.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Нормално ли е

Здравейте. След мастурбация ми се ходи до тоалетна и като утида изпитвам странно чувство. Сякаш по трудно ориниране. Това става рядко. Също така На кожичката на пениса от лявата страна напипвам нещо издадено. Не се вижда но се напипва. Това опасно ли е. Плс помогнете и без ебавки

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    За пениса ти не знам,нямам си свой Но е нормално след мастурбация да се случва да уринираш по-трудно,защото по време на секс ... или мастурбация всички каналчета ,как да се изразя, се затварят...поне при момиченцата е така...
    maDamn

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Естествено, че е нормално. Т'ва уя да не е чешма - без проблем, когато искаш, ту топла, ту студена вода да пускаш, пък искаш и да ги смесваш..

Относно напипването.. Ако е малко е много вероятно да е някоя вена.. Но ако е по-голямо ходи на лекар да ти го погледне.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Въпреки,че съм момиче и при мене е така...наистина се уринира трудно това е съвсем нормално няма за какво да се притесняваш

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от granger
    Но е нормално след мастурбация да се случва да уринираш по-трудно,защото по време на секс ... или мастурбация всички каналчета ,как да се изразя, се затварят...поне при момиченцата е така...
    дам.. при мен е така :P
    awerw

Голям фен Аватара на naksdy
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Т'ва уя да не е чешма - без проблем, когато искаш, ту топла, ту студена вода да пускаш, пък искаш и да ги смесваш..
    А-а-а не, тва направо ме уби
    Женско съм! Пикая клекнала...

Голям фен Аватара на Snik4er
    пикаеш и малко сперма--- ама изпикай се в бурканче и го дай на доктор да ти каже

Last.fmFacebookBLOG

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Оф боже,боже дай ми търпение! Да нормално е...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си