.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Повече от фен Аватара на gersinkaa
    100 пъти и казах, че не е сега момента, малка е, не живеем в голям град и ще и излезе име, но не и не! Трудно ми е да говоря с нея вече... Не е същата, откакто ходи с това момче...

Повече от фен

Re: пиене на противозачатъчни

Цитирай Първоначално написано от gersinkaa
    Здравейте!Една моя приятелка е на 14 и има менструация от 2 години.Вредно ли ще е за нея да пие противозачатъчни?
    не звучи по малко странно и тъпо като питате уж за ваша приятелка

Ами тя много настояваше, казах и да си направи регистрация, но не пожела..

Повече от фен
    Първо през *** ми е що пишеш "от нейно име" и второ, вие да не сте малоумни? на 14 да се шибаш с хормони? а на 20 ко правим? то така става 2 хапа и вече лигавите п**ката на спокойствие? стегнете се.

Накратко супер лоша идея е да взимаш противозачатъчни на тия години

Ооооо, на мен ми омръзна да обяснявам, че НЕ ПИТАМ ЗА СЕБЕ СИ!!! Пила съм противозачатъчни за нормализиране на хормони и съм ДЕВСТВЕНА!!!! Леле...

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от antoniqqq
    .Едва ли ще изпиташ удоволствие ,ако го направиш на този етап.Половите ти органи не са развити още.

Кажете ми, моля, защо говорите абсолютни глупости? КОИ ПОЛОВИ ОРГАНИ НЕ СА СЕ РАЗВИЛИ ОЩЕ????

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ох , след време ще я зачаткат тия противозачатъчни,ама кога ли ще е... първо прави секс на 14... вече не ме учудва , всяка втора пикла го прай... не, че е редно,ама за съжаление и това не ме учудва. Противозачатъчните на тея години простоще я прецакат тотално. На 20 години като стане не ми се мисли каква ще е !
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    .Едва ли ще изпиташ удоволствие ,ако го направиш на този етап.Половите ти органи не са развити още.

Кажете ми, моля, защо говорите абсолютни глупости? КОИ ПОЛОВИ ОРГАНИ НЕ СА СЕ РАЗВИЛИ ОЩЕ????

Ти не ме разбра правилно или по-скоро аз не се изказах правилно.Както и да е.Исках да кажа,че щом е на 14,съвсем вероятно е скоро да и е дошла менструацията.Това означава,че половите и органи те първа започват да изпълняват своите функции .Това да го прави на 14 за мен е ,като да прави секс без да има менструация.Тялото и още не е достатъчно развито за това.
    .

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88

Ти не ме разбра правилно или по-скоро аз не се изказах правилно.Както и да е.Исках да кажа,че щом е на 14,съвсем вероятно е скоро да и е дошла менструацията.Това означава,че половите и органи те първа започват да изпълняват своите функции .Това да го прави на 14 за мен е ,като да прави секс без да има менструация.Тялото и още не е достатъчно развито за това.
    .
    От биологична гледна точка, щом има цикъл, значи тялото, организма и половите й органи са достатъчно развити.
    Появата на цикъл е равна означава, че една жена вече е готова да бъде майка-да износи плод...
    Много правилно те разбрах.
    Съвсем друго нещо е вече психическата нагласа за това...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

На 18 като стане просто ще има лек проблем.. Свързан рак на гърдата..Нищо работа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си