- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- пиене на противозачатъчни
100 пъти и казах, че не е сега момента, малка е, не живеем в голям град и ще и излезе име, но не и не! Трудно ми е да говоря с нея вече... Не е същата, откакто ходи с това момче...![]()
не звучи по малко странно и тъпо като питате уж за ваша приятелкаПървоначално написано от gersinkaa
![]()
Ами тя много настояваше, казах и да си направи регистрация, но не пожела..
Първо през *** ми е що пишеш "от нейно име" и второ, вие да не сте малоумни? на 14 да се шибаш с хормони? а на 20 ко правим? то така става 2 хапа и вече лигавите п**ката на спокойствие? стегнете се.
Накратко супер лоша идея е да взимаш противозачатъчни на тия години![]()
Ооооо, на мен ми омръзна да обяснявам, че НЕ ПИТАМ ЗА СЕБЕ СИ!!! Пила съм противозачатъчни за нормализиране на хормони и съм ДЕВСТВЕНА!!!! Леле...
Първоначално написано от antoniqqq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кажете ми, моля, защо говорите абсолютни глупости? КОИ ПОЛОВИ ОРГАНИ НЕ СА СЕ РАЗВИЛИ ОЩЕ????
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Ох , след време ще я зачаткат тия противозачатъчни,ама кога ли ще е... първо прави секс на 14... вече не ме учудва , всяка втора пикла го прай...не, че е редно,ама за съжаление и това не ме учудва. Противозачатъчните на тея години простоще я прецакат тотално. На 20 години като стане не ми се мисли каква ще е !
![]()
![]()
maDamn
Първоначално написано от Shturrrche88
Ти не ме разбра правилно или по-скоро аз не се изказах правилно.Както и да е.Исках да кажа,че щом е на 14,съвсем вероятно е скоро да и е дошла менструацията.Това означава,че половите и органи те първа започват да изпълняват своите функции .Това да го прави на 14 за мен е ,като да прави секс без да има менструация.Тялото и още не е достатъчно развито за това.
.
От биологична гледна точка, щом има цикъл, значи тялото, организма и половите й органи са достатъчно развити.Първоначално написано от antoniqqq
Появата на цикъл е равна означава, че една жена вече е готова да бъде майка-да износи плод...
Много правилно те разбрах.
Съвсем друго нещо е вече психическата нагласа за това...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
категорично "не"
На 18 като стане просто ще има лек проблем.. Свързан рак на гърдата..Нищо работа...