момче съм и се бръсна отдолу,но имам косми и по задника (така да се каже цепката) искам да знам как да ги махна защото с бръсначка ми се струва трудно
Имаш три избора:
1. Оставяш си ги, което ще е лека смешно.
2. Бръснеш ги с самобръсначка, което вероятно наистина ще си е трудничко, освен ако те си особено гъвкав.
3. Отиваш на козметик. Аз ти препоръчвам този вариант, а и няма да си първия на козметичката.![]()
Боли те фараИначе ще ти дам 2 варианта ако толко държиш, депилаторен крем и кола маска, сам си избери
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Че на кой му пука дали имаш косми там като си момче? Едва ли се г*зиш на момичето.Иначе... както винаги съм казвала: кола маска.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Кола маска ако искаш повечко време да нямаш косми.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
някои от вас да се бръсне или използва кола маска или не се обезкосмявате отзад (към момчетата)
няма такива.Първоначално написано от jackass11
![]()
awerw♥
Не познавам момчета, на които това да им е хрумвало дори.
Е, освен едни приятел гей. На него му е хрумвало. Но никога не е предприемал действия по въпроса.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ако си обезкосмяваш задника това преди всичко е хигиенично, по-хигиенично от която и да е част на тялото да обезкосмяваш, според мен.
дали е гейско или не е въпрос на предразсъдъци.
+1Първоначално написано от KumchoValcho
и като станат отзад по 4-5 сантиметра плитка ли ще плетете![]()
Не си бръсна 3буквието нито пък цепката,всичко зад мъдницата () е гора,ама и чесно казано изобщо не ме вълнува,както казаха,ако не смяташ да си даваш гъза на някой/я нямаш ядове
![]()
Хаха мн ми е интересно като си обръснете половината крачка и нагоре останат косми не стои ли някак... грозно?!
П.с. Аз съм въобще против обезкосмяването при момчетата.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Защо не използваш огледалце и не се обръснеш?![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.