.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Град
    Ахтопол

Как бихте постъпили ?

Вие имате чувства към момичето и искате да сте с нея,а тя иска да сте приятели с привилегии?

Re: Как бихте постъпили ?

Цитирай Първоначално написано от Bumer
    приятели с привилегии?
    Моля? Аз мисля, че след като някое момиче те отреже ти просто не можеш да бъдеш приятел с нея. Винаги ще гледаш на нея като на... не знам, но не и като на приятел. Това е моето виждане. И в кръга на шегата, хората са го казали: "Аз приятелите си не е*ем"

Мега фен Аватара на Chacho
    Момичето иска да сте приятели с привилегии!?!? Мислех, че го има само по филмите.

Пробвай, най-вероятно ще хлътне по теб, хаха
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ако смяташ, че от тези привилегии, би излязло и нещо повече като любов примерно давай. Но недей и храни напразни надежди след време да сте заедно като двойка.

Град
    Ахтопол
    Еми не знам може би е гледала доста филми,но иска да правим секс,но да не сме заедно.Затова питах вие как бихте постъпили,а не да ми казваш ако ме зарежела и тем подобни.Ясно съм си задал въпроса!

Е леко де ... леко...
    Ако ти е е*е е*и я, но бъди готов и за последиците.

взимай я! :Д и мисли с подходящата глава
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Според мен иска повече от това, но се прави на недостъпна по възможно най-смешния начин. Все едно ти казва: "Кефиш ме, но аз съм безчувствена ледена кралица и само искам да те ползвам. " ...
    ...а на ум си вика: "Вземи ме! Вземи ме!"
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на djipsito
    Хм.. и на мен ми се е случвало. Исках само секс от момче, което явно ме харесваше. Бях в такъв период, че още имах чувства към бившия ми и не исках да се захващам с нова връзка. Ама и не исках да се отдавам на безразборния секс и да сменям момчетата като носни кърпички... Той се съгласи, казах му как стоят нещата, ама не изтраяхме много така, защото почнах да го усещам, че хлътва и просто му казах, че не искам да го заблуждавам и да храни празни надежди. И така... Може и при нея да е така, опитай се да разбереш.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Град
    На края на дъгата :)
    единия винаги е прецакан
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    От личен опит ще ти кажа,че както тя може да започне да изпитва чувства след време,така и ти може да загубиш своите и да остане само сексуалното привличане и удоволствието от секса Била съм и от двете страни ... 8 месеца поддържах подобна връзка с момче,което харесвах доста,но накрая нещата и за двама ни се обърнаха
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    мошно я чукай майна, като не иска да сте гажета поне не стой на сухо.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    За момичетата, поне аз така мисля, от секса до любовта има точно една крачка, понякога и по-малко.. Лесно се влюбваме.. Смятай, че тя ще те допусне до себе си по начин по който по принцип момичетата правят след тооолкова увъртания, срещи и тем подобни глупости.. Най трудното сякаш си го минал, давай напред

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Резачка и да си търси трибуквеник другаде

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не съм момче, но ако ми се случи не бих приела такива отношения.
    Смятам, че заслужавам повече от това да съм "на повикване" ..

Град
    Ахтопол
    Опитах да и кажа,че не искам да съм само за секса,но тя беше кратка и ясна! САМО СЕКС.. Е ок щом иска само секс,съгласих се ще я дера като се обади и това е.Прецених,че в момента не искам пак да опитвам с нови момичета и т.н.Ще си я дера и ще си свиркам Мерси за отговорите на всички ..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Опитах да и кажа,че не искам да съм само за секса,но тя беше кратка и ясна! САМО СЕКС.. Е ок щом иска само секс,съгласих се ще я дера като се обади и това е.Прецених,че в момента не искам пак да опитвам с нови момичета и т.н.Ще си я дера и ще си свиркам Мерси за отговорите на всички ..
    много правилен избор
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Опитах да и кажа,че не искам да съм само за секса,но тя беше кратка и ясна! САМО СЕКС..
    Начи си само за секса, няма кво да го сучеш още

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Може да иска да се забивате от време на време, а през останалото време да се забива с друг.
    Или е така, или просто не иска да се обвързва.
    Или това е едно мило отрязване.
    Шансът за връзка е малък, но... Може да настояваш още, но няма гаранция, че ще стане. А бе, пробвай, нищо не губиш, но по-полека да не я уплашиш и да се отдръпне прекалено.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

трябва да се представиш по-добре . не и говори толкова много , късай и далака и е оставяй да реанимира . не искай нищо от нея , остави е тя да иска , когато много почне да и харесва , в момента на кулминация , не на акта , а на отношенията ви е отрежи и тва е . или ще се получи или не .бъди мъж ... или си фани по-красиво гадже и толкоз

Супер фен Аватара на badsector
    Клати я докато ти дава. Чувствата можеш да ги контролираш, просто свикни с мисълта, че не е задължително да си влюбен в някоя, за да я чукаш.

anonymous708973
    Guest
    Аз си падам леко мазохист в отношенията си с хората и не мога лесно да прекъсна контакт с даден човек, затова бих опитала. В най-лошия случай ще си наранен. Направи си сметка как понасяш такива неща.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Как бихте постъпили ?

Вие имате чувства към момичето и искате да сте с нея,а тя иска да сте приятели с привилегии?
    Де ги намираш, бе? Обикновено е точно обратното. Даже понякога ти дават секс с надеждата да получат чувства от твоя страна.
    Temet Nosce

벨야카

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Приятели с привилегии ? Това ли е новата мода

Опр. недей, ще хлътнеш дори повече, а тя ще е в "правото си" да се вижда с други и това ще те побърква
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си