.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

"Внимавайте какво се пожелавате"

за съжаление не го послушах тоя съвет и в момента се чувствам ужасно, затова реших да пусна тема..
    до преди месец и нещо страдах от липса на мъжко внимание...имам в предвид, че примерно имала съм гаджета, обаче ей тъй да седна да пия бира или да отида на плаж с момче и т.н. не ми се е случвало често, да не кажа никога..и си мечтаех постоянно за това
    отидох при баба и дядо за месец и там се сбъдна най-голямата ми мечта-имаше бол момчета, по-големи от мен, всичките склонни да излизаме...
    излизахме ние (и с други момичета де) - аз, 2 момичета +мнооого момчета..
    както и да е..първо си хванах гадже, после му изневерих, защото нямах чувства нито към него, нито към другия, после скъсах с него по други причини, след това научих че момче което си мислех че може да сме само приятели си пада по мен...и не, не е просто заради секса (вече съм на 500 км от него, и той е готов да дойде да ме види, ей така просто), ами учудващо той наистина ме харесва..
    и тук се появява проблемът.. имам чувството че от няколко стола накрая така здраво ще тупна на земята, че ще ме боли много...в момента съм в нещо като депресия или и аз не знам, но нито психически, нито физически се чувствам добре...
    случвало ви се е нещо подобно? как се справихте с проблема и как аз да се справя с него...?
    говоря с приятелки, споделям им, ама някак си не е достатъчно..много ми е трудно..
    п.п. темата ми е сериозна
    п.п.2.за тези, които ще ме изкарат курва и т.н. да си кажа- не съм...не мисля че излизането с момчета или изневярата правят едно момиче такава...ама всъщност каквато искате ме наричайте...все ми е тая вече..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ех,момиче. Щом не харесваш въпросните момчета - защо пък изобщо се занимаваш с тях ? Хората си мечтаят нещо и като им се сбъдне ,все не са готови да го видят ,надали пък да го приемат и да му се радват.
    Както и да е. Какъв съвет по-точно искаш от нас ?
    - Не се занимавай с този ,който е на 500 км. от тебе. Връзките от разстояние не са лесна работа.
    - Тръгни с този,който ти харесва. Недей така,защото само нараняваш момчетата. А нали знаеш: "всичко се връща"..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

напъно съм съгласна с това за желанията. И аз така, мечтая си за нещо, то се сбъдва и после съм разочарована... Явно е трябвало още по-обстойно да обмисля желанията си, но човек не може да предвиди всичко...
    Или не мисли за това или просто си мечтай да си щастлива и винаги да вземаш правилното решение
    Моето много прагматично желание, което се сбъдна за 1 ден - исках да отслабна още един килограм - да на сутринта като се претеглих бях с 1 по-слаба, но начина по който го изгубих ме накара да съжалявам, че го поисках, толкова много стрес...
    Така че и моят съвет е, много добре обмислете какво си пожелавате!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Защо не останеш за малко сама? Като нямаш чувства към някого, не се занимавай с него.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Според мен, ако ти трябва мъжка компания, по-добре си ги остави приятели. Далеч не е нужно да правиш секс или да се замесваш любовно с тях. Като приятели можеш да си имаш колкото искаш момчета, да си ходиш с тях на плаж и да си пиете бира без драми.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Heaven
    мерси момичета, обаче момчето, с което евентуално ще се виждам очевидно не е безразличен и има чувства...и не искам да го режа, т.к. и аз не съм безразлична към него..

обаче реших в крайна сметка 1 нещо-ще се оставя по течението засега пък каквото ще да става

Мега фен Аватара на Hilary_
    Остани известно време сама докато рабереш къде те сърби ..

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Хм... Защо е трябвало да се занимаваш с това момче и веднага след това да му разбиеш процесора?!? За депресията... Ще се оправи. Според мен сама си си виновна, но всичко ще мине след кратко време.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Ами както ти казаха горе, ти си си виновна. Не забравяй, че момчетата не са играчки. Иначе ще ти мине депресията

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Я верно постой малко сама, да видиш къде те сърби.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на elysunny
    жегата ви размътва мозъците

Мега фен Аватара на Chacho
    Може да не искаш да го режеш, но по-добре късно отколкото никога (пф и аз се набих в клише). Само ще храни надежди и ще му се насъбира отвътре и ще падне от по-високо, ако не кажеш категорично.

И още нещо: ако не го отрежеш като хората, сигурно няма да те разбере и ще е въпрос на време пак да опита. Ако не искаш да си с него, кажи му не в очите (в случая не го разкарвай, обади му се). Кажи му не сега и не никога. Без лоши чувства, просто да си искрена за негово добро. Може да му се извиниш, че си му дала повод. (дори и да не мислиш така)
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на NoMore
    Мисля, че страдаш от липса на внимание! И като си получила въпросното внимание не си знаела как да го използваш. Не мисля, че си к*рва, мисля, че си объркана. Ама правиш глупости! Виждала съм случаи като твоя, ама никой не е свършил добре. Спри се докато е време и внимавай да не нараниш някой.
    In a mad world , only the mad are sane...

Повече от фен Аватара на Audiophile
    няма кво да ти обеснявам, че връзките от разстояние (и то тва 500км) не са току-така лесни. Хубаво е, че пичът има желание да се занимава с теб, ти също проявяваш интерес, обаче тук трябва да се говори и за ВЪЗМОЖНОСТИ. Да, той ще дойде да те види, но колко пъти ще дойде? Предполагам не искаш да се виждате само 1 път месечно..

и не, не си лошо момиче, всеки има право да бъде щастлив и да избира начина, по който тва трябва да стане
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    лелелелелелелеле..... първо си хванала момче,после си му изневерила ии накрая има момче което не го интересува от нищо и от никой да дойде при тебе да те види. Абе знаеш ли к'фо "Май и ти незнаеш кфо искаш" !!!
    ESL !!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Фразата съм я чувала,но ти май не знаеш,че не трябва да си играеш с чувствата на хората,защото всичко се връща.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Фразата съм я чувала,но ти май не знаеш,че не трябва да си играеш с чувствата на хората,защото всичко се връща.
    съгласна
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Град
    Heaven
    е то на мен смятам че и в момента ми е достатъчно гадно, така че ''всичко се връща''-еми връща ми се..съжалявам че така е станало ама... уффф...супер объркана съм
    мерси на отговорилите все пак

Тая фраза я е казал човек, който много е искал нещо, но не е знаел какво да прави с него, като го получи.

Имала си момчета, играла си си с тях, използвала си ги, за да задоволиш глада си за внимание и точка. Чудо голямо. Какво се депресираш и вживяваш не мога да разбера.
    Ако почнеш да се заиграваш и с онова момче, 'дето те харесва, просто вече ще знаеш какви ще са последствията. Явно си такъв тип човек, който като има възможност се възползва от нея, пък после съжалява, че не я оползотворил правилно. Не казвам, че е готино, че си разигравала онея момчета, ама все пак..нито си първата, нито си последната, 'дето ще го направи. Просто за първи път се виждаш в такава роля и ти е странно, не че си в депресия. Не се стягай за глупости и се кефи, че някой има желание да ти тича по гъза.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си