- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ПГИ проф.Никола Райнов
Здрасти, пичове!
Искам да попитам, понеже смятам да кандидатствам там, как се нещата в гимназията по из.изк. Никола Райнов?
Какво се изучава в специялност комп.графика?
В сайта пише, че смяната е една - целодневна, това какво ще рече, колко часа се учи на ден?
Благодаря, предварително!
живопис, графика, комп. графика, рисуване, керамика в първата година.
започват в 9ч, най-късно продължават до към 17.
как са нещата не мога да ти кажа, защото това са странични наблюдения, но както е с всяко изкуство, ако не се занимаваш странично и постоянно... ясно е.
//ако сега кандидатствах, обаче, бих си избрала това училище;
Първоначално написано от Blab
Доста време си е от 9 до 17ч, колко често се случва да е до толкова късно? Във всички класове ли е така?
До каква степен се усещат тия 8 часа учебен ден - смисъл такъв, добра ли е обстановката?
не мога да ти кажа. това са наблюдения в/у брат ми през последната година.
//а и в крайна сметка атмосферата зависи от хората и от това какъв е интересът ти в изобразителните изкуства
А случайно да знаеш как е на горните класове?Защото аз влизам след 8ми клас, демек ще съм 9ти и просто 8 часа ми звучат адски много и ме е страх да не съжелявам...
И също така се чудя няма ли форум това училище?
Хора моля ви, ако някой е учил там да пише, че срока за записване наближава!
Толкова са часовете защото имат повече предмети. Не знам специално за това училище, но принципно мисля че са на принципа - нормални предмети до обяд, почивка и после специалните предмети.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Има нещо вярно. Една приятелка е 12 клас там и доколкото съм забелязала е такаПървоначално написано от DesireToFire
![]()
I guess you're too afraid to show your feelings...