- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Безамонячна боя
Имам въпрос относно безамонячната боя. Понеже никога не съм си боядисвала косата и сега реших да се боядисам черна (косата ми попринцип е кестенява), самоче ми казаха че с безамонячната боя ще стана на петна. Може ли някой който я е ползвал да ми каже дали е доволен и наистина ли ще стана на петна?
защо не пробваш , първо с -шампоан оцветител ? отмива се за 3-4 дни . хем ще видиш дали ти отива , хем няма да станеш на петна .Първоначално написано от marrtinka13
Че то и от нормална боя можеш да станеш на петна, ако си боядисана некадърно.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз се боядисвам с безамонячна боя - Велатон 2/0 (черна) и не съм станала на петна,но ме боядисва фризьорката.Най-добре е първото,че и второто ти боядисване да са при професионалист и да си с 2 бои (ако косата ти поне до раменете),защото нетретираните коси (т.е. тези,които не са боядисвани до сега) почти моментално "попиват" боята и само с една може да останеш кестенява на места![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
И аз също мисля да се боядисвам черна, но понеже не знам как ще ми стои, искам нещо което се измива до седмица-две. Нещо да ми предложите? А тези шампоани-оцветители горе долу на каква цена са?
ми не са скъпи , към - 12,15 лв..преди да мина към боята ползвах такъв оцветител. но имай предвид,че придава нюанси и едва ли ще се получи ефекта който искаш.Първоначално написано от y0ni95
Ей можете ли да пуснете снимки на тези шампоани. Страшно много искам да си направя кичур. Бях чула, че има бой, които се отмива още на 2-3 измиване.. ама не си намерих.
Първоначално написано от ilievabe098
Аз също знам ,че придават различни нюанси , черното става с отенъци на синъо което лично на мен изобщо не ми харесва...
да ,ако ще използваш боя най-добре да е на l'oreal .Първоначално написано от association
Аз съм ползвала тази на Палете безамонячната и съм доволна, но аз се мажех с медна звезда мисля ,че така се казваше и то го мажех на русо и съм доволна наистина цвета стана точно както на кутийката!
А за да не стана на петна, не е ли по-добре да се боядисам с безамонячна боя и след това да мина с шампоан оцветител за всеки случай ?
Аз никога не съм ги харесвала тези шампоани винаги предпочитам боята .. даже тези шампоани са пълни боклуци и овреждат косата повече от една безомонячна ! Така ,че мацка давай с боя![]()
аз се боядисвах черна с безамонячна на палете .. първият път не ми хвана хубаво за това се боядисах 2 ри път,но след 3-4 измивания наистина става на петна и е ужасно..даже не се измива напълно,нз може би при мен е така,защото естественият ми цвят е по-светъл и сега фризьорката ми постепенно ще ми изсветлява косата до естествения ми цвят,друг начин няма![]()