.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Почистване на зъбите

Искам да ви попитам колко пъти на ден си миете зъбите и с какво. Аз много се грижа за тях, използвам паста за зъби AZ (италианска), но когато свърши и не мога да я намеря използвам Blend-a-med 3D White pearl. Ползвам и вода за уста Aquafresh 3in1 Mint. Също така и конец за зъби Trista. Мия си зъбите 2-3 пъти на ден.

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    ако съм в нас след всяко хранене, иначе сутрин и вечер
    вода за уста - след всяко миене
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Re: Почистване на зъбите

Цитирай Първоначално написано от cazzo
    Искам да ви попитам колко пъти на ден си миете зъбите и с какво. Аз много се грижа за тях, използвам паста за зъби AZ (италианска), но когато свърши и не мога да я намеря използвам Blend-a-med 3D White pearl. Ползвам и вода за уста Aquafresh 3in1 Mint. Също така и конец за зъби Trista. Мия си зъбите 2-3 пъти на ден.

доста хигиенично се отнасяш към почистването на зъбите си и това е хубаво Аз ползвах до скоро Optifresh избелваща паста за зъби. 2 четки за зъби имам за сутрин и вечер и ги сменям доста често дори трябва да се сменят всяка седмица, но аз ги сменям на 1 месец Единствените грижи, които полагам за зъбите си е миенето им с паста сутрин и вечер, за почистване с конец и други неща нямам изграден такъв навик още но е полезно

Една четка за зъби може да се използва най-много 3 месеца, така че не се притеснявай

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Сега ползвам тази паста Signal, не е зле. Но по принцип винаги си купувам лакалут. Водата за уста ми свърши преди една седмица и утре ще ходя да си купувам нова (Аквафреш). Мия ги задължително сутрин и вечер. Ако ям нещо, което полепва по зъбите и ако съм вкъщи мия зъбите, ако съм навън взимам 1 дъвка.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Colgate , blend-a med сутрин и вечер и след всяко хранене включващо сладко,включително киселини и подобни,които еб*ват майката на зъбите (плодове,ядки)

Re: Почистване на зъбите

Цитирай Първоначално написано от radoschetyy
    Цитирай Първоначално написано от cazzo

доста хигиенично се отнасяш към почистването на зъбите си и това е хубаво Аз ползвах до скоро Optifresh избелваща паста за зъби. 2 четки за зъби имам за сутрин и вечер и ги сменям доста често дори трябва да се сменят всяка седмица, но аз ги сменям на 1 месец Единствените грижи, които полагам за зъбите си е миенето им с паста сутрин и вечер, за почистване с конец и други неща нямам изграден такъв навик още но е полезно
    Така е!
    Amor nuovo va e viene, amor vecchio si mantiene.
    Не обичам да виждам хубави теми без, или с малко отговори!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си