.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Тема: Тяло

Тяло

HI ! От 2 месеца се занимавам с лостово и домашни упражнения с гири (нередовно) и малко по-долу ще сложа резултата.Та единствения ми въпрос е да продължа ли със лостовете или да се насоча към залата, понеже това дори питах скоро във форума и продължавам да се чудя...

Резултатите в снимки : http://prikachi.com/images/314/3752314B.jpg
    http://prikachi.com/images/326/3752326I.jpg

П.С. просто нямам снимки отпреди да започна , но до преди това не се занимвах със нищо усилено.

Ъъъъ... зала, естествено!

Супер фен Аватара на HolyShit
    Маса маса искаш !!! Трябва да качиш някое килце !!

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    предимно ЯДЕНЕ!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

ям бе човек ама...Сега есента - зимата се заемам сериозно с фитнес и другото лято да се радвам на много по добро тяло мерси

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от MachO
    ям бе човек ама...Сега есента - зимата се заемам сериозно с фитнес и другото лято да се радвам на много по добро тяло мерси
    резултатите които не идват с ядене, идват с повече ядене
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Град
    София
    Не трябва да ядеш-трябва да се тъпчеш.Много си слабичък.Колко ти е обиколката на ръката ?
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    НЕ повече от 29,30....НЕ знам на какви лостове си ходил брат.Поне корем да беше направил....Гърба също е слаборазвит.Не само,че не ядеш,но не си и тренирал правилно.Отиди в зала и аз съм на това мнение.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    На лостове труфно ще получиш маса, по-скоро релеф/издържливост/малко сила ( но като нямаш кг няма как да стане)
    бягай към фитнеса
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Вярно, че най-вече релеф се постига, но аз съм момиче и от 3 месеца редовно се набирам. Гърба ми се оформя доста добре - значително по-бавно, но на мен ми харесва да си вися.. Зависи и от структурата, като го гледам е ектоморф - трудно ще стане без зала и яко ядене.
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Релефа или масата зависят само и единствено от храненето.

Мега фен Аватара на Chacho
    Оффтопик: bathory е първото е момиче, което чувам да знае какво значи ектоморф... Официално съм ти фен!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    не си много прав, зависи и от други работи .. примерно от някои хормонални нива, вид на тренировката, спането и други фактори...
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Супер фен Аватара на slicky
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Оффтопик: bathory е първото е момиче, което чувам да знае какво значи ектоморф... Официално съм ти фен!
    Май е момче

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от slicky
    Май е момче
    Нали, поне вътрешно
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от firstdiesel
    не си много прав, зависи и от други работи .. примерно от някои хормонални нива, вид на тренировката, спането и други фактори...
    И аз се усетих, че не се изразих много правилно

Това, дето имах предвид е, че лостовете не правят релеф.

Zipfail аз съм впечатлен от нервите,които хвърляш да обясняваш всеки път,че релеф не се прави на лостове и маса не се прави в зала ами си зависи от много неща НО това трудно може да го проумее някой,които е гледал интервюто на Тачев,който казва "на лостовете се развива повече релеф отколкото маса и ставаш по-пластичен като цяло" http://www.vbox7.com/play:1a92e773 eто репортажа...НЕ се хаби за някой,който не влага мисъл в това,което си написал Въпреки,че те разбирам от една страна съм навитак да направя дебат с хора,които казват,че на лостове се прави "малко" сила...Визирам @TheManTheLegend.Направи 1 чисто силово или 1 хендстенд преса и тогава ше говорим за сила....

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от slicky
    Май е момче
    Нали, поне вътрешно
    Ей!! Не съм момчее, дори и вътрешно! Въпреки че за 3 път си го мислят - плаша се.. хахах
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins
    Zipfail аз съм впечатлен от нервите,които хвърляш да обясняваш всеки път,че релеф не се прави на лостове и маса не се прави в зала ами си зависи от много неща НО това трудно може да го проумее някой,които е гледал интервюто на Тачев,който казва "на лостовете се развива повече релеф отколкото маса и ставаш по-пластичен като цяло" http://www.vbox7.com/play:1a92e773 eто репортажа...НЕ се хаби за някой,който не влага мисъл в това,което си написал Въпреки,че те разбирам от една страна съм навитак да направя дебат с хора,които казват,че на лостове се прави "малко" сила...Визирам @TheManTheLegend.Направи 1 чисто силово или 1 хендстенд преса и тогава ше говорим за сила....
    Има разлика между силово направено от 60 килограмов и 100 килограмов. Ако 60 килограмовия тренира със собствено тегло няма как да стане машина. Ако 100 килограмовия тренира със собствено тегло-при него има доста по-голямо съпротивление предизвикано от законите на физиката нали се сещаш
    Това имам предвид. Ако е 60кг ако ще и 50 силови да прави това не означава че е силен.
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

приятел,хапвай обилно
    Нека спрем войната по пътищата заедно.

Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins
    е правилно казва тачев.
    На лостовете доста по-трудно се казчва маса.
    И се става по-пластичен- както гимнастиците...

Това, че по трудно се качва маса, не значи че се прави повече релеф

А и я ми обясни какво значи пластичен ? Покажи ми едно лостаджийско упражнение при което се изисква пластичност ? Кажи ми колко лостаджии познаваш които могат да правят шпагат, мост от място, лотус и т.н. ?

Лостовете развиват еластичността, точно колкото от балета се трупа мускулна маса

Супер фен
    Кажи ми колко лостаджии познаваш които могат да правят шпагат, мост от място, лотус и т.н. ?

Лостовете развиват еластичността, точно колкото от балета се трупа мускулна маса
    Точно така,точно така. Самата истина е.

Crab е такова упражнение...Има различни вариаций обаче малко хора го правят,защото има шанс да си докараш травма на лакътя за маса време...И все пак Тачев говори простотии...Дори в групата във фейса видях някой момчета с бая стабилно тяло едно 85-90 кила.Половината почват от тяло вариращо между 60-70 кила и нямат за цел да качват.Айде почни ти от 80 кила с добър хранителен режим набирания и кофи с тежест дали няма да направиш ММ..Без режим и правилно хранене ако ще и космонафт да си нищо няма да направиш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си