- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Програма.
В сериала IT Crowd компютърджиите си бяха записали на един магнетофон "Have you tried turning it off and on again?" за автоматичен отговор по телефона на оплакващите се. Както и да е.
Представяш си релефно тяло, но да има мускули. Щом си 64 килограма, първо ти трябва да качиш, щото ти няма кво да орелефяваш. Първо масата, после чистиш.
И понеже маса се прави на маса, намери си свестен ВВД хранителен режим, с достатъчно протеини и поговори с родителите си да сработите нещо по въпроса.
Ако искаш нещо по-сериозно, не се прехласвай по слънцата и коремните. Ще е хубаво да правиш набирания с широк и с тесен хват, като се отпускаш до долу и не риташ с краката. 4 серии широк и 4 тесен хват е добра бройка според мен. Кофите можеш към 5-6 серии да ги блъскаш, пак пълни движения. По-наведен напред - повече гърди и предно рамо. По-вертикално натоварва и гърба. Трицепса според мен се товари еднакво, колкото и да въртиш ръце, крака и т.н. И пак, без да риташ с крака.
Други упражнения, които можеш да вкарваш са лицеви опори на успоредката, triceps dips (помпички май), клекове (ако можеш на един крак), повдигания на пръсти, раменни преси на ръце. Преди пуснах 8-минутния клип с упражнения за корема в друга тема, мързи ме пак. И повдигания на краката от вис
Примерни тренировки:
1 ден - гърди, трицепс и рамо
2 ден - гръб, крака и корем
3 ден - почивка
Когато почнеш да надхвърляш по 8-10 повторения в серия, вземи си раница с тежест.
И пак, яко ядене!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.