- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- косъмчета
Приятелката ми има косми по краката, под мишниците и на онова специално място. Аз много я обичам и наистина държа на нея, но това ме влудява. Гледах едни оферти за обезкосмяване. Дали ще се разсърди, ако и подаря ваучер за обезкосмяване или просто да говоря с нея да си тегли бръснача. Моля, посъветвайте ме как е най-добре да постъпя.
Издебни я докато спи, вземи градинската ножица и ти си човека
Everybody dies, But not Everybody Lives..
Е на такава тема какви отговори очакваш. Иначе сериозно хващаш я и и казваш че всичко в нея е идеално, нищо не би променил освен един малък детайл и млъкваш. Тя сто процента ще започне да те разпитва какъв е той, ти и казваш че няма да и кажеш защото ще се разсърди. Тя с нейното женско любопитство ще продължава да мрънка да и кажеш. Казваш и че не ти допада това в нея, но въпреки това я харесваш такава каквато е.
Everybody dies, But not Everybody Lives..
В случай,че темата е сериозна ... Ако на мен моя ми подари подобен ваучер ще го приема като обида,макар да съм против всяк'ви косми (освен коса,вежди и мигли) ...![]()
Не мисля,че е толкова трудно да й кажеш "Мило,така и така ... Вече си голяма,лято е,това не е нормално."
И все пак съм сигурна,че темата е фейк![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
В коя ера живее приятелката тиНо друго ми е на ума тя на колко е???
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Спомени и го деликатно.Според мен е странно, че сама не е забелязала.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Вариант 1: Аз се стрижа. Почни и ти!
Вариант 2: Ако се обръснеш, ще се разходя с езика. (има опасност и косата да си обръсне, внимавай!)
Не, сериозно приятел. Поговори с нея и си й кажи. За едно бръснене ли ще скъсате, уж трябва да сте малко по-зрели хора и да си казвате нещата в очите.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
мирише ми на фейк ..![]()
22 годишна и да не е чувала за бръсначка/кола маска СЛАБО ..![]()
И все пак ако не е й го кажи деликатно.![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бъди тактичен и мил,но й кажи какво не ти харесва в нея.А не да й подариш ваучер - това ще е жест на неуважение!![]()
Кажи и го както го каза на нас ! "Обичам те и държа на теб,но космите ме влудяват" Ако те обича ще разбере ,че не я обиждаш по този начин , с ваучера със сигурност ще я обидиш ! женска гледна точка !
![]()
Много ясно,че ще се разсърди.
Направи и някакъв намек или й кажи,че мразиш жени с косми![]()
![]()
или мразиш жени,които не се поддържат и са космати![]()
![]()
![]()
Омг..След като е така явно и не се къпе..К'ва е тая![]()
Абе темата си е fake какво се впрягате![]()
Едва ли има такова момиче, което на нито 1 от тези 3 места да не си маха космите![]()
Следващият път бъди една идея по-оригинален.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!