- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Музика от А до Z
Целта на играта е всеки да каже песен , която започва с буквата от азбуката , която се пада на него .... (няма да е зле да кажете и изпълнителя)
Когато стигнем до З започваме наобратно, после отново![]()
Аз започвам :
A- Angels deserve to die на Sysetm of a Dawn![]()
пак ли безсмислена тема ?![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
офф как няма модератори в тоя раздел![]()
Добре ... да попитам защот тролвате моята тема.... има толкова много от типа на " Целувка, секс, прегръдка, шамар или бира" , " Кефи ли ви ника на предишния? " , " Да броим до....До колкото можете" или пък Hа кой аватара..от двата предишни?VOL.3 ....
Искам само да попитам ... защо точно мен трябва да хейтвате ?![]()
Защо такива теми са за тоя раздел.Твоята е тъпа и не е за раздела.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Не знам...аз ще давам по темата
B - Breathe на Prodigy![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
темата е за раздел музика и тв...
Абе за тука си е ама не ме кефи до З само къв е смисъла до буквата ЗПървоначално написано от YoungBloodZ
![]()
Това е буквата "з" , само че голяма ето тройка - 3 ето главно з - ЗПървоначално написано от bubkaa93
не бе защо точно до буквата З избра е темата ти ?
Направих го ,така че да не се бъркат хората ... щастлива ли си ?Първоначално написано от bubkaa93
Не по интересно щеше да е ако бе до Я не мислиш ?
Добре де виж.... оправих темата ... айде поне кажи някоя песен ... ще забравя за другите ти 10 спам постаПървоначално написано от bubkaa93
![]()
![]()
![]()
Не са ,а са .Първоначално написано от ToOoNiCe
И не е интр като е до З