.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Град
    Сендария

Тамън да стане...и не става...

Здравейте!
    Сравнително наскоро бях пуснала тема за първия ми път. Сега вече не ме боли, та даже ми е приятно като изключим, че не свършвам. Приятелят ми е много грижовен и предпочита аз да свърша, отколкото той, но все не се получава. И то говоря за КЛИТОРЕН оргазъм!!! Човекът прави какво ли не! Застоява се там долу по половин час! Език, пръсти, каквото се сетите, ама не... За мен не е толкова голям проблем, защото въпреки че не получавам оргазъм, все пак ми е приятно. Единственият проблем е, че приятелят ми се депресира, че не успява да ме докара до оргазъм... Някакви идеи?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Още не си свикнала с това да те задоволява друг човек. Отпусни се максимално и не мисли за свършване и ще си стане по някое време. Освен това, женското тяло е доста сложно нещо. Не винаги се получава и не винаги има причина. Понякога просто не ще и толкоз. Ти не си притискай тялото. Идеята е да ти е хубаво. Оргазмите идват в един момент.

А на приятеля ти кажи да не се депресира за глупости и да ти остави малко време да понавикнеш. Ако трябва хващай му ръката и го насочвай от време на време. Или му покажи как ти харесва. И на него ще му хареса, и на теб.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ами ако не се отпускаш както трябва,може затова да не става.Мисли само за това,съсредоточи се и ще се получи.. предполагам

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Ами ако не се отпускаш както трябва,може затова да не става.Мисли само за това,съсредоточи се и ще се получи.. предполагам
    Точно, ако мисли и се концентрира върху това, нищо няма да стане. Трябва да се отпусне и да се остави просто да чувства. И аз го имах този проблем и се реши точно като се оставих по течението и спрях да си мисля за оргазми.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    Сендария
    Ооо, бях повече от отпусната!
    Но не това е проблемът. Мен не ме е толкова яд, че не свършвам. М момента се наслаждавам само на тортата... по- късно, надявам се, да опитам и от черешката.
    Само дето... хммм... на приятелят ми му е адски кофти , защото ми е първия и той иска да се прояви добре и смята, че щом не свършмам, значи задължително вината е в него...А ТО НЕ Е ТАКА! Той е страхотен!

Страхотен ама.. като че ли има още трески за дялане
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Може би ти е странно някой друг да те задоволява, все още. А ти по-добре си поговори с него и му обясни,че ти трябва малко време докато свикнеш . Ще видиш ,че ще се получи ...успех
    maDamn

Град
    Сендария
    Мерси, ganger! Стискайте палци, че утре пак май ще има екшън

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    нормално да се депресира и да не му в приятно.. да не може да задоволи напълно една жена.. на теб може да ти харесва.. ама за него не е много приятно и не се възприема за 100% мъж..
    с времето ще се наредят нещата .. 1во като започне клиторен пък и по нататъка и вагинален..
    напътствай го и сам ще усети след време от кое ти е кеф..
    и се наслаждавай на момента..

Бе ще стане ако му дадеш някой акъл.. не вярвам да е баш перфектен
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    аз имах едно гаже дето много рядко свършваше, ама тя си знаеше и ми каза че просто е такава. има и такива момичета
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Сендария
    Straus, разбрах още от първия път, че смяташ гаджето ми за не особено ИЗДЯЛАН!
    Оххх... ами надявам се, че сте прави за всичко! Wish me luck guys!

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Wish you!

Ducky wenii Maimunchoo

Цитирай Първоначално написано от roseleaf94
    Straus, разбрах още от първия път, че смяташ гаджето ми за не особено ИЗДЯЛАН!
    Оххх... ами надявам се, че сте прави за всичко! Wish me luck guys!
    Ама не че го обиждам или нещо, нито го познавам човека, нито ми е направил нещо, опитвам се да ти помогна. По-добре да му е гадно няколко пъти да му даваш насоки, от колкото да не може да те докара до край.
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Град
    Сендария
    Споко, не съм и мислила, че му мислиш лошото и ти благодаря, че се опитваш да ми помогнеш! :P

Супер фен Аватара на badsector
    Просто си още малка да правиш секс и тялото ти не е готово.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не ще и не ще, а?

Споко, не го мисли толкова. Тия неща наистина стават тогава, когато не се концентрираш върху тях. На приятели ти му обясни, че няма от какво да се депресира,а че просто ти ще го насочваш какво и как да прави, за да ти е хубаво Това са напълно нормални неща и е по-добре да му показваш, отколкото да се преструваш, че ти е яко, нали?
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Сендария
    Напълно съм съгласна!
    А за това, дали съм малка... За едни изглеждам малка, за други- не. Не можеш да кажеш, че тялото ми не е достатъчно развито, след като пикли на по 13 се е~ат, а аз на 17- да не съм готова....
    Но пък кой знае...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от roseleaf94
    Напълно съм съгласна!
    А за това, дали съм малка... За едни изглеждам малка, за други- не. Не можеш да кажеш, че тялото ми не е достатъчно развито, след като пикли на по 13 се е~ат, а аз на 17- да не съм готова....
    Но пък кой знае...
    Аз съм на 16 и ми казаха, че са ми недоразвити още половите органи и цялото ми тяло имало още да расте...Е, това не ми пречи да получавам оргазъм..Но е възможно при тебе случая да е същия...

Град
    София
    ^^ Ами всъщност аз си получих първия клиторен оргазъм, дошъл с помощта на друг човек, на 18. Тъй че... who knows?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    Сендария
    Даммм... сложни сме ние - жените! :Д

Повече от фен Аватара на NoMore
    Мисля, че причината е че не си се отпуснала. И аз бях така отначало, но всичко беше защото не можех да се отпусна. Постоянно мислех, че трябва да си ходя, защото ще закъснея или се притеснявах да издавам звуци и в старанието ми да съм тиха се губеше удоволствието. Но един ден спах в тях и си казах, че не трябва да се притеснявам, и се отпуснах и се получи.
    In a mad world , only the mad are sane...

Дам,егото му страда. Покажи му достатъчно красноречиво,че си прекарваш добре и за известно време се опитвай да го откъснеш някак от това той да те задоволява допълнително.
    И при мен беше почти идентична ситуацията и никога в живота си дори не съм си мечтала да свърша от докосването на другиго. Знам колко съм свикнала със себе си и изобщо през главата ми по време на секс не е минавала мисълта за свършване. Докато накрая просто се случи.
    Затова не го мисли. А щеш - не щеш при тази настоятелност от негова страна няма как да не си мислиш "Абе, няма ли да свърша най-накрая?",независимо колко ти е приятно. Няма как мисълта да не дойде неканена.

Град
    Сендария
    Мерси за помощта, хора! Супер сте!

Супер фен Аватара на elysunny
    трябва просто да се отпуснеш и ще стане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си