.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Фен Аватара на Dessynka
    Град
    гр. Пловдив

Смятам да си правя татуировка. Малко помощ?

Първо, ще ви помоля без изрази "Като не знаеш какво искаш недей да си правиш." и т.н.

По темата: Искам да започва от дупето малко по надясно към ханша и да продължава до там където ми е сутиена пак отдясно на тялото. Понеже не мога да си харесам ще ви помоля за предложение, като наример цветя и т.н.

Благодаря

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Само да те попитам наясно ли си колко пари ще ти излезе? И второ, до сега правила ли си си татуировка, или ще ти бъде за пръв път?
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Според мен на това място ще отиват по-груби неша (( вълкк , черепии )) Ноо троваяа зависии изцяло от тялото ти и лицето тии ! Направи си татос който те описва ! :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Фен Аватара на Dessynka
    Град
    гр. Пловдив
    нямам други татуси.

Виж сега, бих ти помогнал, НО!

ти препоръчвам нещо.

Това ще ти остане за цял живот или ако не решиш да се пържиш с лазерни корекции. Поочукай си главата малко с идеи и дизайни, обмисли какво искаш да изразиш и как да го направиш, не оставяй на нас. Инак мога да ти помогна, но просто е редно ти да го поизмислиш.

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Добре, измислила си мястото и го искаш там. Добре, но само до тук.

Не мога да ти кажа какво да си направиш, вкусовете на всички са прекалено различни. Можеш да си направиш дълъг надпис, може някое животно и т.н. Най-важното е да осъзнаеш, че татуировките не са просто да си нашариш тялото, а да има символика в тях. То е ясно, че на първо време ще му се радваш, но после? Е, надявам се ме разбра, помисли си хубаво какво иска да изразява бъдещата ти татуировка.

Погледни в раздел 'Козметика и диети', там на 1 или 2 страница има голяма тема относно татуировките. Предложения, препоръки за татуисти, отделно символиката на цветя, животни и т.н.

И пак да отбележа, че татуировката трябва да бъде символична и важна за теб, а не просто рисунка.
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    дай снимка на тялото да видим колко горе долу ще е дълъг?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си