- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Раниците бе
Чанти за през рамо, чанти с една презрамка, еба ли го. Но надали се водят за лаптоп.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Е аз ползвам мойта от лаптопа като ходя на лекции. Влез в магазин за дрехи и като обясниш как изглежда ще ти кажат.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
На мен лично тези ми харесват на външен вид.Обаче не са ми удобни.Трябва да се кривя на една страна![]()
![]()
Аз си го мушкам в противоположния крачол и балансирам.Първоначално написано от gugenceto2
на центара срещу киното има магазин за чанти ,виш там.Първоначално написано от SUNxxShine
Hans Zimmer
Posthumus
Разбира се, че не са само за лаптоп, примерно в Оrange има такива за учебници или там за квото ще я ползваш. А иначе не ти препоръчвам да си купуваш такава, ако ще я ползваш за училище, защото е много вредно - аз ползвах един срок и направо ми се счупи гръбнака. А от мойто училище познавам едно момиче, което до там 4 или 5 клас е носила раници за едно рамо, резултатът - сколиоза(която е трудно лечима, при възрастни - нелечима.).
青の祓魔師
Кой ти каза, че е трудно лечима; ако имаш желание, се оправя лесноПървоначално написано от yxoozo
Оправя се с постоянно носене на специални колани в ранна детска възраст. А иначе тя надали иска да се стигне до там дори да е лечима..Първоначално написано от Moerder
青の祓魔師
Интересно как така аз се излекувах от сколиоза без да използвам подобни глупости
Ще те помоля като не знаеш, да не говориш![]()
Не,не се водят за лаптоп. Те са си друго.
Чанти през рамо може да се каже,че има почти навсякъде. Защо ,вместо да търсиш в Penny ,не отидеш в някакъв магазин за чанти и не си избереш нещо ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Зависи от много фактори, като например колко напреднала фаза е и на колко си години. А тва попринцип ми е казано от мед лице, въобще не искам да се заяждам.Първоначално написано от Moerder
青の祓魔師
Голям проблем с тея раници голямо чудо!!!? Какво ще слагате толкова вътре бе..ЗЛАТО ?:X
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Ми на мене в един средно натоварен ден раницата ми тежи около 5 кила, ако сложа и физическо и тва го носа цял ден..Първоначално написано от FantaMen
青の祓魔師
+1Първоначално написано от yxoozo
![]()
Аз тази година ще съм малко по спортаМоже да си вземеш някаква на Nike но не много голяма ;д . И е много по добре да е на две рамена .
Лично аз ще съм с на Nike сега излизат много сладки модели в разаво , лилалво бяло и черно .. поне в моя град
![]()
Не признавам системата големи-малки,
има два вида хора - достойни и жалки.
Не.
Това е чанта за лаптоп:
А това е чанта за училище:
![]()