- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го целуна?
Трябва да обмените умешате слюнки без да се притеснявате от това. Нека момчето си носи чашка и като усетите, че идва подходящия момент, плюйте няколко минути вътре заедно, за да се отпуснете и после нещата сами ще се доразвият.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
dobre.. mersi na vsi4ki za otgovorite![]()
![]()
6te se opitam da se prestra6a i da go napravq i 6te wi pi6a
![]()
![]()
пазят се до сватбата бе, оста'и ги саПървоначално написано от fenkaaa
![]()
awerw♥
Хей малки дечицаааа каза че се """"ОБИЧАТЕ"""" WTFFF тази думааа се използва за нищо вече няма никаква стойност !!!![]()
![]()
Ужассссс ... Та тка Да се обичаш с с някого това означава Прегръдки и целувки обняна на обич . Хващаш ли ?
Не е трудно ако го обичаш наистина ... на ти ли се искаа да си близо до него щом имаш така наречените "чувства" не се пазии няма да отвории голяяямата си вълчешкаа уста да ти изяде езика :P Не се срамувай в това няма нищо срамно ... ЦЕЛУВААААЙЙ
![]()
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
Имате ли завършен 7ми клас двамата?Първоначално написано от chrisyy7
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
За мен не е точно така ... бях изилал с 10 момичета , преди да кажа за първи път на момиче "обичам те " (сегашната ми приятелка)Първоначално написано от gummybear
![]()
Първоначално написано от chrisyy7
КАКВО СТАНА !!! СВЪРШИ ЛИ РАБОТАТА .... ВЕЧЕ 30 ПОТРЕБИТЕЛЯ ТРЪПНАТ В ОЧАКВАНЕ НА РАЗВРЪЗКАТА![]()
+1 .. По-напрегнато ми е и от деня,когато свършваше Перла,а аз тряяше да съм с баба ми.Момиче,ако така продължаваш да си срамежлива,няма да стигнеш далеч с момчето..особено ако и той е такаКАКВО СТАНА !!! СВЪРШИ ЛИ РАБОТАТА .... ВЕЧЕ 30 ПОТРЕБИТЕЛЯ ТРЪПНАТ В ОЧАКВАНЕ НА РАЗВРЪЗКАТА
What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]
+ 1 !!!Първоначално написано от ToOoNiCe
П.С вие на колко сте ?! 8 или 9 годишни...Да ви е срам...да ви е срам ...ама чак толкова....
![]()
Айде дееее още ли не го целуна виж колко хора чакаме![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Айдее целувай го..доста си заксъняла вече е време и за други работи ..
Попринцип и аз съм срамежлив,но в такъв момент...жъст кисс хим!
куку.. к`ви други работи еПървоначално написано от Ducky
тя не смее да го целуне, той говори.... за другите работи...
![]()
awerw♥
Странна му работа О.о 6 месеца без целувка. Недай си боже искате секс.. Като вземете пенсията ли ще пишеш пак "как да правим секс" .. ?
Тя*... Шегувах се ... На нейните години вече пускат теми бременна ли съм за това го казах ..Първоначално написано от sapphire5
Ахахаха, вие май на панаир ходитеЛудница ей Д: ддз как да го целунеш OMG, отиваш до него слагаш си двете ръце на раменете му, прегръщаш го по този начин, движеш си главата напред опъваш си устните :Д и го целуваш, по скайп му кажи да те фане за задника ако е задръстен, пък ако не е сам може и да го направи :Д нека те изненада с нещо, поне да ти е първа хубава целувка
ахахаха
само гледай да не го улигавиш
![]()
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
Ей ама и вие сте голяма работа. Веднъж пищите че деца правят секс а сега всички давате акъл .. Оставете си да си изживеят детския живот.
Когато си готова, тогава го целуни. Не се насилвай
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
тя.. ок объркала съм ;д ......хаха правА сиПървоначално написано от Ducky
![]()
awerw♥
Е,добре де ... как така ходите 6 месеца и не сте се целунали?Малко странно ми се вижда
![]()
~Tiesto. <3
Първоначално написано от chrisyy7
Пробвай с уста, ако не стане случая е безнадежден...![]()
Повдигаш се на пръсти или клякаш и си отваряш устата.
Заби яПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo