- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спазвате ли вечерния час?
да ти по колко теми пускаш![]()
Ами,да нямам избор (говоря този,който са ми дали родителите ми)
Аз пък нямам вечер час нито законен, нито родителски![]()
![]()
Освен това никога не съм имала родителски - дори преди да навърша 18, а законния - изобщо не съм го спазвала и не съм имала никакви проблеми. Никога не са ми искали лична карта след 21 или 22 и не са ме гонели от кафе, докато сега вече гонят...
Отдавна ми е минало времето за вечерен час![]()
Вече то година нямам вечерен час .. а и преди не съм го спазвала ..![]()
Като се замисля и преди и сега просто не е имало хора, с които да оставам до посред нощ ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не съм имала вечерен час, никой не е посмял да ми го слага![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
навън - не. Пред интернет ...ами след 2 и 15 той просто спира и да не искам, тряа да го спазвам ;д
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
тогава ще си станала и вече ще работиш...Първоначално написано от SunSmile
Родителски нямам.
Опитвам се да спазвам законовия и донякъде ми се получава.
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
да![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Мда, имам. И да, не го спазвам. Въртя се, суча се около него, ама никога не съм точна. И винаги търпя мърморенето на нашите. So, примириха се хората. Какво да праят.
Никога не съм имала вечерен час,родителите ми си знаят че е безсмислено при мен.Отдавна и законен вечерен час нямам,не че някога съм знаела кога е.
Никога,освен ако не ми омръзне и реша да се прибера.
Не мога да съм точна.![]()
аз от родителите нямам ...иначе знам че има някакъв закон ама незнам колко часа е така че не го спазвам сигурно![]()
Ами аз нямам точен час за прибиране, зависи от ситуацията. Обаче, ако не съм врънкала много майка ми, че да ме пусне някъде до късно, към 11 и половина - 12 почва да ми звъни и да ми мрънка...
Не.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Защо се правите ,че не знаете до кога е законният вечерен час?Говори се вече 2 години за него,едва ли има някой,който да не знае...![]()
Шофирай разумно - стигни жив!