- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздвоена и объркана
Канех се да питам. Хубава снимка!Първоначално написано от annonimnna
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
И кое й е хубавото на снимката? Снимала си г'ъза и вдигнала двата пръста все едно иска да я изпитват по история..Първоначално написано от Chacho
Темата - зарязвай всички и почвай на чисто.
Temet Nosce
벨야카
Мацката си е готина, ама скивай морето. Все едно е на Бахамите.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Хора, за тоя чат къде си го оформихте в темата ми няма да се разберемеНаправете си една тема в кофата най добре и там си обсъждайте снимката на момичето колкото ви душа иска.
Само заблуждаваш сегашния си приятел щом още не си забравила бившия си.Поговори с бившия си и му кажи как се чувстваташ така поне ще си спокойна,че и той знае и няма да се чудиш "дали нямаше да се промени нещо ако му бях споделила какво ми е.."
На какво да го обърнем като няма какво повече да се каже по темата? Ако очакваш чрез общофорумна медитация да придадем сексуална енергия на приятеля ти или пък да накараме стария да се върне при теб.. ем, няма как да стане.Първоначално написано от CandyInViolet
Каквото имаше да се казва, се каза. По-горното ми мнение беше достатъчно и доста изчерпателно.
Temet Nosce
벨야카
Бати басейна, дедо не е прекопал толко ниви, колко е широко тава!?Първоначално написано от cranberry696
Чакаме да припозная кон за каруца. Или жена за кон.
Не се интересувай от бившия понякога е по - добре да не знаеш всички подробности с коя ходи какво правят и такива неща просто избягвай темите свързани с него за да го забравиш и си насочи вниманието към настоящия ..Успех)
6+9
А, не ме разбирай погрешно, ставаш да опърдиш кочана, ама поне да беше сложила снимка на лицето, щом искаш собствена снимка да слагаш като аватар.Първоначално написано от annonimnna
Иначе не ми пречи, нп.
Temet Nosce
벨야카
По темата:
Правиш сравнение между двамата - голяма грешка !
И аз имах такава връзка, разбирам те и мога да кажа, че отнема малко време докато се опомниш къде си...
П.П ще ти се стори смешно след време как си могла да си толкова депресирана:P
Говрила съм много кратно с бившият. Обясних му положението, а отговора беше, " не няма да пробваме пак да сме заедно, нямам ти вече доверие ... " Така, че тая опция отпада.Първоначално написано от mimseyy
Освен да заеба и двамата и да приема предложението за среща от едно друго момче. Знам, че го избивам яко на курвалък, ама белким помогне.
Няма да помогне, ама ако си толкова надъхана да си усложняваш нещата сама - опитай![]()
Остани с момчето с което си в момента щом и към него имаш някякви чувства![]()