- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък за приятелката ми
Моля ви помогнете, след 3 дена с приятелката ми правим 2 месеца, а аз не знам какво да и подаря. Знам само, че не иска плюшени играчки...
Ами да, но до сега съм и подарявал подарък само на рожденния ден, когато направихме месец тя не беше в града за доста дълго време. Сега искам да и подаря нещо, но не знам какво...
Що просто не я заведеш някъде на кино? Или не гледате филм у вас.. пуканки, някъв алкохол? Или може би ресторант? Романтична разходка? Не бъди материалист. Ако все пак си държиш на подарък можеше да ни ориентираш поне за какви пари. Колие е вариант. Абе щом не се кефи на мечоци няма да ти е много лесно да избереш.
Купи някаква картичка и напиши,какво за теб са тия два месеца и една роза според мен е страхотен подарък за толкова време заедно.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Билет за кино+кола+пуканки.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
2 Месеца не са толкова много... Но може да е някаква гривна, сребърна верижка, пръстен, обеци, кондоми, ботуши, картичка, вечеря, излизане, секс, диск с музика, фланелка с надпис или снимка по поръчка (във фотото може да попиташ), парфюм/дезодорант (ама качествен), нещо, което е искала от много време... Ти най-добре знаеш какво харесва тя, избирай.![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
просто не й подарявай нищо .. 2 месеца са НИЩО!! ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Съгласна съм, и то само, ако наистина много държиш да й вземеш нещо. Не е нужно всеки месец да си подарявате нещо, а и може да й правиш подаръци дори и да няма повод. Излишно е да й взимаш нещо по-голямо от цвете и/или картичка.Първоначално написано от bubkaa93
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ох ти пък си казалПървоначално написано от Hilary_
![]()
awerw♥
bubkaa93 написа:
Купи някаква картичка и напиши,какво за теб са тия два месеца и една роза според мен е страхотен подарък за толкова време заедно.
Много добро предложение! ;]
МхмПървоначално написано от kalpazanka
Вземи и едни спортекс за всеки случай.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.