- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Пъпки от амфетамин
Може ли да ми излезнат пъпки по лицето от амфетамин и какво да правя за да се махнат по-бързо ?![]()
+10000 =D>Първоначално написано от State oF MinD
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Само от пико излизат
Голям размер на картинката! /machoka/
+20000Първоначално написано от ice_cream_f
Първоначално написано от mi6ito2
ммда
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Пъпки от нещо,попаднало в храносмилателния тракт излизат при затормозяване на черния дроб.Прави си сметката.
Зависимостта от амфетамините е слаба и сравнително лесно преодолима.Спри ги!!!![]()
Успех
![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Не искам да ги спирам,а просто да нямам пъпки.Някви други идей ??
А какво е "пико"![]()
По-хубаво е и по-скъпо е от амфетите не винаги излизат но повечето пъти излизат пъпки и сами изчезват после.Ако искаш да нямаш пъпки и да продължаваш да се друсаш - амфети.Първоначално написано от proleto
Голям размер на картинката! /machoka/
Явно съм някво изключение - излизат ми и от амфети.Първоначално написано от mi6ito2
![]()
Яко ли ти е кеф ,че си на амфетамин..пфф?! Иначе на колко си години, може да е просто от пубертета..
Не е от пубертета,пъпки не съм имала абсолютно никога.Излизат ми една,две преди цикъл,но се махат веднага почти. 100% не са пубертетски и тези в момента. На 17 съм ... кво значение има дали ми е яко ?! Реторичен въпрос ...![]()
Тогаава отиваш при майка ти и и казваш 'Мамо, излизат ми пъпки от глупоститте с които се друсам, с какво да се намажа?'![]()
напълно възможно е да е от амфата...аз бих си взел някое кремче или нещо от тоз род...btw ако ше зимаш такива лайна поне гледай да са по чисти, а не боклуците които са продават за 5-10 лв...
зависи от ВЪЗРАСТТА ти!Първоначално написано от proleto
е как за толкова време не усвоихте навика да посочвате ВЪЗРАСТ&ПОЛ?!
кожата е отражение на състоянието на стомашно-чревния тракт, в частностност на Дебелото черво, но толкова на ЧД, ако че при нискокачествени амфетки точно Черният Дроб страда!
чистенето зависи от възраст, пол, килограми!
но е възможно, даже задължително!
Толкова време?! Че аз съм в тоя форум от има няма месец![]()
Възраст 17
Пол женски
Килограми 53
Ръст 164![]()
Пъпките излизат от амфетата, защото не си спала примерно. Като си легнеш и се наспиш, ще започнат да се махат и попринцип от недоспиване се получават тия работи.
Всякаква химия ти натоварва черния дроб и от там ти излизат и пъпки. Токсини. Накрая една хубава цироза и млад и красив труп (всъщност няма да е много красив). За т'ва действай природно и пафкай трева.
Значи с цялото ми уважение и състрание, ползвам свободата на словото и мнението:
Само безмозъчни тъпанари се друсат и дрогират. Струва си да им се даде приятелски съвет, ако не спрат, остават си тъпанари. Няма смисъл да се комуникира с тъпанари. Горното мнение е достатъчно изчерпателно и точно, без последното изречение.