещо.

Първо нито пия, нито пуша, нито се гримирам, а още по-малко да еба. Ако ги правех всичките тези неща, темата нямаше да съществува. Второ не съм отчаяна от живота.. знам, че няма винаги да съм сама. Просто има моменти, в които наистина имам нужда от някой, който да ме разбира..
    Иначе предполагам всички сте прави.. всичко ще дойде с времето и когато най-малко го очаквам просто трябва да се снабдя с повечко търпение и да не влагам толкова чувства.. а и да това, че съм в ново училище е голямата ми надежда

Миличка,всеки от нас(или почти всеки)е изпадал в същото състояние-временно е!! Трябва само да откриеш своя източник на щастие,собственото ти слънце и да се вкопчиш в него с всички сили.Ще забравиш страничните неща и след време като поглеждаш назад ще се смееш колко наивно си мислела преди.Не се притеснявай Всичко ще се нареди Убедена съм

Е,виж,не си само ти така.Аз съм в същото положение.Адски е гадно,но ще мине.

И между другото,прочетох,че не се гримираш - евала! Значи нямам нищо против гланц и спирала,даже ако имаш пъпка или нещо такова по лицето,малко фдт,ама иначе това,което съм виждала..момичета на по 13-14 с тежък грим..ужас е! Не мисля,че някой ще ги хареса така..

Та по темата-искам само да ти кажа да не се отчайваш и да не се фокусираш само върху това..защото е фаза,нататък ще мине..всички минаваме през това.
    What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    Спокойно, това е временно състояние. Колкото повече мислиш за това, толкова по-самотна ще се чувстваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си