.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Раздвоена и объркана

Привет, пак съм аз с мойте непрестанни ( за жалост ) любовни проблеми.
    Преди половин месец прекратих дълга връзка от разстояние. В момента съм с ново момче, което ми се вижда много свястно и открито показва, че държи на мен. Проблема е в това, че явно избързах щом днес като разбрах, че бившият ми си е хванал нова, ме заболя и се разревах. Явно колкото и да не ми се иска още го обичам ( макар и не както преди ). От друга страна и сеска с новото момче е доста по зле отколкото с предният ми приятел. Просто искам да забравя бившият и да обикна настоящият ( заслужава го момчето ), но не мога нещо ме спира да продължа живота си. Пробвах всичко, което ми помага да се справя с една раздяла - нова връзка, секс, развлечения, нищо обаче не ми помогна ( мислех си, че е помогнало, но след тоя рев днес се осъзнах, че далеч не е така ). Моля ви, за някакви съвети как да преживея бившият си и да продължа напред с новото момче.
    Забравих да кажа, че имам чувства към новият, но те са по скоро привличане ( не разбирайте само сексуално ).

Мега фен Аватара на sasha_90
    А поддържаш ли още връзка с него?Защото,в случай,че е така,няма да го забравиш.Майката на забравата е да игнорираш всичко,свързано с него.Фактът,че доколкото разбрах е в друг град,е само плюс за теб.

Мега фен Аватара на Chacho
    Трябва ти още време. Сега ти се струва, че имаш избор. Понякога живота ще ти поднася ситуации, в които няма как да върнеш нещата като преди и да си в кашата против волята ти. Горе главата, всяко лошо нещо има своя край.

Какво ще правиш с настоящия ти приятел обаче си е твое решение и трябва да преобмислиш желанието си. Той с времето може да стане по-добър в леглото, плюс това може на психическите ти терзания да ти пречат да се наслаждаваш. Помисли си и вземи решение. Пожелавам ти да намериш правилното!

Хайде, със здраве!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    А поддържаш ли още връзка с него?Защото,в случай,че е така,няма да го забравиш.Майката на забравата е да игнорираш всичко,свързано с него.Фактът,че доколкото разбрах е в друг град,е само плюс за теб.
    Да така е, обаче се бяхме разбрали да си останем приятели и да се чуваме по тела от време на време.

Супер фен Аватара на sladkalady
    Ще ти трябва много време ,за да забравиш бившия.Дай шанс на сегашния си приятел..не ги сравнявай.Щом чувстваш привличане към сегашния си приятел ,значи и че много скоро ще започнеш да го обичаш.Дай му време да ти се докаже

Цитирай Първоначално написано от CandyInViolet
    Да така е, обаче се бяхме разбрали да си останем приятели и да се чуваме по тела от време на време.
    Сигурна ли си,че именно това искаш?Можеш ли наистина да си му приятелка?

Вече и аз не знам дали мога, без да си спомням за прекрасните ни моменти заедно, но това е единственият начин да не губя контакт с него, а все още ми пука за него.

Супер фен Аватара на djipsito
    Нещата не стават за половин месец, на мен ми трябваше близо година.
    Недей да гледаш назад и недей след всеки опит да продължиш напред да се подлагаш на изпитание дали ти е минало
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

По-добре прекрати всякаква връзка с него! Приятелството може да прерасне в любов,но любовта в приятелство НЕ! Така че ги остави тия неща да си останете приятели..НЕ СТАВА!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Нормално е да ти стане гадно. Усещаш и си мислиш,че как толкова лесно те е заменил с друга ? И аз съм се чувствала така,но единственото различно беше,че аз бях сигурна,че нямам чувства към него.

Та,искаш да обикнеш новия - но осъзнаваш ли всъщност,че винаги ,за всяко нещо го сравняваш с бившия. Нормално е първо да не си го забравил и второ - да не можеш да обикнеш новия.

Колкото и трудно да е - просто се опитай да го забравиш и си продължи живота с новия.

А ако не си сигурна,че можеш да се справиш - по-добре не си играй с чувствата на новия. Защото не го заслужава,нали ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Една истинса любов никога не се забравя напълно. Можеш да бъдеш спокойна, че новият ти приятел би могъл да го замени. Тези остатъчни чувства с времето ще отслабнат и няма да са такъв проблем. Бъди с въпросното момче и не се притеснявай.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Не знам какво ми стана, но преди около 2 часа изпаднах в страхотна депресия. Чувствам се ужасно, постоянно рева и си мисля само как да се сдобря с бившият, макар и да осъзнавам, че няма начин, нито смисъл да го правя. Едновременно с това започвам да откривам разни кусури на новият ми приятел като например, някой неща които казва не ми харесват, някой негови навици, секса с него ... А най-лошото е, че си мисля какво би било ако започна да се срещам с друг Учудвам се сама на себе си не съм такава к***а, но действията ми в момента са си баш такива. Сякаш нещо в мен се пречупи и действам като човек, който не съм по принцип. Определено ми трябва някакъв съвет какво да правя и как да преодолея тая депресия, защото просто не съм на себе си. Имам чувството, че полудявам.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Хех, скачаш в дълбокото без да знаеш какво ще последва. Ама дай да скачаме.

Съвети - не се навивай за глупости с бившия. Сама определяш кое е важно за теб. Явно е че искаш да тичаш след предния, по какви причини не знам.

Повярвай не само на думи че новия е по добър от предния. Страшното в случая е че ти си господарка на ситуацията, и това явно те плаши.

А и тая връзка от разстояние....несериозна работа.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Познато ми е, но прекрати всякаква връзка със стария!!!!!!! Щом казваш, че новото момче заслужава да бъде обичано или бъди до него, а ако не успееш да вложиш чувства, колкото и мъчно да ти е пусни го да намери щастието си!
    Цветослав Радков

Вече и аз не знам дали мога, без да си спомням за прекрасните ни моменти заедно, но това е единственият начин да не губя контакт с него, а все още ми пука за него.
    Е,щом ти пука още за него, искаш да продължиш напред,е по-добре да не поддържаш контакт с него.

Супер фен Аватара на elysunny
    пак ти

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Забрави за старото гадже! Започни да обръщаш павече внимание на добрите качества на новото. Иии... Не ти трябва нито да тръгваш със старото, нито с някое друго. Изчакай седмица - две - три и тогава ще говорим.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Супер фен Аватара на badsector
    Не можеш да имаш всички мъже, колкото и да ти се иска. За т'ва забрави за стария и го остави да си живее живота. Новият, ако не те клати качествено и той ще замине по пътя.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Не можеш да имаш всички мъже, колкото и да ти се иска. За т'ва забрави за стария и го остави да си живее живота. Новият, ако не те клати качествено и той ще замине по пътя.
    Звучи адски вулгарно, но е факт. Лошият секс те настройва против сегашния. Не се насилвай да го харесаш, само защото го заслужава. Животът е прекалено кратък (колкото и изтъркано да звучи), за да се правиш на мъченица.
    Остани сама известно време.

Чудя се да му дам ли още 1 шанс в сексуално отношение или не си струва? Вие как мислите?

Супер фен Аватара на djipsito
    Не мисля, че е добра идея
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Град
    Пловдив
    Нова булка-нов късмет...
    Щом съдбата ви е събрала със сегашния ти приятел, значи така е трябвало. Колкото до стария, знам, че е лесно да се каже, но по-добре го забрави... Щом и той си е хванал ново гадже, значи иска да те забрави и да си живее живота. Та, мисълта ми е да не се тормозиш повече. Успех
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Мега фен Аватара на Chacho
    анонимна, ти ли си това на аватара?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

По хубаво остави новото момче и си намери хоби. Смятам, че само ще го нараниш.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    анонимна, ти ли си това на аватара?
    Аз съм.
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си