Говориш така се 1 е частен случай....Всички смешници вече са лостаджий...Преди имаше няколко момчета дет ходеха в 120-то и се брояха на пръстите на ръката тия,които правеха нещо смислено.Без да търсят популярност или да пускат тъпи лафчета.И аз ходех преди време,с мой приятел в свободното време и на никой не съм разгласявал кво правя как го правя и защо ем бях точно на годините на тия дет сега правят точно това.Както и да е.Аз спрях да ходя сериозно от доста време,но превърнаха 120-то в помярщина,където ходят деградирали тъпаци без грам акъл,само за да кажат,че тренират там.А тва е доста жалко....Преди като имаше събирания имаше 50 човека макс,а са на 7ми беше фраш и то само с някви 13-14 дет бяха отишли да се снимат с Тачев...Остана един,който уважавах преди и сега и тва е Шменти,за които повечето не бяха чували,но въпреки това му издирваха фейсбука да му досаждат.Въпреки,че няма група във фейса няма нито един клип им скри шайбата с фул планча и факта,че държа 1,30 на лоста за разлика от победителя който направи 5 силови и 1 на 1 ръка и се пусна.И на тва състезание сичко беше нагласено.Разбираш ли са за какво говоря?Превърнаха нещо,което малко хора правеха,но го правеха както трябва без цел изгода,ами за самите тях си, в нещо което се опитват да симулират 13-14 годишни,които искат да пият No Xplode за да научат силовото.Както вика Антоан "земи тоя demi4..."