.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: неопитна

неопитна

Искам да ви попитам нещо което сигурно ще ви се стори смешно че не го знам но ме е срам да питам някой директно. Когато момиче прави секс трябва да е обръсната отдолу нали? Аз си мисля че трябва но от друга страна не е ли гадно защото малко или много боцка а с кола маска например много боли специално по тези части. И много ви моля без тъпи коментари и присмиване наистина искам сериозно някой да ми каже просто да или не.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Желателно е да си избръсната от долу. Повярвай ми на момчетата/мъжете не им е кеф приятелката им да е космата. Впрочем на 15 не ви ли е малко рано за секс?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ох... не е чак толкова страшна кола маската на тези места. Аз от сума време ходя на кола маска и там те скубят отгоре до долу без пропуски. Боли първите 1-2 пъти. После космите изтъняват и се разреждат и болката е съвсем поносима. 100 пъти по-добър резултат за по-дълго време. Бръсненето трае ден-2 и после пак трябва. Кола маската е към 3-4 седмици. Поне.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Ами ако се бръсна това че малко боцка не ви ли притеснява? DragonLady?

Лично аз като момче предпочитам бразилска лентичка или лястовичка...Вече всички момичета взеха да се епилират изцяло,така,че е яко да видиш нещо различно
    Ако живота ти поднася лимони, изстискай им сока, сложи го във воден пистолет и пръскай другите хора в очите!

След като отписваш варианта кола маска, се бръсни на контра, но по-бавно и с повече пяна. Става гладко. Също и крем-депилатора става, но ефекта си е почти същия както при самобръсначките.
    Ако си с постоянен партньор, с времето това дали ще боцка малко или много, спира да прави впечатление.

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Цитирай Първоначално написано от didkymd
    Лично аз като момче предпочитам бразилска лентичка или лястовичка...Вече всички момичета взеха да се епилират изцяло,така,че е яко да видиш нещо различно

И аз съм като теб .... :P Когато видя бразилска лентичка , се възбуждам моментално

Banned Мега фен
    най-добре е да си чистичка

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от nezabelejimata96
    Ами ако се бръсна това че малко боцка не ви ли притеснява? DragonLady?
    Чакай бре аз съм момиче ... такива неща питай мъжете тука

Кола маска,самобръсначка или на козметик!Има варианти.Трябва да се обезкосмяваш от хигиенична гледна точка,а не само защото смяташ да правиш секс

Мега фен Аватара на FuckedUp
    nezabelejimata96
    къде си тръгнала, бе..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Моята приятелка се бръснеше и я помолих да спре да се бръсне.На мен не пречи.Нито лижа нито нищо само го вкарвам.Оня отдолу не съм го питал какво мисли по въпроса,защото съм егоист

Супер фен Аватара на Me4encety
    Е хора не я нападайте така ! Момичето пита дали е неприятно,ако и боцкат косъмчетата оттдолу,а вие го обърнахте на лекций за възрастта й. Недейте да спамите,защото с или без вашето мнение за годините й,ако е решила ще прави секс.Такам по темата.Найстина кола маска е най-доброто решение,въпреки,че и аз не съм се осмелила още.Бръсненето с малко повече старание и става гладко.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Banned Мега фен
    който каквото и да казва с кола маска си е най-добре.. минимум 2 седмици нямаш абсолютно нищо !.. защо всички сте се стресирали покрай тая кола маска.. нито е болка за умиране нито нищо..правя си кола маска сама и признавам.. първия път боли много, но след това болката намалява.. дори първия път докато свикнеш боли след това не ти прави такова впечетление... налагало ми се е да се бръсна 3-4 пъти, защото съм нямала възможност да си направя кола маска (време съм нямала, или е нямало у нас, абе различно) .. и после съжалявах.. ако толкова те е страх.. отиваш на козметик и за 15-20 мин си готова.. дръпва 2-3 пъти и после не мислиш за косми МИНИМУМ 2 седмици..

Град
    Сендария
    Аз лично се епилирам сама долу с кола маска. Повечето ще ме сметнат за луда, но предпочитам сама, защото така имам пълен контрол. А това за бръсненето... ами преди и аз се бръснех и не е кой знае колко страшно , ако боцка, но не твърде много, все едно окосена ливада :Х Не се притеснявай да се бръснеш, щом толкова много те боли.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^^ Аз сама не мога да се наканя да дръпна.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    по принцип е хубаво с кола маска, но които не иска може със самобрасначка
    awerw

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    nezabelejimata96
    къде си тръгнала, бе..
    +++++++++++++++++++++++++++++

С кола маска е най - добре. Болката е поносима.

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    който каквото и да казва с кола маска си е най-добре.. минимум 2 седмици нямаш абсолютно нищо !.. защо всички сте се стресирали покрай тая кола маска.. нито е болка за умиране нито нищо..правя си кола маска сама и признавам.. първия път боли много, но след това болката намалява.. дори първия път докато свикнеш боли след това не ти прави такова впечетление... налагало ми се е да се бръсна 3-4 пъти, защото съм нямала възможност да си направя кола маска (време съм нямала, или е нямало у нас, абе различно) .. и после съжалявах.. ако толкова те е страх.. отиваш на козметик и за 15-20 мин си готова.. дръпва 2-3 пъти и после не мислиш за косми МИНИМУМ 2 седмици..
    + + + много си права . някои момичета пък ги е срам .ако и ти имаш такъв проблем , преди да отидеш за пръв път използвай крем депилатоар и ги изчакай да пораснат.

Незнам защо всички си мислят че колата маска боли чак толкова, аз от много отдавна ходя на кола маска и боли само първия път докати свикнеш. Според мен това е най-добрия вариант а и болката се преживява.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    чесно казано не е много приятно като се бръсне, боцка по добре е с кола маска
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Скоро си говорих с един познат на тази тема и той ми каза че предпочитал момичето да не е супер гладко смисъл да са къси косъмчетата "поддържани".. Иначе кола маска най - добре.

Guest
    Аз винаги се бръсна, докато кожата не стане свръх гладка. Но приятеля ми не обръща много внимание на това. Каза, че стига да не е гъст храсталак пак си му харесва.
    И аз все пак не мога да си позволя да не се обезкосмявам..Дискомфортно ми е..

Цитирай Първоначално написано от antoniqqq
    Трябва да се обезкосмяваш от хигиенична гледна точка
    Нещо не съм съгласна тука... Хигиената няма нищо общо с това дали се обезкосмяваш или не. Че по тая логика голяма част от момчетата хич не са хигиенични, а? И това "трябва"... Как гадно си натрапваш мнението...

Значи ти преценяваш.
    Дали ще боцка или на пичът няма да му пука - индивидуално е.С времето ще разбереш кой начин е най-добър за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си