- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го целуна?
спред мен така ви е добре засеганаправете още половин година пък тогва вижте как е и така . пък и закво ти е да се целувате , да се прегръщате - ходите все пак , от тва кво повече - не се оплаквай ! ние на тея години само се харесвахме ! и то тайно
Сигурна ли си, че ходите изобщо?![]()
![]()
Нямаше логика,беше любов.
Колко ми е позната историята ти само....
Като бях на 14 имах такава "връзка",накрая ми омръзна и го зарязах.Сега знам,че съм била права.
Що се отнася до теб-или започнете да се държите като гаджета или по-добре прекрати всичко.
Сега се сетих за един виц
Марийка към майка си:
-Мамо,днес целунах Иванчо! ^^
-Оо!И как стана?
-Не беше лесно,три приятелки го държаха))
![]()
Та все пак можеш да пробваш ПОНЕ по бузката бе,егати О.о![]()
+ 92894782 o.0Първоначално написано от 3oPuTy
първо - сиг сам че ходим![]()
![]()
второ - на 13 сме
и сме от един град .. просто сме мннн срамежливи
и никой от нас не смее да го направи
и мерси на всички за помоща
![]()
![]()
![]()
много готин виц.Първоначално написано от mortor
![]()
awerw♥
А той знае ли, че ходите?Първоначално написано от chrisyy7
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Знаеш ли на колко момчета им пиша целувки по скайп??Това не означава,че ходим...Вие сте просто приятели,ако искаш да направиш първата стъпка,направи я ..ако не-ще си останеш с целувките по скайп....
И не че нещо,но мисля,че вече думите''обичам те'' се изтъркаха в днешно време.Преди означаваха нещо,сега всеки втори си ги повтарят![]()
![]()
Да те наистина са гаджета.Първоначално написано от Chacho
Да той знае че са гаджета.
Аз съм най добрата приятелка на тази шматка но и аз не знам кво им става.
мхм .. другото е просто лигавенеПървоначално написано от valdesbg
![]()
theo <333
Ами щом си казвате, защо просто не го направите.В смисъл щом ти го казва, значи иска и може би чака да проявиш желание или да го направиш ти вместо него![]()
.................
Еми действай,иначе до никъде няма да стигнете.
Все пак трябва и да се престрашаваш от време на време.
Просто не мисли толкова..Това,че си 'срамежлива' е тъпо оправдание..
оф, Боже... деца, деца..... кво правите тука в този сайт, като още не знаете азбуката е?Първоначално написано от vilito55
awerw♥
Половин година ????![]()
И не сте се целували ??
Излагате се .. само по скайп не стават нещата. ;дд Или почвайте да се целувате,прегръщате,държит е за ръце и каквото още искате или го зарязвай и приключваме с проблема ;сс Половин година ... ;хх
![]()
Гаджета сте. Отиди и го целуни, няма да се уплаши, просто ще му дадеш стимул и той да направи една крачка, после ти, после той и т.н. Целуни го, бе, момиче!![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
ПОЛОВИН ГОДИНА?! И твърдиш, че ходите? Ако наистина имахте някакви чувства един към друг и привличане, досега нямаше да сте издържали, щяхте да сте пренебрегнали срама и просто да сте го направили, ако го искате наистина..Но явно не го искате достатъчно. Какъв е тоя срам? ТО бива бива ама.. Нз. Може би сте още малки. Вие си знаете.Как да го целунеш ли? Погледни го в очите, врътни една чаровна момичешка усмивка и го целуни. После предполагам, че ще му хареса и той ще поеме инициативата. Успех!
![]()
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
![]()
![]()
Уаауууу ... милаа ми прилича на " Детска игра "... Имам една фр нейната сестра е на 8 има си " гадже и вече са се целували . ПОЛОВИН година си е мноогоо време ... Айдеее действай момиче .... не чакай повече ... като излезнее изчакай момента .... нека бъде малко романтично ии ........
![]()
![]()
![]()
![]()
. . . Наистина е трудно да приемеш истината .. когато лъжите са това , което си искал да чуеш .
Никакви целувки, пазете се до сватбата.
Everybody dies, But not Everybody Lives..
Айде бе момиче очевидно той няма да те целуне, целуни го ти и пиши тука във форума да се успокоим и ние че сте се целунали ВЕЧЕ![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Отвори му устата използвайки и двете си ръце, напъхай езика си колкото можеш по-навътре и почни да си въртиш главата, много е важно през това време да издаваш звуци на удоволствие, пусни с едната ръка и го бушонирай нежно, така ще допълниш тръпката!
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Ти сигурна ли си че половин година не сънуваш едно и също всяка вечер![]()
![]()