- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра?
Сори,брат,но ти си толкова кух,че едно изречение не можеш да напишеш правилно и едва ли някоя умна мацка ще ти се предложи ...![]()
![]()
Да не говорим,че още нямаш 18 ... Та за к'ви БМВ-та говореше?!Тия от дъвки "Турбо" ли?!Или тия от НФС-то
![]()
Влади,аз съм си спокойна.Просто не обичам подобни неща ... Като си го решил - окей,ама да беше написал причината,поради която го правиш ... Казах ти - ти си знаеш,но за мен е изключително тъпо,ей така - без обяснение,и не мислех,че си от хората,които биха го направили по точно тоя начин ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Нормално е, да, защото тя няма да прави каквото ТИ кажеш. И тя е човек със СОБСТВЕНИ интереси!!!Първоначално написано от Freeman95
![]()
![]()
![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
Нормално еПървоначално написано от Freeman95
Друго не си заслужил.
Зори - Това е добре че си спокойна. Друго... май няма значение.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Утре сутрината ще и се обадя и да я питам дали ме е лъгала.И ще я скъсам.Утре ще ви пиша какво е станало...Първоначално написано от valdesbg
И да и плеснеш няколко шамара. Ама да почервенее мястото. И после10 говеда да и се изредите
П.П.Дали ще ме разбере правилно? I doubt it. Мен лично много слабо ме вълнува какво се е случило. Явно и кифличката не е много напред с умствения багаж, след като му уйдисва на акъла.
Dr. Gregory House
Може да е влюбена-загубена. Ама по тоя кълвач малко ме съмняваПървоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
![]()
![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
Той кълвач, тя кукувица...
Dr. Gregory House
Абе човек, ти четеш ли изобщо мненията в тая тема?! Момичето не ти е виновно, че иска да се вижда с приятелките си, ти нямаш абсолютно никакво право да й казваш какво да прави.
хаха тоя па .. кой си ти, че ще й забраняваш с кой да се вижда?![]()
Аз ако бях на нейно място отдавна да съм ти била шута ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
![]()
![]()
![]()
Имал BMW и всички му се лепяли.
![]()
![]()
![]()
Кооооолко банално...
Моето гадже пък ще ми купи трабант, оцелял от катастрофа и полицейско преследване!![]()
![]()
И ще съм по-яка от тебе!
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мисля че нямаш никакво право да и забраняваш каквото и да е! Ами ако тя ти забрани ти да се виждаш с твоите приятели? Според мен ти и нямаш никакво доверие...пък и тя ако е решила да ти изневери ще го направи...Единствено и само ти си виновен за това, че те лъже! Довери и се, дай и малко свобода и нещата ще се оправят...![]()
Life is just a chance to grow a soul.
“'Sometimes,’ said Pooh, ‘the smallest things take up the most room in your heart.'”
And once you lose yourself, you have two choices. Find the person you used to be or lose that person completely. ‘Cause sometimes you have to step outside of the person you’ve been and remember the person you were meant to be. The person you wanted to be. The person you are.
Не съм и забранявал!Помолих я да не се виждат.Преди не пушила не ходила на кафета камоли в друг квартири а сега с тях ходи.Само я развалятПървоначално написано от Honeyy
Абе тя е на 16 години!!!
К'во странно има в това едно 16 годишно момиче да посещава кафенета?!Или да пуши цигари (вярно,вредни са,но не е първата,не е и последната)?!Или в това да ходи на гости на приятели?!
Абе,пич,сериозно,без да ти се е*авам ... Ти наистина ли си толкова ограничен в мисленето?!![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Знаеш ли защо те е излъгала?? Защото си ревнив ! Не иска да й дуднеш после и затова те е излъгала. А това, че е отишла някъде си не означава, че ти е изневерила. Означава, че просто се е забавлявала с приятели и познати. Момичето е на 16. Ако от сега й забраняваш, не знам... супер глупаво е. Аз не бих го изтърпяла...
Ти май доста ревнуваш а? Преди да се захванеш с това момиче мисля ,че си бил наясно що за стока е. Сам си направи извода дали би ти кръшнала или не всичко е до човек и ако кръшне преди всичко търси вината в себе си! Нямаш право да и забраняваш каквото и да било. Излез с приятели пийни една студена бира поговорете си и ще ти олекне и най-ВАЖНОТО Приятел не се стреми да поправяш човек ,който сам не иска да се поправи)
Нека спрем войната по пътищата заедно.
Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.
Не си добре, честно. Аз ако бях..бял ден нямаше да видиш, див и щастлив щях да те направя!
На колко си изобщо?! И кво като имаш БМВ? Твое ли е? Парите сам ли ги изкара?
От мен да знаеш - лепят ти се заради емблемата, не заради невероятната ти външност, острия ти ум или вътрешната ти доброта.
Скъсай момичето, направи й тази услуга.
Пубертет ненормален.
Приятелката й я е поканила да отиде с нея при гаджето си. Какъв, по дяволите, е проблемът?! Да не са я поканили за тройка?! Ама чакай, то чалнатото ти подсъзнание сигурно това си мисли!
Ходите от 5 мизерни месеца, нямаш абсолютно никакво право да я ограничаваш! Ти с твоите приятели не се ли виждаш? Ако да, значи си лицемер. Ако не, момичето не е виновно, че ти нямаш приятели!
Разваляли я били?!?! Да не е наркоманка, бе?! Ходи на кафе и си прави домашно парти в квартира. КАКВО е нередното?!? Да не говорим, че изобщо не е длъжна да те кани или изобщо ти да си там, за да ходи!