.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Повече от фен Аватара на stefinkaa7

Защо ли .. ?!

Добър вечер !! Проблема ми е следния .. Имам си приятел от близо 7 месеца, обичам го и той ме обича всичко си е общо взето супер м/у нас. Проблема ми е, че като видя бившия (туй става на 3 месеца max) и направо изтръпвам, краката ми се подкосяват, сърцето ми започва да бие учестено и направо забравям за какво съм говорила .. И още по интересното е, че с него бях 3, 4 месеца с прекъсвания. И то се виждахме само в даскало, 1 път на кафе излязохме, 2-3 пъти да сме се прегърнали, 1 целувка (нз дали може целувка да се нарече, само си доближих ме усните и аз се дръпнах .. Принципно съм много стеснителна и явно заради това .. Тогава и бях на 14 а сега съм на 16), останалото време само в skype .. И любопитно как може да ми влияе така при положение, че от най-малко 1 година нямаме никакъв контакт освен "Здравей", "Здрасти" .. Моля, без глупави коментари ..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ш'порастеш още малко и ще видиш че тва са глупости.

Нека сега да претръпваш, че като станеш кака за женене няма да ти прилича.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...

Re: Защо ли .. ?!

Цитирай Първоначално написано от stefinkaa7
    Добър вечер !! Проблема ми е следния .. Имам си приятел от близо 7 месеца, обичам го и той ме обича всичко си е общо взето супер м/у нас. Проблема ми е, че като видя бившия (туй става на 3 месеца max) и направо изтръпвам, краката ми се подкосяват, сърцето ми започва да бие учестено и направо забравям за какво съм говорила .. И още по интересното е, че с него бях 3, 4 месеца с прекъсвания. И то се виждахме само в даскало, 1 път на кафе излязохме, 2-3 пъти да сме се прегърнали, 1 целувка (нз дали може целувка да се нарече, само си доближих ме усните и аз се дръпнах .. Принципно съм много стеснителна и явно заради това .. Тогава и бях на 14 а сега съм на 16), останалото време само в skype .. И любопинто как може да ми влияе така при положени, че от най-малко 1 година нямаме никакъв контакт освен "Здравей", "Здрасти" .. Моля, без глупави коментари ..
    ами нормално е.. бил ти е бивш все пак
    awerw

Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    Добър вечер !! Проблема ми е следния .. Имам си приятел от близо 7 месеца, обичам го и той ме обича всичко си е общо взето супер м/у нас. Проблема ми е, че като видя бившия (туй става на 3 месеца max) и направо изтръпвам, краката ми се подкосяват, сърцето ми започва да бие учестено и направо забравям за какво съм говорила .. И още по интересното е, че с него бях 3, 4 месеца с прекъсвания. И то се виждахме само в даскало, 1 път на кафе излязохме, 2-3 пъти да сме се прегърнали, 1 целувка (нз дали може целувка да се нарече, само си доближих ме усните и аз се дръпнах .. Принципно съм много стеснителна и явно заради това .. Тогава и бях на 14 а сега съм на 16), останалото време само в skype .. И любопинто как може да ми влияе така при положени, че от най-малко 1 година нямаме никакъв контакт освен "Здравей", "Здрасти" .. Моля, без глупави коментари ..

"бивш" .. ако може така да се нарече .. Но наистина имах истински чувства към него ..

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Ще мине,бъди добре с другото момче и не го мисли Успех миличка
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Не се вкарвай в излишни филми.

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Не се вкарвай в излишни филми.
    Епаа, щом сте казали .. Не го правя умишлено де, просто казвам какво чувствам

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    ОО успокой се бе
    Аз дето и нож да ми упреж в гърлото не мога да се изчервя се изчервих два пъти: първия като минавах покрай няй-якото момче на света (и все още го мисля въпреки че беше отдавна) и втория като минах покрай бившия ми(който още харесвах до скоро), а иначе не се червя за НИЩО така че спокойно то ще ти мине
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Доколкото разбирам - бившия ти е бил първата ти "любов" или по-точно да я наречем тръпка. Нормално е да се чувстваш така. А щом го виждаш рядко ,е добре. Сещаш се само няколко дена за него и после пак си си живееш живота. Та,какъв е по-точно проблема ?
    Обичате се с приятеля си ,това е важното. Това,че се чувстваш по-различно ,когато видиш бившия - все някога ще го преодолееш ;dd
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Сещаш се само няколко дена за него и после пак си си живееш живота.

Даже не са дни .. Мисля си за него само няколко часа и после забравям .. :P

Е, щом не го мислиш много според мен просто ти е останала тръпката.Като го видиш и си припомняш как си се чувствала, кое си му харесвала... И затова така става.Аз също понякога изпадам в такива ситуации с момчета които съм харесвала, но вече в никакъв случай не харесвам

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Сигурно е първото момче с,което си тръгнала?Нормално е спокойно,но по-добре си гледай приятеля.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Пич, (май се повтарям...) ако обичаш истински, това трудно се забравя. На твоята възраст съм (на 16), харесах едно момиче в 1-ви клас и все още изпитвам някакви чувства, въпреки че сме само приятели. И това не е единственият случай, но това е друг въпрос. Нормално е да се чувстваш така, щом го видиш, споко, след време ще понамалее. Бъди със сегашния си приятел, сама каза, че се обичате. Една любав е лек за друга, а времето не винаги помага достатъчно.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Мерси за коментарите .. :P

Първата любов ражда не хваща. (първата е бил, нали?! не ме шокирай, като казваш, че и преди това си имала.. щото.. си била едва на 14.. смисъл ква любов преди тва...а уплетох се..) .. та да де, така.. аха, разбра ли ме, щото аз много не се разбрах.. както и да е..
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на sasha_90

Не е нормално.Аз като видя бившия,към когото нямам чувства-не ми тръпва нищо.
    Явно има чувства още към него.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Не е нормално.Аз като видя бившия,към когото нямам чувства-не ми тръпва нищо.
    Явно има чувства още към него.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Сещаш се само няколко дена за него и после пак си си живееш живота.
    Даже не са дни .. Мисля си за него само няколко часа и после забравям .. :P
    Супер тогава. Просто ти е останала тръпка,надали все още имаш чувства към него.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си