.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Как се казва и къде да я намеря?

Програма която е симулатор на (пре)инсталиране на windows xp/vista/7.Не съм много сигурен дали има такава,ама май съм виждал по видеа

Голям фен Аватара на naksdy
    За ХР ето тук, но трябва да се регнеш за да го свалиш.
    Женско съм! Пикая клекнала...

Цитирай Първоначално написано от naksdy
    За ХР ето тук, но трябва да се регнеш за да го свалиш.
    А за vista i 7 има ли?

Голям фен Аватара на naksdy
    Че то е почти същото До сега съм инсталирала ХР и 7 без абсолютно никакви затруднения...същото е
    Женско съм! Пикая клекнала...

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Програмата се казва Virtualbox ,има туториали навсякъде как се използва

Не ти трябва такава простотия.... аз съм се учил директно ... не се притеснявай толкова много ! НАПРАВИ СИ БАКЪП НА ВАЖНИТЕ НЕЩА и гледай да не форматираш всичките партишъни ... Късмет !

Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94
    Програмата се казва Virtualbox ,има туториали навсякъде как се използва
    Ам започнах да я инсталирам,ама малко взе да ме плаши и се отказах.Смисъл нещо щяла да ми рестартира нета и после да прекъсне връзката,после пък Microsoft не са били я пробвали (нещо такова беше) и за капак можела да ми сприне системата,ако не спра на момента!!!! Ем съжалявам,ама се отказах от нея,щот после не искам главобилия от 1 тъпа програма!!!!

Цитирай Първоначално написано от ToOoNiCe
    Не ти трябва такава простотия.... аз съм се учил директно ... не се притеснявай толкова много ! НАПРАВИ СИ БАКЪП НА ВАЖНИТЕ НЕЩА и гледай да не форматираш всичките партишъни ... Късмет !
    Бакъп смисъл да си кача важните неща на диск,флашка? И какво като ги форматирам всичките - ще ми се изтрие всичко - това го знам!!! Все пак благодаря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си