.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Град
    CrazyVille

Раниците бе

А бе хора тези уч. чанти където са на една страна тва чанти за лап-топ ли са че търса и не моа си намера

Мега фен Аватара на Chacho
    Чанти за през рамо, чанти с една презрамка, еба ли го. Но надали се водят за лаптоп.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    CrazyVille
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Чанти за през рамо, чанти с една презрамка, е** ли го. Но надали се водят за лаптоп.
    ми щот търсих а оня ден ходих в Penny некъв супер и видех такава раница ама имаше етикет раница за лап-топ та де да знам

Е аз ползвам мойта от лаптопа като ходя на лекции. Влез в магазин за дрехи и като обясниш как изглежда ще ти кажат.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    CrazyVille
    Е аз ползвам мойта от лаптопа като ходя на лекции. Влез в магазин за дрехи и като обясниш как изглежда ще ти кажат.
    да точна ша направа

Голям фен Аватара на gugenceto2
    На мен лично тези ми харесват на външен вид.Обаче не са ми удобни.Трябва да се кривя на една страна

Цитирай Първоначално написано от gugenceto2
    На мен лично тези ми харесват на външен вид.Обаче не са ми удобни.Трябва да се кривя на една страна
    Аз си го мушкам в противоположния крачол и балансирам.

Цитирай Първоначално написано от SUNxxShine
    да точна ша направа
    на центара срещу киното има магазин за чанти ,виш там.
    Hans Zimmer
    Posthumus

Разбира се, че не са само за лаптоп, примерно в Оrange има такива за учебници или там за квото ще я ползваш. А иначе не ти препоръчвам да си купуваш такава, ако ще я ползваш за училище, защото е много вредно - аз ползвах един срок и направо ми се счупи гръбнака. А от мойто училище познавам едно момиче, което до там 4 или 5 клас е носила раници за едно рамо, резултатът - сколиоза(която е трудно лечима, при възрастни - нелечима.).
    青の祓魔師

Цитирай Първоначално написано от yxoozo
    Разбира се, че не са само за лаптоп, примерно в Оrange има такива за учебници или там за квото ще я ползваш. А иначе не ти препоръчвам да си купуваш такава, ако ще я ползваш за училище, защото е много вредно - аз ползвах един срок и направо ми се счупи гръбнака. А от мойто училище познавам едно момиче, което до там 4 или 5 клас е носила раници за едно рамо, резултатът - сколиоза(която е трудно лечима, при възрастни - нелечима.).
    Кой ти каза, че е трудно лечима; ако имаш желание, се оправя лесно

Цитирай Първоначално написано от Moerder
    Кой ти каза, че е трудно лечима; ако имаш желание, се оправя лесно
    Оправя се с постоянно носене на специални колани в ранна детска възраст. А иначе тя надали иска да се стигне до там дори да е лечима..
    青の祓魔師

Интересно как така аз се излекувах от сколиоза без да използвам подобни глупости

Ще те помоля като не знаеш, да не говориш

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не,не се водят за лаптоп. Те са си друго.
    Чанти през рамо може да се каже,че има почти навсякъде. Защо ,вместо да търсиш в Penny ,не отидеш в някакъв магазин за чанти и не си избереш нещо ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от Moerder
    Интересно как така аз се излекувах от сколиоза без да използвам подобни глупости

Ще те помоля като не знаеш, да не говориш
    Зависи от много фактори, като например колко напреднала фаза е и на колко си години. А тва попринцип ми е казано от мед лице, въобще не искам да се заяждам.
    青の祓魔師

Голям фен Аватара на FantaMen
    Голям проблем с тея раници голямо чудо!!!? Какво ще слагате толкова вътре бе..ЗЛАТО ?:X
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    Голям проблем с тея раници голямо чудо!!!? Какво ще слагате толкова вътре бе..ЗЛАТО ?:X
    Ми на мене в един средно натоварен ден раницата ми тежи около 5 кила, ако сложа и физическо и тва го носа цял ден..
    青の祓魔師

Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    Ми на мене в един средно натоварен ден раницата ми тежи около 5 кила, ако сложа и физическо и тва го носа цял ден..
    +1

Град
    Пловдив
    Аз тази година ще съм малко по спорта Може да си вземеш някаква на Nike но не много голяма ;д . И е много по добре да е на две рамена . Лично аз ще съм с на Nike сега излизат много сладки модели в разаво , лилалво бяло и черно .. поне в моя град
    Не признавам системата големи-малки,
    има два вида хора - достойни и жалки.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Не.
    Това е чанта за лаптоп:

А това е чанта за училище:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове