.
Затворена тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Durex Extra Large ?! Къде в Пловдив ?!

Бе мама му ... млада!
    Обърнах целия квартал та и по центъра аптеките (Ив. Вазов също) обаче на нито 1 ши***о място няма модел Extra Large ...
    Ако някой може нека да пуска мухата къде да намеря нещо с по-хубави размери от тия китайските
    Ела и създай своят измислен свят в FateCry

Да не умря циганката дето те фалеше??
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Цитирай Първоначално написано от Alderis
    Да не умря циганката дето те фалеше??
    Изобщо не ми е до хвалби и тем подобни глупости не съм на 15-16 да почна "имам пишка с 0.2 мм по-дълга от твоята "
    Просто това ми е проблема че нормалните презервативи ми идват леко ТЕСНИ и никакви смазочни материали не помагат ... сложа ли го ми омеква по-бързо и от топла баничка

Да бе, къде може да се намерят такива по-големшки че май с момчето един и съи проблем ни тормози

Добре де просто бях длъжен да попитам . За Пловдив не знам, понеже не съм от там, но да ти кажа честно и тука не съм засичал по аптеките...в повечето няма. До колкото съм чувал и чел и обикновените презервативи имат размери...не за дължина, а за дебелина...ако не можеш да си намериш Extra Large, търси размер.
    ПП. Другия вариант е да ти пратя
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Град
    Paradise
    И на мойто момче са му тесни обикновенните. :P Пробвай Durex 56mm. С тях е горе долу добре...

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Ако искаш аз мога да ти изработя на струг...тъкмо ще можеш да си го ползваш многократно. Само замиваш и ръгаш
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

da ti kaja az nikyde ne sam vijdala... ama moje da potyrsi6 v sex shopovete sy6to
    ina4e elita sa 56mm t.e malko po shiroki

Точно пък като е по-тесен се задържа повече кръвта, щото циркулацията "замира" и стои по-дълго надървен и става по-безчувствен и сексаш повече..
    Ти си нещо бъгнат май или втълпяваш глупости

Поръчай си с доставка бе
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Абе стига сте се ебавали бре! Сериозен е проблема! Щото то уж на всяка опаковка пише размера, ама те в аптеките нямат голям избор на номера

Цитирай Първоначално написано от supersex
    Абе стига сте се ебавали бре! Сериозен е проблема! Щото то уж на всяка опаковка пише размера, ама те в аптеките нямат голям избор на номера
    тихо като отида в аптека и те по 2-3 вида ...
    а т'ва че размерите им не са верни на опаковките ... МНОГО вярно доста съм се набутвал до сега само защото "са по-широки" ....

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Точно пък като е по-тесен се задържа повече кръвта, щото циркулацията "замира" и стои по-дълго надървен и става по-безчувствен и сексаш повече..

Поръчай си с доставка бе
    Т'ва си е строго индивидуално, все едно не сте надували кондом като малки, това е толкова разтегливо че ... Но дори да греша не мисля че пък е толкова стегнат че да спира циркулацията, пък и не всяка голяма пишка е твърда пишка. Затова някои казват "като се надървя", други "като се набетоня"

Пич не се коси, остави си адреса, съформки сами ще идват, че и ще си ги носят екстра лардж че и екстра бройки
    Ich fang ein Bild von dir
    Und schlie

Цитирай Първоначално написано от Kokzero
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh

Поръчай си с доставка бе
    Т'ва си е строго индивидуално, все едно не сте надували кондом като малки, това е толкова разтегливо че ... Но дори да греша не мисля че пък е толкова стегнат че да спира циркулацията, пък и не всяка голяма пишка е твърда пишка. Затова някои казват "като се надървя", други "като се набетоня"

Пич не се коси, остави си адреса, съформки сами ще идват, че и ще си ги носят екстра лардж че и екстра бройки
    Хахаха грее ме мен кой какво ще ми носи ... просот искам да намеря

..

аз си поръчах от интернет преди 5 месеца Виталис extra large и съм доволен .. перфектни са. Бях си поръчал 3 пакета..а се оказа ,че в всеки пакет има по 30 презерватива...ама отказах поръчката и ми докараха един пакет иначе съм доволен
    Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо

Град
    Непостоянно

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от Thuglife
    аз си поръчах от интернет преди 5 месеца Виталис extra large и съм доволен .. перфектни са. Бях си поръчал 3 пакета..а се оказа ,че в всеки пакет има по 30 презерватива...ама отказах поръчката и ми докараха един пакет иначе съм доволен
    по 30 в пакет.. да си си ги запазилл бе
    .!.

Цитирай Първоначално написано от Sprite
    В Тракия има мога ти покажа (аз живея в Тракия) Има един секс шоп и аз там влизам да поздравявам какичката и съм гледал че има
    Добре де виждам че имаш желание ;Р секс шоп-а срещу Форума ? е той е до нас

аа ти от тракия ли си пич
    Мда може да се знаем скивай галерията тука
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...0346&start=240
    я ме има някаде из последните страници

Въздържайте се от километрични цитати.

Moderated by Sh@d0w

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Пробвай нещо различно от Дурекс, и на приятеля ми, и на приятеля на най-добрата ми приятелка са тесни.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Голям фен
    Няма да намериш Durex Extra Large не за друго, а защото просто няма такива. Може да пробваш Vitalis Extra Large, но разликата им с нормалните е, че са 1 см по-дълги на същата дебелина. Така общо взето ползвай на Дурекс видовете, които са 56 мм и това е. По-големи в България май няма да намериш освен, ако не се разровиш здраво по секс шоповете

..........

здравейте, ония ден разбрах,че в Понеделник 14.11 вече и в Пловдив отварят сек сшоп Купидон(най накраяяяяяяя) зад хотел България на Отец Паисии 31
    много изненади и подаръци щяло да има за всеки клиент,така че смятам да го посетя

Re: ..........

Цитирай Първоначално написано от ivo7612
    здравейте, ония ден разбрах,че в Понеделник 14.11 вече и в Пловдив отварят сек сшоп Купидон(най накраяяяяяяя) зад хотел България на Отец Паисии 31
    много изненади и подаръци щяло да има за всеки клиент,така че смятам да го посетя
    Даа и аз подочух нещо такова..мисля и аз да присъствам на отварянето.. хем от любопитство хем да видя какви подаръци ще има а ако ми хареса може и да почна да си пазарувам от там, понеже сега си поръчвам само онлайн подобни стоки..абее ще видим в понеделник как ще е :P

Ся ако ти погледна ип-то бас държа че ше е същото кат на спамера над тебе

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Сексшопове,онлайн ; Има всичко,а ако не дюрекс има доста други избори

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    2008
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове