- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- ММА София ?
Вярно ли е,че има смесени бойни изкуства на националния стадион ? Ако не,къде другаде има ?![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Виж Софийския клуб по самбо, гугъл ит
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
който търси -намира...аз на прима виста се сещам за поне 4 клуба ,които развиват ММА в София..
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Сещам се и за този клуб RealPain а иначе не съм от София ;]
PROUD MEMBER OF THE PACK
Да,обаче тука има тренировки само от 21:00 часа.Наще не искат да ме пуснат,защото после ще се прибирам чак към 23:00,а вечерния час е 22...Ако някой друг знае друг клуб в София моля да сподели.Спешно е!
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Е ще тренираш ММА пък ше те е страх от тъмното![]()
Абе мой, аз чух нещо за Васил Левски колко е ММА така и не разбрах.Споменаха ми тука наскоро,че ходят едни приятели ма викат,че ходят на кик бокс.Обаче не ходели в икен ами в ММАТака и не разбрах за кво иде реч.Пък и гледах някакви клипове от там с някви момци дет уж ММА ала бала....Де да знам кво е положението.Аз като ходих преди време да се записвам на кик бокс изумих да проверя как стоят нещата с ММА-а.А сега чакам някво пресно мнение за хубав клуб,че вече не знам доколко са добри треньорите.
Greennight, кажи кои райони на София те устройват, за да мога да те насоча към клуб.
PROUD MEMBER OF THE PACK
В крайна сметка отидох на Васил Левски.Тренировката ми хареса.Показваха ни хватки и стойки.Пуснаха ме да се боря с един 1.90 2 години по-голям и 5 кила по-тежък.Аз,щото съм тренирал борба доста го мятках от 10 борби му взех 8 примерно,той добре,че знаеше някви гадни ключове на рамото и лакътя,в борбата ги няма тия и ми взе 2 игри...Иначе много ми харесва спортът мисля да продължа да тренирам.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Пича на клипа каза,че зимат начинаещи.Ако не си карал граплинг ше те земат ли или няма такива екстри![]()
Доигра ми се граплинг![]()
Няма проблем.Той човекът първоначално не знаеше,че съм тренирал нещо.Лошото е само,че съм най-малък,има един на 17 някъде и останалите са 20+.Ти на колко си ?Първоначално написано от musicinmyveins
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
колкото тебе съм.Начи са ше обмисля варианта да дойда без граплинг въпреки,че леко ме притеснява тоя вариант.Чудех се между комбат самбото и мма ма чух,че в софия нещо не са кой знае колко впечатлени от треньорите по самбо за тва май ММА ше е.
Хаха. То и аз мисля да почвам ММА наесен, така че е 100% ще се видим, пък ако ми хареса клуба и ще се потупаме![]()
Няма ли да дойде някой при мен, аз се разрових за някво клубче в студ. град :Р Real Pain.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Real Pain съм чувал, че са бая добри.Първоначално написано от Chacho
Отивам да ям бой, дано са![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Добри са, имат бая победи момчетата.
http://realpain-mma.com/
Ми напоследък галавечерите се казваха "Real pain" другите бяха с име "Maxfight"![]()
Е са почваме усилени тренировки да не ни бие много Zipfail![]()
![]()
Другата седмица кат се прибера ше мина някоя вечер да видя как стои въпроса
![]()
Не мисля,че ще е някъв проблем.Аз да не мислиш,че като съм тренирал борба много ми помага ? Там хватките и ключовете и всичко е много по-различно.Айде,ако дойдеш ще се радвам,че ми е малко гадно да съм единствения малъкПървоначално написано от musicinmyveins
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Аз като почнах бях тренирал 2-3 месеца граплинг дойде некво момче на около 20 години дето тренирал година и половина борба и го размятах наляво надясно![]()
То зависи и да имаш талант към съответния спорт...Аз с 2 месеца борба борих едни дето са тренирали по година...Или пък тоя пич дето тренира ММА и граплинг от година и нещо не ми даде голям зор в борбатаПървоначално написано от TheManTheLegend
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
е ти си машина човече![]()