- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- нещо объркващо....
дано ви хареса !...![]()
намислете си едно число от 1 до 10 -
умножете го по 2
към произведението прибавете 10
сега разделете полученото на 2
сега извадете числото което сте си намислили от полученото
получава се някакво неголямо число , нали?
представете си че всяка буква от азбуката отговаря на съответния си номер (а=1, б=2 , в=3 , г=4 ....)
полученото от вас крайно число също отговаря на буква
с тази буква си намислете една европейска държава
сега с буквата , коята в азбуката е след тази (тази=буквата с която си намислихте държава) си намислете едро животно
а сега пък с буквата , която в азбуката е след тази (тази=буквата с която си намислихте животно) си намислете цвят...
внимавайте да не объркате при смятането!...
и запомнете - в дания няма жълти елени!...![]()
![]()
![]()
![]()
хах не е така![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
а как е ?..Първоначално написано от bubkaa93
...точно така си е мога да ти кажа - сигурно си объркала като си смятала!...
![]()
Казваш ми,че съм сбъркала аз да съм сбъркала едва ли.![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
което и число да избереш се получава 5, тоест д и след него е. а единствената европ държава с д е Дания.
青の祓魔師
тоест това е тема за триенеПървоначално написано от yxoozo
![]()
така е , напълно правилно си е !...просто бубка не иска да си признае , че е сгрешила!...Първоначално написано от yxoozo
![]()
и да е винаги се получава едно и също.......
Не съм сгрешила5 Дания розов на мен така ми се получи
![]()
абе умен,а ако кажа Доминика аааа![]()
Розов - р не е след е. (въпреки, че той не е пояснил колко след буквата на животното)Първоначално написано от bubkaa93
青の祓魔師
абе тъпа тема а![]()
![]()
само една държава с Д знае и ае ама не е една![]()
![]()
темата ти е тъпа,чаоо![]()
Първоначално написано от tomboy
![]()
XPaFX <3
оф вярно,защо каза аааа а а а а а а ? не ме кефиш вече![]()
obesendomat![]()
![]()
![]()
ма ти кво толкова си ме замразилаПървоначално написано от bubkaa93
![]()
青の祓魔師
защитаваш негоо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
видях ти първия коментарПървоначално написано от Nqkuf
на мен не ми се получи може би съм объркала нещо,но темата е скучна ...
+1...Първоначално написано от bubkaa93