.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Краят на Фейсбук

Хакерската група Anonymous планира на тази дата да унищожи социалната мрежа. Хакерите предлага всички техни привърженици по света да се обединят и да изтрият от лицето на земята Facebook в името на личната неприкосновеност.

Видеото за плановете е пуснато на три езика: английски, немски и испански. "Facebook продава информация на правителствата и предоставя лични данни на службите за сигурност, които с помощта на социалната мрежа могат да шпионират хората по целия свят", обясняват членовете на групата. От Anonymous допълват, че социалната мрежа не може да бъде безплатна.

Ако собствениците не получават пари от потребителите, означава, че се продават лични данни. Хакерите твърдят, че Facebook запомня всички промени, въпреки параметрите на достъп до данните, установени от потребителите. При това не е възможно да се унищожи акаунт и личните данни могат да бъдат възстановени във всеки един момент. "Изборът на личните настройки във Facebook е илюзия. Facebook знае за Вас повече, отколкото Вашето семейство", заявяват от Anonymous.

Хакерите призовават активисти от целия свят да обединят усилия и да се приготвят за деня, който ще влезе в историята - 5 ноември 2011 г. На тази дата във Великобритания се отбелязва нощта на Гай Фокс, който през ХVII в. искал да взриви парламента в Англия. На терориста е посветен филмът V като Вендетта, в който Гай Фокс е изобразен с маска. Тя е станала символ на хакерите от Anonymous.

:P

А аз , като член на Anonymous ще помагам за свалянето на Фейсбук

http://www.youtube.com/watch?v=ajnFdsKXnh0

Повече от фен Аватара на dem0to
    Град
    Internet
    Няма,по БНТ новините казаха че няма да се спира facebook,това било само шега

Always remember that you are special and there's always somebody who likes you

Атака ще има (най-вероятно), но не от анонимните като група. Ще е сома от някои членове, не от групата като цяло.

Повече от фен Аватара на martin97
    Те ще нападнат facebook,но сега чакат да утихнат слуховете(те май утихнаха,к'во чакат?)
    Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
    -Леми.
    -Не!
    -Бог?
    -Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!

Бе за хакер не ставам, ама бих помогнал за каузата
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Чакат да дойде уречената дата. Само ми е интересно дали автора на темата знаа коя е датата и защо ?

Защо смятате ,че няма да има атака ... защо смятате че няма да е от нас ?
    Аз получих директни инструкций , които казваха ,че на 5ти трябва да започнем с атаките ...

Голям фен Аватара на naksdy
    Честито, ти си 3 или 4 тема, в която се пише тая измишльотина (за повече информация напиши в търсачката "закриват фейсбук" или нещо подобно)...
    Поне го сменете с Гугъл бе хора, с Фейса вече не е интересно...
    Женско съм! Пикая клекнала...

Цитирай Първоначално написано от naksdy
    Честито, ти си 3 или 4 тема, в която се пише тая измишльотина (за повече информация напиши в търсачката "закриват фейсбук" или нещо подобно)...
    Поне го сменете с Гугъл бе хора, с Фейса вече не е интересно...

Супер фен Аватара на cookie_master
    глупости
    МОМИЧЕ!

Цитирай Първоначално написано от ToOoNiCe
    Защо смятате ,че няма да има атака ... защо смятате че няма да е от нас ?
    Аз получих директни инструкций , които казваха ,че на 5ти трябва да започнем с атаките ...
    Логично ... Образоваме се kaldata.com/63538/Защо-Aнонимните-няма-да-унищожат-Facebook.html

Супер фен
    Лигло на 12 щял да ми бъде в анонимос това че имаш регистрация в форума им не те прави член

Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона
    И да го "убият" няма да умрете спокойно !

Цитирай Първоначално написано от ThEKiNgG
    Лигло на 12 щял да ми бъде в анонимос това че имаш регистрация в форума им не те прави член

Първо !!! : на 17 съм
    Второ : Анонимус нямат форум...
    Трето : На кого ще викаш лигла , кюмюр в гъза наебан ... келеме
    Четвърто: Бягай си избивай комплексите на друго място

Тази тема не я постнах ,за да се хваля ... а за да ви кажа ,че скоро ще се сбогувате с фейсбук... а до дингюла ,който по-горе постна линк , в който се казва ,че атака няма да има - не смяташ ли ,че това е перфектната тактика ... първо се прави заплаха (заплашените се стягат за борба) после се отменя заканата ... минава някой друг месец заплашените се отпускат и стават лесна мишена

Айде бягайте да спите ,че сънчо мина :P

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ToOoNiCe

Първо !!! : на 17 съм
    Второ : Анонимус нямат форум...
    Трето : На кого ще викаш лигла , кюмюр в гъза наебан ... келеме
    Четвърто: Бягай си избивай комплексите на друго място

Тази тема не я постнах ,за да се хваля ... а за да ви кажа ,че скоро ще се сбогувате с фейсбук... а до дингюла ,който по-горе постна линк , в който се казва ,че атака няма да има - не смяташ ли ,че това е перфектната тактика ... първо се прави заплаха (заплашените се стягат за борба) после се отменя заканата ... минава някой друг месец заплашените се отпускат и стават лесна мишена

Айде бягайте да спите ,че сънчо мина :P
    Не ме интересува на колко си но имаш мозък на толкова анонимус имат форум и социална мрежа но това не е за теб всъщност си сгрешил кой да лъжеш.

Аз ако съм направо щях да ги размажа без предупреждение

Супер фен
    Но този позьор не разбира че това не е шега и може да пострада като за начало с бан.

Не, 'дингюла' изобщо не се и замисли за тази възможност. Зощото дори и хакери те са честни и имат някаква изградена репутация. А това, че ти "Хакере" мислиш за тази възможност показва колко си запознат с анонимните. Кажи ми без да търсиш в гугъл - Има ли причина да са избрали тази дата ? И кой е техният 'кумир' ?

Абе то поначало темата си е за ключ, защото я има няколко пъти. Иначе в момента само трупаме спам само, докато не е минал някой мод с катинарите да развали седянката . Човека е решил да се пошегува, едва ли някой ще му се върже. А за бан чак...нека не изпадаме в излишни крайности

Цитирай Първоначално написано от Yapp
    Не, 'дингюла' изобщо не се и замисли за тази възможност. Зощото дори и хакери те са честни и имат някаква изградена репутация. А това, че ти "Хакере" мислиш за тази възможност показва колко си запознат с анонимните. Кажи ми без да търсиш в гугъл - Има ли причина да са избрали тази дата ? И кой е техният 'кумир' ?

Ще ме извиниш колега ама ти описанието на темата прочете ли го ?

Но този позьор не разбира че това не е шега и може да пострада като за начало с бан.
    Позьор ... добре щом съм такъв в твоите очи .... казах това което трябваше да кажа... спирам да пиша повече в темата
    Когато стане време ще си спомняте за мен

Голям фен Аватара на autista88
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Тези слухове за фейсбук са поредната му реклама!Всичко е с цел!
    Оф....

Няколко Анонимоса искали да направят така, че много хора да деактивират профилите си на 9ти ноември.
    После обаче им писнало и излезли от чата. Други Анонимоси, като влезнали, прочели съобщенията и ги разбрали погрешно, а това е достатъчно да се завърти топчето.

Някаква такава беше историята, но е невярно, че facebook ще бъде изтрит, това е плод на болните неразбиращи журналистически мозъци.
    По-добре на кафево отколкото социално слаб!

Вървете да коментирате при анонимните алкохолици

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си