Аз не казвам, че не се качва маса, казвам, че това дали висиш на лоста, или на лежанката, по никакъв начин не определя дали ще имаш релеф.
Цялата работа с това, че лостовете правят повече релеф, идва от това, че масово лостаджиите са по-слаби и много по-лесно постигат релеф. Заради това се създава такова впечатление.
Audio ergo sum
А във фитнеса?Първоначално написано от ZipFail
Поне лостаджиите могат да си задържат краката в L , а вии не можете.
Почни със фитнеса - и почни да ядеш колкото се може повече -
но НЕ със сладки работи, дюнери или пици (Junk food)..
Хапвай ориз, картофи, месо, яйца - мляко и още др.
Ако нямаш хранителен режим ще напиша 1![]()
Тъкмо и другите да споделят мнението си![]()
Азис - Хоп [music]
Във фитнеса никой не претендира, че се става еластичен. Въпроса ми не е фитнес vs лостове, интересува ме как от лостове се става еластичен ?Първоначално написано от loveca777
Недей да увърташ, като говориш простотии, поне се опитай да си защитиш малоумното мнение![]()
По хубаво да си Арнолд отколкото Брус Лий - поне според мен..
Азис - Хоп [music]
Най-добре да си Michael Jai White![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Най-добре да си awerwПървоначално написано от Chacho
![]()
![]()
![]()
![]()
РелефЪПървоначално написано от slicky
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Тачев каза,че се става ПО- еластичен от ВЪВ ФИТНЕСА и си е прав.Първоначално написано от ZipFail
![]()
Ми да дойде Тачев да си сравним еластичността?
Чолек тряя да станеш писател мой..Първоначално написано от Chacho
Първо - в цялото интервю думата фитнес не се споменава, камо ли от Тачев.Първоначално написано от loveca777
Второ - нито във фитнеса се става еластичен, нито на лостовете. Това е като оня израз - Два червени червени слона спорят кой е по-зелен.
Пак ще те попитам. Покажи ми едно упражнение което по-какъвто и да е начин да развива еластичността ?
ПП: И друг бисер имало в клипа. Цитирам "Благодарение на лостовете порастнах за 1 година с 11 сантиметра." И това го казва някъв дето е поне на 30.![]()
Той не е на 30, а на 60 ...
musicinmyveins ти каза за упражнението.
Представа си нямам какво е Crab, а в ютуб илиза само това http://www.youtube.com/watch?v=BNfZXGL5jek
Дайте клипче да го видим.
И да, извинявам се, щом е на 60 му е позволено да говори глупости![]()
Абе са немога да намеря клипа със сички вариаций...Някви руснаци го бяха качили и са нещо не мога да го намеря... http://www.vbox7.com/play:ffec4872d9&start=286 тва е една от вариацийте,която не е много трудна
Аз съм го направил да ти се отваря директно на секундата...явно нещо забива на 4,48 пусни ама точно щот го прави 1 път
Мда, това може да се каже, че изисква някаква еластичност. Ама въпроса е, че изисква, а не развива.
те са 3 разновидности и има една малко по-тегава....Както и да е.От мене няма да чуеш,че се става по-еластичен или нещо за релеф на лостове и маса само в зала....Някой хора просто бъркат гимнастиката със стрийт фитнеса,а разликата в двете не е малка.Като започнем от халките и свършим със залата...
Добре,защо като се говори за стрийт винаги намесвате Тачев? Това,че е най-известен и организира това-онова,не го прави голям разбирач.Всеки втори пубер-лостаджия ми говори за Тачев,Тачев и пак Тачев.
не брат - бъркаш - всеки говори за Димитър ДимитровПървоначално написано от slicky
![]()
Азис - Хоп [music]