Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins
Zipfail аз съм впечатлен от нервите,които хвърляш да обясняваш всеки път,че релеф не се прави на лостове и маса не се прави в зала ами си зависи от много неща НО това трудно може да го проумее някой,които е гледал интервюто на Тачев,който казва "на лостовете се развива повече релеф отколкото маса и ставаш по-пластичен като цяло" http://www.vbox7.com/play:1a92e773 eто репортажа...НЕ се хаби за някой,който не влага мисъл в това,което си написал Въпреки,че те разбирам от една страна съм навитак да направя дебат с хора,които казват,че на лостове се прави "малко" сила...Визирам @TheManTheLegend.Направи 1 чисто силово или 1 хендстенд преса и тогава ше говорим за сила....
Има разлика между силово направено от 60 килограмов и 100 килограмов. Ако 60 килограмовия тренира със собствено тегло няма как да стане машина. Ако 100 килограмовия тренира със собствено тегло-при него има доста по-голямо съпротивление предизвикано от законите на физиката нали се сещаш
Това имам предвид. Ако е 60кг ако ще и 50 силови да прави това не означава че е силен.