- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как мислите вие ??
Мисля тази зима да съм с кецове,не с ботуши.Но се колебая какъв вариант да си взема..Кои ще топлят повече..Такъв тип -- http://prikachi.com/images/834/3759834g.jpg или такъв - http://prikachi.com/images/404/3341404W.jpg Кои ми препоръчвате..
Ти луд ли си да ходиш с конвърски зимата :Д:Д В тия снегове, тия обувки, които даже си имат и дупки отстрани как се виждаш. Много ясно, че другите.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Пракарах няколко месеца от миналогодишната зима с кецове по модел от първия линк. Хайде, нека не е било все едно съм била боса, но да кажем, че подметките не се усещаха през повечето време. Клоня към втория вариант.
Вториятт..Как мислиш със тия гуменки да изкараш зимата?!..![]()
И аз мисля вторите но питам,защото съм виждала хора с като първия вариант зимата и затова.
Вторите... макар че и те няма да топлят особено![]()
Ъ,сериозно ли?
Не те виждам с първите да се разхождаш в снега.
То и вторите не са много,много за зима,но все пак са по-приемливият вариант от двата.
ъъ, никъв шанс![]()
![]()
Converse и аз ги обожавам, но не стават за зимата![]()
най-добре ботушки![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
именно. според мен просто си вземи някви ботуши ли, не що дебело. аз по-голямата част от миналата зима я прекарах със 'ужким' топли Супри - недей, ще измръзнешПървоначално написано от Colouring
青の祓魔師
++Първоначално написано от freegirl17
Защо си решила да си с кецове![]()
абе как с конвърски зимата![]()
вторите много ясно!
МОМИЧЕ!
Вторите,
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
хаха тъкмо това си мислех и аз. Тази зима няма да съм с ботуши, а с кецове като вторите.
Доста пъти съм си мислила и аз за този вариант. Прощавайте за глупавия въпрос, но не ви ли е страх, че може да се убиете на леда? Поне моите кецове се хлъзгат доста...Точно това и ме отказва от тази мисъл. Според мен с ботушки зимата си е най-добре.
И, за да не е спам: вторите ми се виждат по-подходящи за зимата.
![]()
Женско съм
Вторите.
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Вторите, с първите 3 минути в снега и ще са ти подгизнали краката.
ае ся голяма работа,че ще ти се намокрят малко краката,не е болка за умиране.Вземи си,които ти харесват на теб
Гумените ботуши на баба ти ще свършат работа !Първоначално написано от dunitifi
I'll seek you out
Flay you alive.
One more word
and you wont survive.
And I'm not scared
of your stolen power.
I see right through
you any hour.![]()
МОМИЧЕ СЪМ![]()