Здравейте, Аз съм момиче и съм с наднормено тегло.Висока съм 1.60 и тежа 79 кг..на скоро бях в детска клиника по специални болести в София - тя е единствената такава в България.Бях в ендокринологичното отделение.Бях 6 дни там и свалих 5 кг, благодарение на тази клиника аз се взех в ръце да отслабвам.В тази клиника ми откриха диагноза "Хипер инсулин " ДвА ПЪТИ НАД НОРМАТА - КОЕТО ЩЕ РЕЧЕ, ЧЕ СЕ ОТДЕЛЯ МНОГО ИНСУЛИН И ИМАМ НУЖДА ПОСТОЯННО ДА ЯМ..от тогава аз правя мн диети от който имаше резултат, а и се калих и мога да търпя на глад, спазвах "Японско чудо" А сега съм решена на една 13 днеВНА - ЕТО Я
II. Строга, но справедлива
(ефект: 8-10 кг за 13 дни)
Ако волята или, казано направо, инатът са сред силните ви страни, за по-малко от две седмици ще се обзаведете с фигура, която определено става за показване. Неслучайно започнахме с волята. Тя е най-важното, от което се нуждаете, за да преродите тялото си с диетата, която ще прочетете след две препоръки:
1) Диетата е малко по-дълга - трае 13 дни. Но ако издържите, вие не само ще се вталите с поне 8-10 кг (максималното постижение е около 20 кг), а и няма да наваксате свалените килограми минимум година напред.
2) Тъй като лишенията, на които трябва да се подложите, не са леки, дайте си 2-3 дни предварително за психологическа настройка. Вярно, ще се наложи да се поизмъчите малко, но пък после няма да ви е срам да облечете банския от две части или да карате направо по монокини.
Първи ден
Закуска
черно кафе
Обяд
2 твърдо сварени яйца, един домат, една маруля
Вечеря
100 г месо, салата, сок
Втори ден
Закуска
черно кафе без захар, един сухар
Обяд
100 г месо, зелена салата
Вечеря
парче шунка, чаша айран
Трети ден
Закуска
черно кафе без захар, сухар
Обяд
зелена салата, 1 домат, плод по избор
Вечеря
ще се наложи да я пропуснете - пълно гладуване
Вечеря
не много от обичайната вечеря, която сте приготвили за семейството
След това продължете диетата така:
8-ми ден като 6-и ден, 9-и като 5-и, 10-и като 4-и, 11-и като 3-ти, 12-и като 2-ри, 13-и като 1-ви. Пийте всеки ден по 1-1,5 литра вода.
След прилагането на тази диета не просто ще отслабнете. Вие ставате друга класа! Ако в началото сте били в категорията "приятно закръглена дама" с коремче, не много голямо, но с гънки, възглавнички на бедрата, видимо окръглен ханш, втора брадичка, то в края й ще се преобразите така: плосък корем, стройни бедра без целулит, опъната шия и ханш, след който ще се обръщат и жените, и мъжете - първите от завист, вторите - ясно защо.
Само не злоупотребявайте със сладкото в бъдеще!
пИША ТАЗИ ДИЕТА ЗАЩОТО МНОГО МИ ХАРЕСА И СЕ НАДЯВАМ ДА ПОМОГНА НА НЯКОИ ХОРА В МОЕТО ПОЛОЖЕНИЕ.Започвам я утре и се надявам да има ефект, някой иска ли да я започнем заедно ???