.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...

Смешни семейни случки...

Разказвайте забавни случки с участието на поне един член на семейстеото...
    Аз съм първа.Бях на някъде 6-8год. , когато се събрахме много хора у баба и дядо за празниците .И много гости имаше отделно от семейството. И нали както на всяка нова година имаше баница и айран .На мен обаче не ми се ядеше много много и само пих и пих и пих , абе сигурно към 3 литра айран съм изпила.И изведнъж , след поредната чаша айран , почнах да издавам глава напред все-едно ще повърна (а такова беше и чувството). И всички някакви такива почнаха да питат дали съм добре , а майка ми дори си сложи шепите под устата ми .И по едно време като си отворих устата излезе адския звук...АМА казвам ви т'ва беше поне 150 децибела дълга и продължителна уригня!... ..и само обаче като приключи тея хора 5 минути не могат да проумеят какво става !.. ..беше мн яко!..

Ваш ред е !.....ако има такава тема , просто заключете тази!

Re: Смешни семейни случки...

Цитирай Първоначално написано от tomboy
    Разказвайте забавни случки с участието на поне един член на семейстеото...
    Аз съм първа.Бях на някъде 6-8год. , когато се събрахме много хора у баба и дядо за празниците .И много гости имаше отделно от семейството. И нали както на всяка нова година имаше баница и айран .На мен обаче не ми се ядеше много много и само пих и пих и пих , абе сигурно към 3 литра айран съм изпила.И изведнъж , след поредната чаша айран , почнах да издавам глава напред все-едно ще повърна (а такова беше и чувството). И всички някакви такива почнаха да питат дали съм добре , а майка ми дори си сложи шепите под устата ми .И по едно време като си отворих устата излезе адския звук...АМА казвам ви т'ва беше поне 150 децибела дълга и продължителна уригня!... ..и само обаче като приключи тея хора 5 минути не могат да проумеят какво става !.. ..беше мн яко!..

Ваш ред е !.....ако има такава тема , просто заключете тази!

Тфа ме разби 150 децибела :Д
    Мога ли практически да ти визуализирам една реална конфигурация от три пръста, с преобладаващ среден??"

Супер фен Аватара на Me4encety
    И аз имам случка с айрян.Бях със семейството на Великден.Пия си аз айряна и непомня кой какво каза,но така се засмях,че ми излезе сигурно половин чаша айрян през носа. Иначе други случки.Бяхме се събрали семейството на Коледа.Тогава мама има рожден ден.Нося аз тортата и вървя към хола,тогава някой се провикна "Водата спря!",а аз разбрах "Тока спря",започнах да пищя и хукнах към хола и точно на вратата обърнах цялата торта върху майка ми.После голям смях пада докато обясня защо съм пищяла.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Охо ... това е темичка точно като за мен !
    1.Бяхме с майка ми на разходка и срещаме една нейна приятелка от гимназията , но майка ми на младини е била с ярко червена коса и пълничка а сега е с черна коса и е много слаба .. ии нали срещаме нейната позната и мама и казва дружелюбно " Здравей" .. а онази ни погледна нас двете и почна да се пули а след това се поогледа. И пита мама тихичко
    "Извинете , но познаваме ли се?!" аа мама избухна в смях а аз само стоя и хората ни гледат и майка ми смеейки и казва " Е как бе, не ме ли помниш..Ани пълничката червенокоса ? " аа онази само гледа ето така ии каза " А! Анче,как си?'' ..ии започнаха да си говорят , на мен лично ми стана смешно .. майка ми на младини е била много зле , но сега е супер готин човек който обичам много

2.Бях някъде на 6-7 годинки и на сирни заговезни нали се люлее яйце и на мен понеже ми се клатеха млечните зъбки и имаше един точно от пред който се клатеше най-много.Дядо върза яйцето и го залюля и то ме удари в устата и зъбчето ми падна .. е, признавам си малко се стреснах , но пък ми олекна , че вече няма да фъфля .
    Believe <3

Мега фен Аватара на sasha_90
    Има толкова много забавни случки у нас,че...
    1.Едно лято бяхме у нас двете със сестра ми.И аз реших да си взема домат да ям.Когато отхапах от него я опръсках
    2.Пак сестра ми-голям е дявол.Винаги като беше малка(сестра ми) на Великден майка като боядисаше яйцата ставаше весело.Защо?Умната ми сестра взимаше едно яйце и чупеше останалите.Голямо удоволствие й доставяше.
    3.Ето и един мой гаф,пресен,пресен.Вторник вечерта реших да си направя мусака,но в тенджера,за да не се налага да правя заливка.Започнах да запържвам продуктите,а накрая сложих вода и подправки.И сега ще питате какъв е гафа?Ами мусаката се прави с кайма,а аз забравих да я сложа. И от мусака,стана обикновена картофена манджа.
    .
    .
    .
    .

Pepilotka327492esladka
    Guest
    Ami as kato bqh malka i napraveh nqkoq belq se krieh v vanshnata toaletna

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си