.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Повече от фен Аватара на stefinkaa7

Споделете ..

Не знам дали до сега е имало такава тема .. съжалявам ако се повтарям. Въпроса ми е .. когато го направихте за първи път как споделихте с приятели (най-близките, разбира се ) и ако въобще сте споделили .. Защото аз още не съм казала на моята най-добра приятелка .. срам ме е .. Много са ми интересни пиклите на по 13-14 години, дето разправят с колко са се били е*бали .. Не, че аз съм много голяма (почти 17 ), но ме е срам да си призная Дори мама до скоро не знаеше .. в последствие разбра, но това е друга тема .. Таа .. споделете .. :P

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ами най-свободно в разговор , заговорихме се с приятелки коя какво е правила или не е и така...
    ПП скоро имаше така тема: Как казахте,мисля че се казваше
    maDamn

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Aз споменах на моите приятели още преди да го направя. Те са... едни от най-близките ми хора. Не ме е срам да им споделям такива неща. Пък и няма нищо срамно в секса.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Няма нищо срамно ние винаги си приказваме по тая тема даже е много приятно да споделиш с някой. : ))
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    На най-добрата ми приятелка казах веднага,ама тя го очакваше и не беше особено очудена На друг не съм казвала,ама що пък да не кажа на някой от момичетата ми,не съм все пак на 14,че да ме е срам,съвсем в реда на нещата си е.На майка ми не съм казвала и не знам честно казно кога ще й кажа.
    Брях,брях

Моето мнение е, че на най-близката си дружка не можеш да не споделиш ! Най-малкото при мен поне е забавно да се покикотим кой как се е справил :P . При мен така стана...не че изтичах да й се похваля веднага, но съвсем скоро и го казах директно, а майка ми се досети и ми пускаше едни бъзици да внимавам как ще ме сгащи някой ден с гаджето ми

Всъщност на никого не съм казвала. Хората около мен мислеха,че го правя отдавна,защото имам доста дълга връзка. Сега вече няма какво точно да се сподели. Много повече се радвам ,че мога да обсъдя притеснения и очаквания с половинката. Така е мн по-хубаво.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    приятелките ми са най-близките ми хора и им казвам какво и с кого правя...
    а майка ми, май си мисли, че съм била само с един и то, с който точно нищо не сме правили не мисля да и разказвам нищо.засега поне.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на xoxi
    Най-добрата ми приятелка веднъж ми звъни след секс, докато си пуши цигарата на терасата и ми се хвали на какъв тигър попаднала..

А аз от своя страна не съм от тези, които си казват всичко и обичат да споделят. Какво правя, с кого и къде го правя си е моя работа, не смятам, че някой наистина се интересува от това.
    В прав текст съм го казвала само на една съученичка, защото и тя в прав текст ме попита.
    И спря да се върти за миг земята..

На най-добрата и приятелка казах още преди да се случи..останалите разбраха в последствие

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Julliee
    На най-добрата и приятелка казах още преди да се случи..останалите разбраха в последствие
    Ти не беше ли на 12?
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Aз споменах на моите приятели още преди да го направя.

Нито на приятелите си отидох да го обявя, нито на роднини ;д Глупаво е според мен, всеки рано или късно прави секс, защо да трябва да се хвали човек с първия си път...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Малко ми се губят спомените от тогава, но мисля, че казах само на най-добрата ми приятелка и на още едно момиче ( същи близка приятелка по онова време ). На други мисля, че не съм.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не бива да те е срам и да се притесняваш да им кажеш. Те са едни от най-близките ти хора.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    абе интересно ми е..как не можеш да споделиш на най-добрата си приятелка такива неща.. та нали за това са приятелите, да говориш за ВСИЧКО с тях.
    awerw

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    абе интересно ми е..как не можеш да споделиш на най-добрата си приятелка такива неща.. та нали за това са приятелите, да говориш за ВСИЧКО с тях.
    И аз това се чудя...
    Особено пък нещо толкова важно за едно момиче...
    Пък и да си на 13, разбирам да те е срам, но си почти на 17, какво срамно има?

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    И аз това се чудя...
    Хмм .. просто не мога ..

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от stefinkaa7
    И аз това се чудя...
    Хмм .. просто не мога ..
    Ми като не можеш-недей.
    За какво ни питаш нас?
    И ти е по-лесно да споделиш на вселослушание, пред толкова много хора, че си правила секс, а на най-близката си приятелка не можеш?

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    И аз това се чудя...
    Хмм .. просто не мога ..
    Ми като не можеш-недей.
    За какво ни питаш нас?
    И ти е по-лесно да споделиш на вселослушание, пред толкова много хора, че си правила секс, а на най-близката си приятелка не можеш?

да междодугото има ги и такива хора, където им е по-лесно да споделят на непознати. странно
    awerw

И аз това се чудя...
    Хмм .. просто не мога ..
    Ми като не можеш-недей.
    За какво ни питаш нас?
    Мдаа .. защото нямаме личен контакт И едва ли ще имаме някога ..

Guest
    Въображаема ли е

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Когато това стане - ще знаем само аз, приятелят ми, най-добрата ми приятелка и евентуално неговия най-добър приятел, ако той реши да му каже. А и всъщност това са ми най-близките хора, така че, изобщо не мисля, че има от какво да се притеснявам.

Ducky wenii Maimunchoo

Не съм казвал, но предполагам че е ясно

anonymous708973
    Guest
    Казвала съм на всеки, който ме попита. Колкото подробности иска, толкова. Няма нищо срамно или страшно.. Пък ми е любима тема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си