.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Пуших наргиле и сега съжелявам

събрахме се с приятели и едно момиче донесе наргиле.. и нали няма ко да прайм и на всичкото отгоре пияни до козирката .. дай да дръпнем 1 път.. дай 2ри път.. и тей пушихме сиг 2 3 часа.. а аз като цяло съм спортист и не искам да си вредя на здравето и не знам как съм се навил онази вечер.. и въпроса ми е (понеже съм чул че наргилето вреди ПО МАЛКО от цигарите и то доста по малко) може ли да ми стане нещо от толкова пушене и някак мога ли да си "пречистя" дробовете от онази нощ?

Зависи с какво е било наргилето ( : Ако е било примерно с някакъв плод няма какво да ти стане....Няма нищо лошо ... аз вчера пуших за първи път и беше страхотно ( : В смисъл нищо не може да ти стане ^^ Не се притеснявай ! Няма да ти повлиае ! :P

ами ако не съм пушил специален тютюн за наргиле а най обикновен като за цигари ;с ?

Ами ако не пушиш попринцип ,нищо не може да ти стане от 1 път ( : Няма от какво да се притесняваш!

Боже, какъв спортист? Ти мрънкаш, като някоя кифла.
    Нищо ти няма, стегни се.

П.С - Това не значи, че трябва да се напушваш до козирката всеки път, в които видиш наргиле.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от melanybabyy
    Ами ако не пушиш попринцип ,нищо не може да ти стане от 1 път ( : Няма от какво да се притесняваш!

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Ако това е единствения път и не почнеш да го правиш постоянно, нищо няма да стане. Продължиш ли, тогава наистина става сериозно.

ами има ли пристрастени към наргилето? щото аз някак си го нямам това чувство да опъна още веднъж

Град
    Пловдив
    Ама ти сериозно ли ?!?! Нищо няма да ти стане от наргилето... и няма да се пристрастиш споко...

Пуша цигари вече близо 3 години и в последните няколко месеца всеки път когато запаля съжалявам.

От наргиле отвреме-навреме нищо няма да ти стане, стига да не си палиш такова в къщи
    Съвет:не пропушвай нищо друго.

Повече от фен Аватара на autumn666
    Наргилето не е вредно, особено ако тютюна е бил някакъв плод, както казаха пред мен. ;Д Аз пуша наргиле доста често, и не пуша нищо друго - нито цигари, нито трева и не мисля и да почвам. Нищо няма да ти стане, повярвай ми, особено щом това ти е бил първия път (:

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от EMBAZA
    ами има ли пристрастени към наргилето? щото аз някак си го нямам това чувство да опъна още веднъж
    не съм чувала за някой пристрастен към наргиле
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Нищо ти няма. Но това не означава всеки път да го употребяваш,нали ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Боже човеко ... към наргилето няма как да се пристрастиш хахахаха аа не ;ххх Това ,че веднъж си пушил и ако можеше да се пристрастява към наргилето пак нищо нямаше да се случи успокой се малко!!!! ( :

Повече от фен Аватара на blueberryyy

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от blueberryyy
    + още 100
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Стегни се, спортистче! Нищо ти няма! От веднъж не се умира, а пък ако е било и плодово........
    Love to be loved by you.

Град
    Over world.. :-]
    Спортист, а? Брат ти кво тренираш - балет? Кво хленчиш кат бебе няма ти нищо от 1 път

Re: Пуших наргиле и сега съжелявам

Цитирай Първоначално написано от EMBAZA
    събрахме се с приятели и едно момиче донесе наргиле.. и нали няма ко да прайм и на всичкото отгоре пияни до козирката .. дай да дръпнем 1 път.. дай 2ри път.. и тей пушихме сиг 2 3 часа.. а аз като цяло съм спортист и не искам да си вредя на здравето и не знам как съм се навил онази вечер.. и въпроса ми е (понеже съм чул че наргилето вреди ПО МАЛКО от цигарите и то доста по малко) може ли да ми стане нещо от толкова пушене и някак мога ли да си "пречистя" дробовете от онази нощ?
    нищо няма да ти стане, бъди сигурен.
    Следващият път не се правете на мъже, че ако сега въпростното момиче чете форумът ще Ви се смее докато Ви познава !
    Престъпникът с пари е възприеман от съвременния свят като честен човек.

Повече от фен Аватара на martin97
    ще живееш!
    Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
    -Леми.
    -Не!
    -Бог?
    -Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!

Сори, че така го казвам... ПИЧ, ТЪП СИ! Сега белия ти дроб ще се пръсне и ше умреш и целия ше си в кръв и ше ти е гадно.
    ДОВОЛЕН?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си