- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Durex Extra Large ?! Къде в Пловдив ?!
Бе мама му ... млада!
Обърнах целия квартал та и по центъра аптеките (Ив. Вазов също) обаче на нито 1 ши***о място няма модел Extra Large ...
Ако някой може нека да пуска мухата къде да намеря нещо с по-хубави размери от тия китайските![]()
![]()
![]()
![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
Да не умря циганката дето те фалеше??
![]()
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Изобщо не ми е до хвалби и тем подобни глупости не съм на 15-16 да почна "имам пишка с 0.2 мм по-дълга от твоятаПървоначално написано от Alderis
"
Просто това ми е проблема че нормалните презервативи ми идват леко ТЕСНИ и никакви смазочни материали не помагат ... сложа ли го ми омеква по-бързо и от топла баничка![]()
Да бе, къде може да се намерят такива по-големшки че май с момчето един и съи проблем ни тормози![]()
Добре де просто бях длъжен да попитам. За Пловдив не знам, понеже не съм от там, но да ти кажа честно и тука не съм засичал по аптеките...в повечето няма. До колкото съм чувал и чел и обикновените презервативи имат размери...не за дължина, а за дебелина...ако не можеш да си намериш Extra Large, търси размер.
ПП. Другия вариант е да ти пратя![]()
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
И на мойто момче са му тесни обикновенните. :P Пробвай Durex 56mm. С тях е горе долу добре...
Ако искаш аз мога да ти изработя на струг...тъкмо ще можеш да си го ползваш многократно. Само замиваш и ръгаш![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Точно пък като е по-тесен се задържа повече кръвта, щото циркулацията "замира" и стои по-дълго надървен и става по-безчувствен и сексаш повече..![]()
Ти си нещо бъгнат май или втълпяваш глупости
Поръчай си с доставка бе
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Абе стига сте се ебавали бре! Сериозен е проблема! Щото то уж на всяка опаковка пише размера, ама те в аптеките нямат голям избор на номера![]()
тихо като отида в аптека и те по 2-3 вида ...Първоначално написано от supersex
а т'ва че размерите им не са верни на опаковките ... МНОГО вярнодоста съм се набутвал до сега само защото "са по-широки" ....
Първоначално написано от MakeMeLaugh
Т'ва си е строго индивидуално, все едно не сте надували кондом като малки, това е толкова разтегливо че ... Но дори да греша не мисля че пък е толкова стегнат че да спира циркулацията, пък и не всяка голяма пишка е твърда пишка. Затова някои казват "като се надървя", други "като се набетоня"
Пич не се коси, остави си адреса, съформки сами ще идват, че и ще си ги носят екстра лардж че и екстра бройки![]()
Ich fang ein Bild von dir
Und schlie
Хахаха грее ме мен кой какво ще ми носи ... просот искам да намеряПървоначално написано от Kokzero
![]()
аз си поръчах от интернет преди 5 месеца Виталис extra large и съм доволен ..перфектни са. Бях си поръчал 3 пакета..а се оказа ,че в всеки пакет има по 30 презерватива...ама отказах поръчката и ми докараха един пакет
иначе съм доволен
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
Първоначално написано от Thuglife
![]()
по 30 в пакет..
![]()
да си си ги запазилл бе
![]()
![]()
.!.
Добре де виждам че имаш желание ;Р секс шоп-а срещу Форума ? е той е до насПървоначално написано от Sprite
![]()
Мда може да се знаем скивай галерията тукаПървоначално написано от Sprite
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...0346&start=240
я ме има някаде из последните страници
Въздържайте се от километрични цитати.
Moderated by Sh@d0w
Пробвай нещо различно от Дурекс, и на приятеля ми, и на приятеля на най-добрата ми приятелка са тесни.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Няма да намериш Durex Extra Large не за друго, а защото просто няма такива. Може да пробваш Vitalis Extra Large, но разликата им с нормалните е, че са 1 см по-дълги на същата дебелина. Така общо взето ползвай на Дурекс видовете, които са 56 мм и това е. По-големи в България май няма да намериш освен, ако не се разровиш здраво по секс шоповете
здравейте,ония ден разбрах,че в Понеделник 14.11 вече и в Пловдив отварят сек сшоп Купидон(най накраяяяяяяя) зад хотел България на Отец Паисии 31
много изненади и подаръци щяло да има за всеки клиент,така че смятам да го посетя
![]()
![]()
![]()
Даа и аз подочух нещо такова..мисля и аз да присъствам на отварянето.. хем от любопитство хем да видя какви подаръци ще има а ако ми хареса може и да почна да си пазарувам от там, понеже сега си поръчвам само онлайн подобни стоки..абее ще видим в понеделник как ще е :PПървоначално написано от ivo7612
Ся ако ти погледна ип-то бас държа че ше е същото кат на спамера над тебе
Сексшопове,онлайн ; Има всичко,а ако не дюрекс има доста други избори
2008
Hostis Honori Invidia