.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Цветна бременност? Бременна ли е?

Здравейте.Искам просто лично мнение от вас, моля прочетете всичко и ако обичате не ми пишете да си купим тест.
    С приятелката ми правим често секс , по 2-3 пъти на ден САМО с презерватив.Досега презервативът не се е късал или изхлузвал и не съм свършвал в нея , а само в презерватива и то извън нея.По принцип и идва през около 25 дни и трябваше принципно да и дойде на 1ви септември,но и дойде в четвъртък.Уж и беше свършило днес, нямаше кръв и решихме да го направим , даже го направихме 2 пъти, Но сега вечерта пак и потече кръв,не е розова или бледо червена.Не знам вече и аз какво да си мисля.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ох , гръмвате ме с тея тъпи теми , вземи и кажи на приятелката ти да се пообразова, най-искрено ти го казвам Тъй, щом нищо не се е късало и не се е изхлузвало не е бременна Такааа,един цикъл винаги може да закъснее , без явна причина... пък за кървенето: Ако наскоро и е свършила менструацията и сте правили секс- сексът може да предизвика отново кървене.
    Дано съм ти помогнала!
    maDamn

Супер фен Аватара на radeberger
    Е щом ѝ е дошъл значи няма как да е бременна (изключвам цветна бременност). Щом ползвате кондоми и до сега не са се късали/изхлузвали и дори с презерватив не си свършвал в нея, значи няма как да е бременна. Защо не отиде на гинеколог и не попита каква е причината за това?
    Може просто да не ѝ е свършила менструацията.

Не мисля, че е бременна, но не е лошо да иде на лекар.. може да е някакво смущение..
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

мерси.дойде й с 5-6 дни по-рано това нормално ли е по принцип?

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от SeXBeginner
    мерси.дойде й с 5-6 дни по-рано това нормално ли е по принцип?
    Случва се и на мен ми се е случвало , не е бременна , споко , ако е пътувала - може това да е причината!
    maDamn

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Заведи я при гинеколог.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

На колко сте години?
    Може още цикълът и да не се е регулирал.
    Това си е напълно нормално. Щом го правите редовно с презерватив, който не се е късал или изхлузвал, няма никакъв шанс да е бременна.
    пфу

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Супер фен Аватара на Me4encety
    Абе ти ще се скъсаш от тъпи теми,напоследък.По темата.Не е бременна,спокойно.Пий една студена вода/бира/кола и дишай дълбоко.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Цитирай Първоначално написано от buzzzz
    На колко сте години?
    Може още цикълът и да не се е регулирал.
    Това си е напълно нормално. Щом го правите редовно с презерватив, който не се е късал или изхлузвал, няма никакъв шанс да е бременна.
    пфу
    на 16 е

Град
    Beyond reality
    На 16 е , хубаво значи е нормално да е леко нередовен, може да има отклонения. И при мен беше така, няма кво да се плашиш!Не е бременна!
    maDamn

каза ми че вчера е имало малко кръв а днес нещо като кафяво петънце по гащичките и или кафява кръв нещо от сорта.. чета доста теми не само в този форум и съм много наплашен, знаете ли нещо относно кафявата кръв ?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от SeXBeginner
    каза ми че вчера е имало малко кръв а днес нещо като кафяво петънце по гащичките и или кафява кръв нещо от сорта.. чета доста теми не само в този форум и съм много наплашен, знаете ли нещо относно кафявата кръв ?
    Да иде на гинеколог. Какво друго да ти кажем? Диференциална диагноза ли да правим?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Beyond reality
    При мен е имало кафеникави отенъци само в последния ден от цикъла ми. Щом сте толкова притеснени - на гинеколог, поне ще знаете със сигурност каква е причината Успех!
    maDamn

Повече от фен Аватара на dark_angel3
    Oh boy.. При мен се е случвало също.. След цикъл да правя секс и отново да ми дойде. Едва ли е бременна. Все пак, отидете на гинеколог, ако не за друго, то за един профилактичен преглед, дали всичко е наред и т.н.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    На мен тази година ми подрани с една седмица,при положение,че цикълът ми е много редовен от доста години вече!Всичко е наред,за по-голямо успокоение отидете на лекар

Guest
    Каквото и да пишете съм сигурна, че човека вече не чете отдавна

Каквото и да пишете съм сигурна, че човека вече не чете отдавна
    не бъди толкова сигурна

това че е и е дошло по-рано какво може да означава.. гледах из нета и всички писаха че са възможно всякакви промени..

Guest
    Означава, че ще й изтекат червата. Ае стига глупости, като на момичето му дойде и веднага се почва филма, ама дотогава се прите като зайци без кондоми и после "олеле майко!". Ми ако ви е толко страх купете й тест и гледайте резултата. Или пък нека отиде на лекар. Какво можем да ви кажем тука?

Означава, че ще й изтекат червата. Ае стига глупости, като на момичето му дойде и веднага се почва филма, ама дотогава се прите като зайци без кондоми и после "олеле майко!". Ми ако ви е толко страх купете й тест и гледайте резултата. Или пък нека отиде на лекар. Какво можем да ви кажем тука?
    едва ли се "порим" без кондоми човек.. пък и не си прочел темата че да пишеш глупости

Guest
    Прочела съм темата и забелязах, че въпреки всичко, което ти се изля и наговори, ти си продължаваш.

Град
    Beyond reality
    Защо се дискутира тая тема , не стана ли ясно ,че не е бременна?! На 16 е възможно е да и е нередовен цикъла, не си вкарвайте излишно!
    maDamn

Боже ... момче свиквай с това . След като вече 1 път е правила секс от тук на натам почти няма да и дойде на една и съща дата. Сериозно влезнете прочетете малко почнахте да правите секс и какво чакате мама и тати да ви кажат какво да правите... С най - добри намерения !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от AllenWalkerr
    Боже ... момче свиквай с това . След като вече 1 път е правила секс от тук на натам почти няма да и дойде на една и съща дата. Сериозно влезнете прочетете малко почнахте да правите секс и какво чакате мама и тати да ви кажат какво да правите... С най - добри намерения !
    Защо? Аз като за първи път правих секс цикъла ми от нередовен стана като по часовник.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си