.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: въпрос ????

въпрос ????

докато приятеля ми ме задоволява с пръст чувствам,че ще се напикая .. на някой друг случвало ли му се е и ако да кажете ми какво може да е това.. и какво да правя ?
    в моят свят всички са понита..ядът дъгите и акат пеперудки ^^

Голям фен Аватара на naksdy
    Пробвай да идеш до тоалетна преди да се заигравате
    Женско съм! Пикая клекнала...

отговор: ИЗПИКАЙ СЕ ПРЕДИ ТОВА !
    Престъпникът с пари е възприеман от съвременния свят като честен човек.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...

А може би това води към скуирт???

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Banned Мега фен
    бяха пуснали пак такава тема преди... и мисля, че някой беше казал защо точно, но не си спомням...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Пишкай преди секс. Може би пък наистина те води към скуирт,което си е женска еякулация.
    maDamn

Голям фен Аватара на dami666
    Това е защото вагиналната стена е тънка,и може да ти натисне пикочния мехур и затова имаш такова усещане.Пишкай преди това.
    Believe in yourself.

Цитирай Първоначално написано от granger
    Пишкай преди секс. Може би пък наистина те води към скуирт,което си е женска еякулация.
    +1

Не се притеснявай! Това е абсолютно нормално, защото той всъщност е удрял твоята Джи точка с пръста си. Това те е накарало да се чувстваш, че ти се пикае, но това не е така. Има нещо, което се нарича женска еякулация. Момичетата също имат простатната жлеза, но хората си мислят, че само момчетата имат и само момчета еякулират, но момичетата също могат да еякулират през уретрата си. =] Така че това означава, че приятеля ти наистина знае как да използва пръстите си, които е хубаво нещо. ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си