HI ! От 2 месеца се занимавам с лостово и домашни упражнения с гири (нередовно) и малко по-долу ще сложа резултата.Та единствения ми въпрос е да продължа ли със лостовете или да се насоча към залата, понеже това дори питах скоро във форума и продължавам да се чудя...
Резултатите в снимки : http://prikachi.com/images/314/3752314B.jpg
http://prikachi.com/images/326/3752326I.jpg
П.С. просто нямам снимки отпреди да започна , но до преди това не се занимвах със нищо усилено.
Ъъъъ... зала, естествено!
предимно ЯДЕНЕ!
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
ям бе човек ама...Сега есента - зимата се заемам сериозно с фитнес и другото лято да се радвам на много по добро тяломерси
резултатите които не идват с ядене, идват с повече яденеПървоначално написано от MachO
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Не трябва да ядеш-трябва да се тъпчеш.Много си слабичък.Колко ти е обиколката на ръката ?
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
НЕ повече от 29,30....НЕ знам на какви лостове си ходил брат.Поне корем да беше направил....Гърба също е слаборазвит.Не само,че не ядеш,но не си и тренирал правилно.Отиди в зала и аз съм на това мнение.
На лостове труфно ще получиш маса, по-скоро релеф/издържливост/малко сила ( но като нямаш кг няма как да стане)
бягай към фитнеса![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Вярно, че най-вече релеф се постига, но аз съм момиче и от 3 месеца редовно се набирам. Гърба ми се оформя доста добре - значително по-бавно, но на мен ми харесва да си вися..Зависи и от структурата, като го гледам е ектоморф - трудно ще стане без зала и яко ядене.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Релефа или масата зависят само и единствено от храненето.
Оффтопик: bathory е първото е момиче, което чувам да знае какво значи ектоморф... Официално съм ти фен!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
не си много прав, зависи и от други работи .. примерно от някои хормонални нива, вид на тренировката, спането и други фактори...Първоначално написано от ZipFail
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Нали, поне вътрешноПървоначално написано от slicky
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
И аз се усетих, че не се изразих много правилноПървоначално написано от firstdiesel
![]()
Това, дето имах предвид е, че лостовете не правят релеф.
Zipfail аз съм впечатлен от нервите,които хвърляш да обясняваш всеки път,че релеф не се прави на лостове и маса не се прави в зала ами си зависи от много неща НО това трудно може да го проумее някой,които е гледал интервюто на Тачев,който казва "на лостовете се развива повече релеф отколкото маса и ставаш по-пластичен като цяло" http://www.vbox7.com/play:1a92e773 eто репортажа...НЕ се хаби за някой,който не влага мисъл в това,което си написалВъпреки,че те разбирам от една страна съм навитак да направя дебат с хора,които казват,че на лостове се прави "малко" сила...Визирам @TheManTheLegend.Направи 1 чисто силово или 1 хендстенд преса и тогава ше говорим за сила....
Ей!! Не съм момчее, дори и вътрешно! Въпреки че за 3 път си го мислят - плаша се.. хахахПървоначално написано от Chacho
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Има разлика между силово направено от 60 килограмов и 100 килограмов. Ако 60 килограмовия тренира със собствено тегло няма как да стане машина. Ако 100 килограмовия тренира със собствено тегло-при него има доста по-голямо съпротивление предизвикано от законите на физиката нали се сещашПървоначално написано от musicinmyveins
![]()
Това имам предвид. Ако е 60кг ако ще и 50 силови да прави това не означава че е силен.
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
приятел,хапвай обилно![]()
Нека спрем войната по пътищата заедно.
Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.
е правилно казва тачев.Първоначално написано от musicinmyveins
На лостовете доста по-трудно се казчва маса.
И се става по-пластичен- както гимнастиците...![]()
Това, че по трудно се качва маса, не значи че се прави повече релеф![]()
А и я ми обясни какво значи пластичен ? Покажи ми едно лостаджийско упражнение при което се изисква пластичност ? Кажи ми колко лостаджии познаваш които могат да правят шпагат, мост от място, лотус и т.н. ?
Лостовете развиват еластичността, точно колкото от балета се трупа мускулна маса![]()
Точно така,точно така. Самата истина е.Първоначално написано от ZipFail
Crab е такова упражнение...Има различни вариаций обаче малко хора го правят,защото има шанс да си докараш травма на лакътя за маса време...И все пак Тачев говори простотии...Дори в групата във фейса видях някой момчета с бая стабилно тяло едно 85-90 кила.Половината почват от тяло вариращо между 60-70 кила и нямат за цел да качват.Айде почни ти от 80 кила с добър хранителен режим набирания и кофи с тежест дали няма да направиш ММ..Без режим и правилно хранене ако ще и космонафт да си нищо няма да направиш...