Ммм не искам да те плаша, но симптомите ти са доста. Аз имах нещо подобно - виеше ми се свят, бях леко отпаднала сякаш постоянно ми се спеше. Отидох на лекар за бъбреците, защото имах леки болки, и когато лекарката ми видя кръвните изследвания ми каза, че съм анемична. Това сама си го направих, ако трябва да съм честна. Бях доста отлабналичка ( и сега съм, но с + 1-2кг.) и имунната система отслабва, а с това и се променя съдържанието на дадени кръвни клетки. Основната причина при мен беше, че не се хранех добре. Ако не се храниш редовно и здравословно може и затова да се чувстваш така или пък от недоспиване и преумора. Задължително отиди на лекар. Не е страшна процедурата - кръв от пръста и от вената май - само при едни бърз поглед на резултатите лекарят може да ти каже дали си анемична или не. Аз имам и постоянно ниско кръвно, което също е фактор. Сравни това, което написах, с това, което е при теб и прецени. Между другото, моята форма е мнооого слаба, даже не бих казала, че имам анемия, но когато нещата се овладеят навреме, всичко може да се оправи, затова не се чуди, а отивай на лекар и дано нищо ти няма.