.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Безопасен секс ?

Здравейте!
    Имам няколко въпроса .. ако с приятеля ми правим секс, когато аз не съм в овулация, с презерватив и той свърши отвън има ли някаква опасност от забременяване? Втория ми въпрос е дори и презерватива да се скъса и аз не съм в овулация може ли да стане гаф от предеякулационната течност?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Няма яйцеклетка=>няма бременност

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Guest
    няма овулация => няма бреманност
    няма сперма => няма бременност

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град

Re: Безопасен секс ?

Цитирай Първоначално написано от anonimmnaa
    правим секс, когато аз не съм в овулация, с презерватив и той свърши отвън има ли някаква опасност от забременяване?
    Вие нормални ли сте, секс с презерватив и забременяване ;дд а като гълташ сперма дали можеш да забременееш ??? Много зле е станал тоя форум ...

Град
    Сендария
    По- скоро всички останали не сте особено информирани. И веднага да почнете да обиждате :Х
    Макар и минимална, има вероятност да забременееш, ако не го правите с презерватив. В предеякулационната течност има сперматозоиди, които може да ти направят едно прекрасно бебенце. Правете го с презерватив, във всеки момент! Да не станем тук със съфорумците лели и чичовци на млади години!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality

Re: Безопасен секс ?

Цитирай Първоначално написано от anonimmnaa
    Здравейте!
    Имам няколко въпроса .. ако с приятеля ми правим секс, когато аз не съм в овулация, с презерватив и той свърши отвън има ли някаква опасност от забременяване? Втория ми въпрос е дори и презерватива да се скъса и аз не съм в овулация може ли да стане гаф от предеякулационната течност?
    Относно първия ти въпрос: Не си в овулация , с презерватив сте и не свършва в теб ... как ше забременееш?!?!?!?!?!?!?!
    Втория въпрос: Шанса е никакъв. Първо , вярвно е че в тая течност има сперматозоиди, но ако не си в овулация няма как да забременееш , вярно е ,че спермата може да оцелее, така да се каже, до няколко дни , но не вярвам предеякулационната течност да те забремени!
    maDamn

Град
    Сендария
    Аз пък познавам едно момиче, което беше смело и наивно и не правеше секс с презерватив. Успокояваше ни всички, че не е в овулация и няма как да забременее, тъй като той не свършвал в нея. И какво стана накрая? Оказа се бременна, самотна и на 14!!!!! Гаджето й естествено офейка като разбра за големия фейл... Но вие си решава сами.

ШАНСА Е ГОЛЯМ! Другия път не си събувай гащите. Давай през дънките най - добре.

Град
    Сендария
    WoshMC, има ли някакъв начин да вземеш нещата насериозно??? Пожелавам ти с най- добри чувства да ти се случи да имаш момент, в който с твоето гадже да иматe такъв кризисен момент (макар и фалшива тревога), за да ти дойде акъла в главата!
    Поздрави! roseleaf94

Първото - не.
    Второто - да.
    Леля ми така забременя. Години наред си изчисляваше овулацията с температурен метод ,цервикална слуз и каквото не се сетиш. Накрая забременя в последния ден от цикъла си. Факт.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Когато си в овулация,това значи че яйцеклетката може да се опложда.Когато не си в овулация яйцеклетката няма как да се оплоди!

Ако се скъса презерватива....и овулацията ти настъпи в интервал от 1-3 дена...може !
    Ако живота ти поднася лимони, изстискай им сока, сложи го във воден пистолет и пръскай другите хора в очите!

Да ти кажа възможно е всичко. Всичко в живота е "може би".
    Но все пак ;
    МнениеПуснато на: Сря Авг 31, 2011 5:42 pm Заглавие:
    Когато си в овулация,това значи че яйцеклетката може да се опложда.Когато не си в овулация яйцеклетката няма как да се оплоди! Mad Cool
    Ако човек има желание намира начин, ако ли не - намира оправдание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си