- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "задушава" ме !
значи , 1во ....... скоро се регистрирах , изчетох много теми и сориии , ако темата ми ви се стори тъпа.![]()
Та ...преди 8 месеца тръгнах с едно момче , с което се познаваме от доста време. В момента сме заедно и много се обичаме .Имаме моменти, в които нищо не можем да си кажем и тем подобни, но главната причина да пиша, защото не знам какво да правя е друга.Страшно много си ме обича това момче и непрекъснато ми го показва,непрекъснато иска да сме заедно и да правим всичко заедно и може да ви се стори смешно , но това ме ЗАДУШАВА .Опитвам да му отказвам , но той настоява докато не се съглася.
Много си го обичам ... ама не знам как да се справя , с този проблем ... милиони пъти съм си обещавала,че ще говоря с него ... ама като ми се обади и ми толкова сладък и милллллл , че забравям за всичко.(малко грубо , нооо...) Не искам да си прекарвам цялото свободно време с него!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Какво да правя ?
Излизай с приятелки. Прави си планове преди да говориш с него.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ми явно не държиш толкова много на личното си пространство, щом заради 'милота' не си го пазиш.
Ако не вземеш мерки ще ти се катерят още и още на главата, ако не е късно вече.
По-добре говори с него директно по този въпрос. Няма смисъл да криеш такива неща. Когато в една връзка има проблем е по-добре да си кажете, отколкото да се лъжете. В един момент това разваля много отношенията. Кажи му директно, че предпочиташ понякога да си сама с приятелки, да се виждаш с други хора, дори просто да останеш малко сама. Няма нищо лошо в това. Ако наистина те обича ще те разбере.
аз си излизам с 2те ми най - добри фр и т'ва е единственото време ,когато не сме заедно ... иначе сме в една компания и всички мн ни се радват и ни бъзикат .....за т'ва, че не им обръщаме внимание. абе всички виждат той к'во прави , само той не се осъзнава.Първоначално написано от DesireToFire
Съвсем нормално си е като се опитва да ти обсеби цялото свободно време да се чувстваш задушена, всеки има нужда от лично пространство.
Т'ва, че като му чуеш сладкото гласче ти се изпарява решителността да говорите, са лигавщини. В една връзка комуникацията е много важна, тъй че се стегни и му кажи всичко, което си написала в темата.
Като нищо не си му споменавала, логично е да мисли, че и на теб ти е приятно да сте перманентно залепени като сиамски близнаци.
а той не ходи ли някъде с други? на колко сте
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
... не мога , нз що ама немога. няма ли как да му намекна , или да му подскажа , че прекалява ........... минавало ми е през ум , да кажа на един пич (и на двамата ни е близък) да му каже нещо , да го избъзика ,за да се усети ... ама т'ва си е м/у нас в края на краищата.Първоначално написано от ivanpetrov1987
аз на- 15 ... той-17 . ми той си излиза и с негови фр , обаче обикновено и аз ходя с тях . веднъж даже като брадовчедка ми беше у нас и той ми се обади , че ще излиза с едни фр. и аз му казах "ок" и той ме пита какво ще правя - обесних му . и вкрайна сметка след 20 минути разговор излезнахме - аз ,братовчедка ми ,той и приятелите му.Първоначално написано от tuzaro
тва е щото се чудите кво да правите по цял ден. Ако единия работеше или се занимаваше с нещо щеше да е различно. ся като тръгнете на даскало ще се оправи
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Абе май си 98 , а?
Все тая , не ме боли ...
Щом като си говорите не можеш да му кажеш , пишете си по скайп и се разберете ... там поне няма да го чуваш и да се разколебаваш.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
098 са последните копчета... от часта на клавиатурата с цифричкиПървоначално написано от GLaDOS
![]()
.......... много съм против , каквито и да било сериозни разговори , по скаип
... tuzaru е прав , ще изчакам докато почнеме дскло ......... не се бях замисляла за т'ва досега .
Напълно те рзбирам и аз бях по същия начин с един от приятелите ми, разделихме се с него но причината беше друга.. таа както и да е .. Ти поговори с твоя приятел и му обясни как са нещата. Надявам се да разбере, все пак си зависи от човека. Успех !
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Ми другия път като не ти се излиза с него му кажи, че имаш работа или че трябва да ходиш с вашите някъде си или, че си се разбрала с приятелки... Дори да не е вярно.
Първоначално написано от antifashionshit
Не съм имал проблеми с "лепка " и не мога да ти кажа точно какво трябва да правиш ,но смятам ,че не трябва с такава лекота да му угаждаш на прищявките ...
Ох милата... Моя е същия, постоянно иска да сме заедно, а на мен не винаги ми е яко да съм с него. Понякога искам само да съм с приятели и нищо повече.
Ама както казаха по-горе, прави си планове с други хора (с които ти се излиза) от по-рано ии след тва ще можеш да се оправдаваш... Само това помага май. Колкото и разговори да проведеш... нищо;д
много сте мили всички...annonimnna мн , мн ,мн съм съгласна ... 1000 % съм сиг. , че няма да има полза от разговори.Първоначално написано от annonimnna
Е щом му даваш винаги,...ще си иска. Нормално е. И аз да съм и аз ще нахалствам, след като знам че ще стане моето
Друг е въпроса защо има моменти в които не искаш да си с него....Ама тва са прекалено advanced мисли за теб явно.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
пич , обожавам да съм с него . обичам го . имам нужда от лично пространство , всеки има ...ама така не си падам по сериозните разговори,ще кажа нещо и ще го засегна ... такава съм си ,никога не съумявам да си подбера думите правилно . не искам да се карамеПървоначално написано от valdesbg
![]()
Ей тука е проблемацията. Като искаш лично пространство - си го отстояваш. Докато той се научи да го уважаваПървоначално написано от ilievabe098
Мкар че ми е много чудно какво значи лично пространство за теб? Тайна? Нещо за което той да не знае? Той да не участва? Обясни ми![]()
Dr. Gregory House
да излизам сама (не винаги , но понякога ),да споделям с мойте си приятелки,без да е нужно да му обесняам после дословно за какво сме си говорили,да имам време,което да си е само за мен и заниманията ми,без и той да се намесва.доста неща са,но всичките са нормални,не е казано,че личното пространство задължително означава,че ще пазя нещо кой знае какво в тайна.Първоначално написано от valdesbg
Ми тогава трудно ли е да кажеш сега имам да правя "еди какво си" ще се видим след 3 часа?
Като това дори няма да е въпрос, апо скоро съобщително изречение. Важното е като кажеш 3 часа, те да са наистина толкова. Не повече, не по малко.
Dr. Gregory House
ние не сме 24 часа / 7 дни в седмицата заедно ..може би си прав . трябва да спра да му се обеснявам с кой и къде отивамПървоначално написано от valdesbg
![]()
Не е въпроса да не му казваш с кого си и къде си. Това не е добре. Просто казваш че си на кафе с Ели и Гери примерно, и с него ще се видите по късно.
Не е въпроса да имаш тайни от него, защото това не води до нищо добро. Въпроса е да му покажеш че ти уважаваш личното си пространство и ще е добре и той да направи същото.
Не е голяма философия.
Dr. Gregory House