- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Филми снимани в БГ
The fourth kind, тук ли е сниман![]()
![]()
не върви пред мен, може да НЕ ТЕ ПОСЛЕДВАМ, не върви зад мен, може да НЕ ТЕ ВОДЯ, върви до мен и ми БЪДИ ПРИЯТЕЛ...
3-та част на Погрешен завой (Wrong turn) е сниман в БГ![]()
Да в Бояна. а кадрите с горичките са от ВитошаПървоначално написано от johnnydepp
![]()
The Black Dahlia
The hills run red
и
Undisputed 3
За други не се сещам :P
Обучавам изродииииииииии !
хора, не ви ли прави впечатление, че доста от тези американските филми, които са снимани в България са предимно страшни ?!![]()
не върви пред мен, може да НЕ ТЕ ПОСЛЕДВАМ, не върви зад мен, може да НЕ ТЕ ВОДЯ, върви до мен и ми БЪДИ ПРИЯТЕЛ...
Messengers 2: The Scarecrow![]()
Това е щото сме пичове. Хората знаят къде е страшно! Все едно вечер не сте минавали по някой планински път дето няма жива душа. Тва е просто и да не те е страх от нищо т.е. и бог да си ще се уплашиш от всичко мръднало или всеки шум!
ваУ рокс
Grell
Не, просто в България излиза много евтино.
Още един стрешен: Хълмовете стават червени е сниман тук в София и нещо, за което останах потресен, е че са използвани истински убииства![]()
![]()
Бе те на половината вече, ако не на всички казват че са по истински случаи, че даже в някои има кадри с любителски камери. Това е за по-голямо въздействие, не им вярвайте на бръщолевиците, ако наистина имаше такива случаи щяхме да знаемПървоначално написано от sToyAncHo
![]()
Е много се връзваш това е просто сценария.Първоначално написано от sToyAncHo
![]()
http://www.imdb.com/search/title?loc...ia,%20Bulgaria <-- всички тези са снимани в България.![]()
![]()
Градът на Страха също е сниман в България
В България са снимани доста ужаси, по-горе са назовани, да не се повтарям с другите+ това и клипа на Джеси Джей - Nobody's perfect e сниман тук!!
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd