- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Фънн.. ;)
Целта ни е да измислим една наистина шантава несъществуваща приказка ;дд
Имало едно време.. :Д
която си отглеждала прасенца и..![]()
... козленца. Но един ден...
дошъл некъф пич при нея и..
тя умряла и приказката свършила![]()
ще спрете ли да създавате тъпи теми ?![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
даа то ест винаги ше има някой който все ще нарича на някой си там темите тъпи въпреки че още са в началото ии натам може да станат интересни.. ;х![]()
![]()
ми то има много такива теми дай всички от тоя раздел да направим по една кво ще стане?
кфо ще стане.. ми не ме питай отговори си сам ..много пъти съм виждала по разни сайтове такива идеи с приказки и то си е забавно , но някои хора неразбират смисала.. обаче това е без никакво зачение
![]()
Има много такива теми.И под някой хора имаш предвид мен нали ? Пък и не виждам нищо забавно в това.
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
нямах предвид точно тебпопринцип говоря че има хора които неразбират смисала.. обаче са няма да спора ;]
Потърси в страниците и ще видиш,че има такава тема с много страници.Първоначално написано от koteto0o0o
Не ви ли писна да създавате през ден една и съща тема ?
Господи !!! Ще се намери ли някога тема без шепа тролове , които я развалят![]()
аз откаде да знам че има такава тема..не съм видяла и недей да говориш в множествено число ..![]()
котее ще говоря,както си искам не си ти човека,който ще ми казва.Като ще създаваш тема поне потърси дали има такава.![]()
ToOoNiCe има много хубави теми виж ги![]()
не че нещо.. обаче едва ли смм само аз дето съм саздала тема която се повтаря .. а ти веднага мен нападна.. и ако искам да създам тема има ли нужда да обикалям хилядите страници да търся да видя дали има друга такава за да не се повтаря..
Щом трябва ще потърсиш.И не те нападам,а ти казвам,че темата ти се повтаря и тъпа.![]()
повтаря се голяма работа.. има и други теми които се повтарят..тъпа била.. и кфо има и други теми които са тъпи
в тоя форум има както множество тъпизми така и много яки теми .. които са така да се каже някаква рядкос
![]()
о0 мило котенце представи си,че същата тема има на 3-та страница на виж http://www.teenproblem.net/f/viewtop...398862&start=0
другите теми не са тъпи![]()
attacker5 хъм![]()
и какво ?като не съм я видяла и какво от това
![]()
Нищо просто и тъпо да пускаш една и съща тема за 10-ти път.; ))
пуснала съм тази тема и да не да пускам няколко теми едни и същи една след друга.. айде помисли малко.. едва ли на другите които са пуснали някоя тема която я има вече им пишеш веднага че темата им е тъпа и че се повтаря и незнам си още кфо..
И други хора са казвали и като видя тема,която се повтаря казвам. Ще спреш ли да спориш с мен виждаш,че аз съм права.![]()
не си заслужава![]()