- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Търся си приятели от Стара Загора!
Както казва заглавието... ние сме 2ма приятели и сме почти навсякъде заедно. Търсим си нови приятели! На 18 и 19 години сме, като цяло не сме олигофрени и си мисля, че сме свестни! Ако някой наистина се интересува и би искал да се запознаем и да излизаме навън моля да пише тук или на личен!
Благодаря предварително!
Това ми звучи, като "Чичко си търси малолетни приятели".
![]()
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
знам, че звучи така, но наистина нямам приятели, а се нуждая да се запозная с нови хора и... изпаднах чак до тук...Първоначално написано от autista88
Излизаш в парка харесваш си някой, отиваш и викаш: Здрасти, аре да се запознаем...
青の祓魔師
И оня вади една секира и го прави на салата... ти ли ще поемеш отговорност тогава?Първоначално написано от yxoozo
Ние доста често ходим в парка.. да не кажа всяка вечер ама нещо май не ни допадат повечето хораПървоначално написано от yxoozo
![]()
Затова си търсим нови приятели, с които не сме се виждали преди!
Или така ни се е сторило, или щото отиваме към 21-22-23 часа там ...
Здрасти!Първоначално написано от slicky
Между другото може да ми задавате всякакви въпроси... примерно от де съм, къв съм и така
Първоначално написано от slicky
![]()
![]()
Първоначално написано от slicky
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Авторе, има един тип момичета, които с удоволствие ще са ти "приятелки" само пари да имаш.![]()
Мисля, че съм свестен... и си търся свестни приятели, слушам почти всякаква музика. Обичам да ходя на кино, да тренирам... по специфично ако те интересува мога да ти разкажаПървоначално написано от whiteterror
Вместо да пишете такива коментари, може да се запознаем и да излезем навън...Първоначално написано от vilityyy979
Работата е доста изпаднала. И сте на 18-19?![]()
Защо си нямате приятели? Съученици нямате ли си, не работите ли?
Лятото повечето пълнолетни си намират работа и не им остава време да се вайкат, че няма къде да излизат и к'во да правят.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
MН ПЕРВЕРЗНО,ПЛС НЕ ОТГОВЯРАЙПървоначално написано от whiteterror
Ако искаш може да ти обясня ама на лично... не мисля да споделям сяква лична информация тук. Все пак говоря само ако си сериозна и искаш наистина да се запознаеш с нас!Първоначално написано от 4o4ina
Ми да изпаднала е... нормално... като бяхме големи геймъри.... съучениците ми не стават много... повечето не ми допадат. Не работим по простата причина, че карам шофьорски, както и ходя на уроци и тренирам. Идва ми май повечкоПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Има ли значение, при положение, че си търсим нови приятели?? И не само WoW, Warcraft като цяло...Първоначално написано от whiteterror
Смятам, че ще е интересно, на новите ви приятели да знаят какво сте играли преди. Не е като да няма значение. WoW и DotA, ясно...Първоначално написано от Horrificus
![]()