за съжаление не го послушах тоя съвет и в момента се чувствам ужасно, затова реших да пусна тема..
до преди месец и нещо страдах от липса на мъжко внимание...имам в предвид, че примерно имала съм гаджета, обаче ей тъй да седна да пия бира или да отида на плаж с момче и т.н. не ми се е случвало често, да не кажа никога..и си мечтаех постоянно за това
отидох при баба и дядо за месец и там се сбъдна най-голямата ми мечта-имаше бол момчета, по-големи от мен, всичките склонни да излизаме...
излизахме ние (и с други момичета де) - аз, 2 момичета +мнооого момчета..
както и да е..първо си хванах гадже, после му изневерих, защото нямах чувства нито към него, нито към другия, после скъсах с него по други причини, след това научих че момче което си мислех че може да сме само приятели си пада по мен...и не, не е просто заради секса (вече съм на 500 км от него, и той е готов да дойде да ме види, ей така просто), ами учудващо той наистина ме харесва..
и тук се появява проблемът.. имам чувството че от няколко стола накрая така здраво ще тупна на земята, че ще ме боли много...в момента съм в нещо като депресия или и аз не знам, но нито психически, нито физически се чувствам добре...
случвало ви се е нещо подобно? как се справихте с проблема и как аз да се справя с него...?
говоря с приятелки, споделям им, ама някак си не е достатъчно..много ми е трудно..
п.п. темата ми е сериозна
п.п.2.за тези, които ще ме изкарат курва и т.н. да си кажа- не съм...не мисля че излизането с момчета или изневярата правят едно момиче такава...ама всъщност каквато искате ме наричайте...все ми е тая вече..
Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./