- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаяна!
С приятелят ми сме заедно от 1 година .. Но последно време нещо ми става! Не знам защо, но постоянно го разпитвам за бившата му с която са ходили 2 месеца. Ревнувам от всичко и всеки, най-вече от нея ! Той не ми е давал поводи за ревност изобщо.. не поддържа никакъв контакт с нея, но просто подивявам. Гледах фейс-бука му от самото му регистриране до края .. държа се като пълна идиотка и го разбирам, но не мога да се спра ! Помогнете ми![]()
![]()
![]()
Извинявам се, ако има правописни или граматични грешки просто не съм на себе си ..
Това е период. Според мен при всеки го има, но ти изпадаш в крайности. Колко още ти трябва, за да разбереш, че не ти изневерява?
да слуша
Опитай се да му имаш повече доверие. Пък и ти сама каза,че не си поддържат НИКАКВИ контакти - не виждам тогава защо се притесняваш ? Всичко е било преди,сега е с тебе и сте щастливи,нали ?
Сега стига си създавала проблеми помежду ви ,а просто се радвай на моментите с него.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Така е .. проумявам, че не трябваа да правя така, но не мога .. Какво ли не направи заради мен, да съм добре , а аз съм супер неблагодарна ..![]()
И какво? Мислиш, че е по-красива и добра от теб ли? Може и да е така. Но явно в неговите очи не е така иначе щеше да е с нея, а не с теб. Не се вманиачавай по миналото, а гледай в настоящето.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Те са ходели 2 месеца,а с теб е 1 година !!!!! Не мислиш ли малко? И аз в началото го ревнувах от бившата му (която е моя приятелка),с която ходеха месец и половина.Но се запитах има ли смисъл въобще,едно че тя ми е приятелка,друго че аз самата я викам като сме на купон и виждам,че очите му не се отделят от мен (то това си беше преди) .. и закакво въобще беше тази ревност.. незнамСигурно,защото бяхме още в началото..
Е за теб вече не знам,може тя да го е зарязала и него да го е боляло,затова да го ревнуваш,но ако няма основателна причина няма закакво да ревнуваш![]()
Бро, не се притеснявай. Просто спри да го правиш. Той е с теб, това е важното, забрави за всичко останало. Така най-много да го задушиш и имаме още една твоя тема във форума. И пак повтарям, той е с теб, не с друга, а с теб. 1 година е доста време, споко... Трябва ли пак да кажа за трети път?![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Много момичета имат подобен период, ще ти мине.
Гледай него да не го хване параноята, че ей тогава ще ти се види тесен света.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Човек не е ревнив, когато обича, а когато иска да бъде обичан.
забрави за сякаква ревност , ако му имаш пълно доверие и е доказано няма от какво да се притесняваш .![]()
и как да ти помогнем?![]()
Или спираш с филмите, или губиш момчето (а в най - добрия случай ще си развалите отношенията) .. осъзнай се .. ако иска да ти изневери кой ще го спре? Твоята ревност? пхах ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
+ 1 . може и да не го загубиш , но със сигурност няма да му е приятно.Ревността трябва да съществува много рядко в някой моменти и в малки количества , просто за да покажеш че не ти е безразлично , да покажеш любов и загриженост ,но само толкова
Благодаря за успокоението .. Наистина доказал е , че е само мой .. ще се опитам да спра с тези терзания ..![]()
Продължавай по този начин и наистина ще го накараш да ти изневери.
Тролололо.. кажи на някой да ти залепи два шамара и ше се оправиш. Тролололо![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
От ревността ти няма смисъл.Замисли се-били са заедно само два месеца,а това е нищо.Виж вие сте вече заедно от година и връзката ви със сигурност е по-сериозна от колкото тяхната.Вярвам,че я е забравил,защото ако не беше така сега щеше да е с нея,не с теб.
Имай му доверие,само така ще имате бъдеще.