.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Отчаяна!

Отчаяна!

С приятелят ми сме заедно от 1 година .. Но последно време нещо ми става! Не знам защо, но постоянно го разпитвам за бившата му с която са ходили 2 месеца. Ревнувам от всичко и всеки, най-вече от нея ! Той не ми е давал поводи за ревност изобщо.. не поддържа никакъв контакт с нея, но просто подивявам. Гледах фейс-бука му от самото му регистриране до края .. държа се като пълна идиотка и го разбирам, но не мога да се спра ! Помогнете ми

Извинявам се, ако има правописни или граматични грешки просто не съм на себе си ..

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Това е период. Според мен при всеки го има, но ти изпадаш в крайности. Колко още ти трябва, за да разбереш, че не ти изневерява?
    да слуша

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Опитай се да му имаш повече доверие. Пък и ти сама каза,че не си поддържат НИКАКВИ контакти - не виждам тогава защо се притесняваш ? Всичко е било преди,сега е с тебе и сте щастливи,нали ?
    Сега стига си създавала проблеми помежду ви ,а просто се радвай на моментите с него.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Така е .. проумявам, че не трябваа да правя така, но не мога .. Какво ли не направи заради мен, да съм добре , а аз съм супер неблагодарна ..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    И какво? Мислиш, че е по-красива и добра от теб ли? Може и да е така. Но явно в неговите очи не е така иначе щеше да е с нея, а не с теб. Не се вманиачавай по миналото, а гледай в настоящето.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на elysunny
    обсебеностттттттттттттттт тттттт

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Те са ходели 2 месеца,а с теб е 1 година !!!!! Не мислиш ли малко? И аз в началото го ревнувах от бившата му (която е моя приятелка),с която ходеха месец и половина.Но се запитах има ли смисъл въобще,едно че тя ми е приятелка,друго че аз самата я викам като сме на купон и виждам,че очите му не се отделят от мен (то това си беше преди) .. и закакво въобще беше тази ревност.. незнам Сигурно,защото бяхме още в началото..

Е за теб вече не знам,може тя да го е зарязала и него да го е боляло,затова да го ревнуваш,но ако няма основателна причина няма закакво да ревнуваш

Град
    Пловдив
    Само си трошиш нервите. Я успокой топката и си живейте живота, щом си се обичате... Имай му доверие на човека, сигурно не му е много приятно като ревнуваш БЕЗ причина
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Бро, не се притеснявай. Просто спри да го правиш. Той е с теб, това е важното, забрави за всичко останало. Така най-много да го задушиш и имаме още една твоя тема във форума. И пак повтарям, той е с теб, не с друга, а с теб. 1 година е доста време, споко... Трябва ли пак да кажа за трети път?
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Много момичета имат подобен период, ще ти мине.
    Гледай него да не го хване параноята, че ей тогава ще ти се види тесен света.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    Човек не е ревнив, когато обича, а когато иска да бъде обичан.

забрави за сякаква ревност , ако му имаш пълно доверие и е доказано няма от какво да се притесняваш .

Мега фен Аватара на Hilary_
    и как да ти помогнем?

Или спираш с филмите, или губиш момчето (а в най - добрия случай ще си развалите отношенията) .. осъзнай се .. ако иска да ти изневери кой ще го спре? Твоята ревност? пхах ..

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    и как да ти помогнем?

Или спираш с филмите, или губиш момчето (а в най - добрия случай ще си развалите отношенията) .. осъзнай се .. ако иска да ти изневери кой ще го спре? Твоята ревност? пхах ..

+ 1 . може и да не го загубиш , но със сигурност няма да му е приятно.Ревността трябва да съществува много рядко в някой моменти и в малки количества , просто за да покажеш че не ти е безразлично , да покажеш любов и загриженост ,но само толкова

Благодаря за успокоението .. Наистина доказал е , че е само мой .. ще се опитам да спра с тези терзания ..

Супер фен Аватара на badsector
    Продължавай по този начин и наистина ще го накараш да ти изневери.

Тролололо.. кажи на някой да ти залепи два шамара и ше се оправиш. Тролололо
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на sasha_90
    От ревността ти няма смисъл.Замисли се-били са заедно само два месеца,а това е нищо.Виж вие сте вече заедно от година и връзката ви със сигурност е по-сериозна от колкото тяхната.Вярвам,че я е забравил,защото ако не беше така сега щеше да е с нея,не с теб.
    Имай му доверие,само така ще имате бъдеще.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си