- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Споделете ..
Не знам дали до сега е имало такава тема .. съжалявам ако се повтарям.Въпроса ми е .. когато го направихте за първи път как споделихте с приятели (най-близките, разбира се
) и ако въобще сте споделили ..
Защото аз още не съм казала на моята най-добра приятелка .. срам ме е ..
Много са ми интересни пиклите на по 13-14 години, дето разправят с колко са се били е*бали ..
![]()
Не, че аз съм много голяма (почти 17
), но ме е срам да си призная
Дори мама до скоро не знаеше .. в последствие разбра, но това е друга тема ..
Таа .. споделете ..
:P
Ами най-свободно в разговор , заговорихме се с приятелки коя какво е правила или не е и така...
ПП скоро имаше така тема: Как казахте,мисля че се казваше![]()
maDamn
Aз споменах на моите приятели още преди да го направя. Те са... едни от най-близките ми хора. Не ме е срам да им споделям такива неща. Пък и няма нищо срамно в секса.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Няма нищо срамно ние винаги си приказваме по тая тема даже е много приятно да споделиш с някой. : ))
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
На най-добрата ми приятелка казах веднага,ама тя го очакваше и не беше особено очуденаНа друг не съм казвала,ама що пък да не кажа на някой от момичетата ми,не съм все пак на 14,че да ме е срам,съвсем в реда на нещата си е.На майка ми не съм казвала и не знам честно казно кога ще й кажа.
Брях,брях
Моето мнение е, че на най-близката си дружка не можеш да не споделиш! Най-малкото при мен поне е забавно да се покикотим кой как се е справил :P . При мен така стана...не че изтичах да й се похваля веднага, но съвсем скоро и го казах директно, а майка ми се досети и ми пускаше едни бъзици да внимавам как ще ме сгащи някой ден с гаджето ми
![]()
Всъщност на никого не съм казвала. Хората около мен мислеха,че го правя отдавна,защото имам доста дълга връзка. Сега вече няма какво точно да се сподели. Много повече се радвам ,че мога да обсъдя притеснения и очаквания с половинката. Така е мн по-хубаво.
Най-добрата ми приятелка веднъж ми звъни след секс, докато си пуши цигарата на терасата и ми се хвали на какъв тигър попаднала..![]()
А аз от своя страна не съм от тези, които си казват всичко и обичат да споделят. Какво правя, с кого и къде го правя си е моя работа, не смятам, че някой наистина се интересува от това.
В прав текст съм го казвала само на една съученичка, защото и тя в прав текст ме попита.
И спря да се върти за миг земята..
На най-добрата и приятелка казах още преди да се случи..останалите разбраха в последствие
Ти не беше ли на 12?Първоначално написано от Julliee
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Нито на приятелите си отидох да го обявя, нито на роднини ;д Глупаво е според мен, всеки рано или късно прави секс, защо да трябва да се хвали човек с първия си път...
Малко ми се губят спомените от тогава, но мисля, че казах само на най-добрата ми приятелка и на още едно момиче ( същи близка приятелка по онова време ). На други мисля, че не съм.
Не бива да те е срам и да се притесняваш да им кажеш. Те са едни от най-близките ти хора.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
абе интересно ми е..как не можеш да споделиш на най-добрата си приятелка такива неща..та нали за това са приятелите, да говориш за ВСИЧКО с тях.
![]()
awerw♥
И аз това се чудя...Първоначално написано от sapphire5
Особено пък нещо толкова важно за едно момиче...
Пък и да си на 13, разбирам да те е срам, но си почти на 17, какво срамно има?
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Хмм .. просто не мога ..Първоначално написано от Shturrrche88
![]()
Ми като не можеш-недей.Първоначално написано от stefinkaa7
За какво ни питаш нас?
И ти е по-лесно да споделиш на вселослушание, пред толкова много хора, че си правила секс, а на най-близката си приятелка не можеш?
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Първоначално написано от Shturrrche88
да междодугото има ги и такива хора, където им е по-лесно да споделят на непознати. странно![]()
awerw♥
Мдаа .. защото нямаме личен контактПървоначално написано от Shturrrche88
И едва ли ще имаме някога ..
![]()
Въображаема ли е![]()
Не съм казвал, но предполагам че е ясно![]()
Казвала съм на всеки, който ме попита. Колкото подробности иска, толкова. Няма нищо срамно или страшно.. Пък ми е любима тема.